:(

Yayay
Vorig jaar

Hey, gisteravond droomde ik over iets en graag zou ik de betekenis ervan willen weten. Maar voor ik het ga vertellen, leg ik het volgende uit wat er speelt in het echte leven.

Ik ben verliefd op een jongen, E. Al 1 jaar en 6 maanden. Alleen ben ik er nu beetje klaar mee, dat hij geen moeite doet en ben ik dus van plan om op te geven. Hij vind mij ook leuk, alleen doet hij er weinig mee. Hij durft geen stappen te zetten. Maar ik ga er niet meer op wachten, en ga verder met mijn leven. Alleen, een jongen waar ik vorig jaar verliefd op was W, hij is terug in mijn leven gekomen en mijn gevoelens zijn terug voor hem. Dus 2 jongens in mij leven, eentje die ik bezig met loslaten ben en andere waar ik weer verliefd op ben. Maar de probleem is, ze zijn bevriend met elkaar. Het liefst wil ik weer met W gaan, maar ik weet dat het E gaat raken als hij hoort dat ik op hem ben. Omdat hij mij ook leuk vind. En hierover ging mijn droom dus..

Ik droomde dat ik op hun werkplek was. Ze zijn beide collega’s. Ik liep langs E, en hij riep mij opeens. Eerst keek hij om zich heen of er iemand was en begon hij tegen mij te praten. Hij zei ‘ ja ik heb gezien dat gaat weer achter W aangaat he, hebben jullie een relatie ofzo ? ‘ ik zei nee (we hadden ook niks) en dat ik hem gewoon beetje leuk begin te vinden.. Hij werd boos en zei dat hij niet meer met mij wilt praten en ik naar W moet gaan. Ik begon te huilen en zei dat hij normaal moest doen & dat ik ze allebei leuk vind, maar E het meest. Hij bleef zeggen ga weg, ga weg. En ik bleef heel de tijd naast hem staan van ‘ nee ik wil jou ‘ en hij bleef maar door zeggen dat ikweg moest gaan. hij negeerde mij ook, op alles wat ik zei.

Ik stond echt 30 min naast hem, proberen te praten. Daarna een vrouw, die daar boodschappen deed.. Ze had een beetje meegeluisterd wat er speelde, en zei tegen mij dat ik hem moet laten. Die vrouw pakte me bij mn arm en zei ‘ laat hem, je verdient veel beter dan een jongen die jou negeert ‘ ik bleef nee zeggen en zei dat ik hier blijf. Die vrouw bleef aan me arm trekken van ‘ kom hier weg ‘ maar ik bleef staan en duwde haar weg. Daarna is die vrouw gewoon weggegaan. Ik stond nogsteeds met E, proberen te praten tegen hem maar hij was aan het werk en negeerde nogsteeds. Wat later, reageerde hij wel op mij maar heel kortaf. Ik zei tegen hem dat ik alles voor hem over heb, als hij iets wilt dat ik doe dan doe ik dat. Ik zou ook mijn kunnen leven opgeven voor hem. Zelfs door vuur heen. Dus als hij wilt, dat ik W moet laten, dan doe ik dat ook. Nadat ik dat zei, keek hij me aan.. begon hij te huilen en knuffelde hij mij. Hij zei dat hij dat nog nooit heeft gehoord van een meisje en het niet kan geloven hoeveel ik van hem hou. We zeiden beide sorry, en daarna bleef ik met hem op zijn werk tot sluitingstijd. Happy End.

Dit was mijn droom dus, en ik zit er best wel mee want het voelde echt ‘ echt ‘. En nu heb ik het gevoel dat er ook zoiets (misschien) binnenkort gaat gebeuren, als hij weet dat ik W leuk vind dat hij dan ook precies zo reageert. Maar hij hoeft dan niet boos te worden, want hij doet zelf geen moeite om mij dus ja. Dan ga ik ook gewoon verder mer mijn leven..

Vorig jaar
Beheerder

Offer je leven nooit op aan wie ook.
Waar is je eigenwaarde?
Als je jezelf zo wanhopig aanbiedt en geen raad aanneemt zal er iemand misbruik van maken.
Als een man denkt zo bijzonder te zijn dat hij je kan negeren zou ik hem laten zitten.
Liefde kan alleen maar wederzijds iets opleveren.
Het leven is veel meer waard dan die kwast, neem mij niet kwalijk.
Het zijn droombeelden maar waarschuwen je wel degelijk voor die relatie.

Door los te laten desnoods allebei kun je tot klaar zicht komen.
Of, waar twee vechten om een, in dit geval, vrouwelijk been.........................
Bosjes-mannen.


Niet meer dan een droom per post.
Geen dromen van derden plaatsen.
Geen droom starten in het onderwerp van anderen.
Berichten zullen anders worden verwijderd, of het onderwerp wordt op slot gezet.

Je emailadres wordt niet getoond
Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan.
 **   ** **   ** **    **   ** **  ** 
 **   ** **   ** **     **  **  ***  ** 
 **   ** **   ** **     ** **  **** ** 
 **   ** **   ** **      ***   ** ** ** 
 **  **  **  **  **     ** **  ** **** 
  ** **   ** **  **     **  **  **  *** 
  ***    ***   ******** **   ** **  ** 

Of bekijk eerst voorbeeld van je bericht