Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Voyeurisme van familie

Misoyo
5 jaar geleden

Ik had een droom over dat ik in een camper was. Hoogslaper. Mijn broer ook. Ik word midden in de nacht wakker en zie hem in de hoek masturberen en mij aankijken met een vettige blik. Ik roep alles bijeen. Mijn moeder verdedigt mijn broer en zegt dat ik maar meer kleding moest aanhebben, ik droeg een ranktop en bermuda achtige broek.misselijkmakend.ik werd boos op haar.

Mijn vriend had ongeveer dezelfde droom. Hij droomde dat we aan het camperen waren in een tent, we hadden gemeenschap en mijn broer kwam langs en klopte op de tent vanboven. Hij stond er al lang en was niet beschaamd om het te laten weten.

** mijn broer neigt naar voyeurisme, wou weten of er meer achter zit dan dat.

5 jaar geleden
Beheerder

Voyeurisme kan gevaarlijk zijn want er zit lust achter.
Onder omstandigheden als de lusten te sterk zijn zou dat tot "seksuele handtastelijkheden" kunnen voeren.
Voyeurisme komt vaak voor en is opwindend. Soms gebaseerd op het ontbreken van een partner of puur egocentrisch gericht voor de "opwinding".
Jouw beeld is dan een projectie van een lustobject.
Weinigen zullen hun blik afwenden als ze iets moois zien lopen of ergens de liefde zien bedrijven.
Maar je onbewuste waarschuwt je hier. Het is ook een angst die je voelt want het heimelijke gedrag maakt dat jij je niet meer vrij voelt.
Het best zou je het eens rechtuit kunnen zeggen. Hij moet maar iemand zoeken als partner hij zich niet kan beheersen.

In films komt de voyeur vaak voor als irritante zogenaamd komische stoor factor. De verboden lusten van Freud. Vrij genieten van seks komt dan tot uitdrukking van de schlemiel met de verrekijker of de gluurder door het sleutelgat die het plezier verprutst.

Kamperen met een tent stelt je natuurlijk snel bloot want het doek houdt geen geluiden tegen en o wee, als er nog licht brandt.

De moeder zou het geweten moeten vertegenwoordigen maar ze pakt die "broer" niet aan. Waarmee zij zijn perverse gedrag stimuleert of gedoogt.
Als dat ook in werkelijkheid zo is moet je wel oppassen want dat geeft hem de vrijheid en ontneemt hem dus de nodige morele remmen.
Seksuele frustraties worden vaker ingevuld met seksueel deviant gedrag. Soms een zielig gebeuren waar je toch voorzichtig moet zijn.
Stiekemerds zijn soms de ergste, vooral als dat gedrag niet wordt gecorrigeerd door moraal.

De tent is een beeld van het lichaam als "tijdelijke" tent op aarde. (De Sjechina in de Joodse religie)