Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Droom over seks

16 april 2018

Hallo,

Ik had afgelopen weekend een droom over seks. Ik ben zelf biseksueel, en ik droomde dat een andere jongen seks met me had. Ik kende deze jongen verder niet in het echte leven.

Na deze droom, begon ik uit het niets weer aan mijn ex te denken (ik heb GEEN seks met mijn ex gehad) en begonnen er weer gevoelens voor hem op te komen uit het niets. Tot op heden blijf ik nog steeds super veel aan hem denken na die droom, zonder dat ik er enige aanleiding voor kan vinden. Ik heb al een hele poos niet meer aan hem gedacht. Hoe kan dit?

Ruby
16 april 2018

Het kan zijn dat je seksuele gedachtes en/of fantasieën over je ex nog niet helemaal hebt verwerkt. En dat ze door die droom over seks met de onbekende jongen weer naar boven kwamen. misschien had de jongen in je droom een kleine overeenkomst met je ex. een uiterlijk kenmerk of een persoonlijkheidskenmerk. het kan ook zijn dat je nog steeds seksueel aangetrokken bent tot je ex. is er iets hiervan wat je herkent? groetjes

16 april 2018

Niet direct... ik heb al langer dan 7 maanden geen seksuele gedachten meer over mijn ex.

16 april 2018
Beheerder

Seks hebben is niet altijd wat het lijkt.
Het kan om samensmelten gaan van eigenschappen.

16 april 2018

Ik weet wel dat ik de laatste tijd veel last heb van angst, hyperventilatie en paniek. Maar deze droom was totaal niet negatief, ik voelde me zelfs na de droom super positief. Maar ik blijf om de 1 of andere reden toch denken aan m'n ex na deze droom en dat snap ik niet direct.

16 april 2018
Beheerder

Misschien heb je wat energie getankt?
Seks is ook nieuwe ideeën opdoen. (bevruchting van)

16 april 2018

Zou kunnen inderdaad...
Een docente op mijn school die ook veel doet met onderbewustzijn dacht dat het ook iets met mijn ex te maken had, maar kon de vinger niet leggen op wat precies.