Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Blonde meisje help ik hou van haar

Amory
6 jaar geleden

Deze nacht droomde ik over een meisje even oud als mij.ik stapte uit een tram en ze was flieres aan uitdelen was.dus ook 1 aan mij ik sprak tegen haar zoals van waar ben je van maar ze sprak Engels dus ze het in het engels.toen ging ze weg met de tram ik volgde haar.toen we waren aangekomen ze ze ben ik mooi?ik ze ik heb nog nooit zo een mooi meisje gezien.ze ze thanks ik ze no problem. Even later waren we uit het stadion ze pakte m'n hand we. Stapte ze ze dat ze van me houdt maar toen maakte m'n moeder me wakker ik weet zelf niet eens meer hou ze eruitziet blond volgens mij.ik hoop dat ik deze dag er over droom dan zeg ik het direct.
Graag meer informatie.
Ik wil er graag meer over weten.

Groetjes,
Amory

6 jaar geleden

Een flyer is een soort uitnodiging. Toch is ze een vreemdeling, want je praat met haar in het Engels. Het is het onbewuste dat tegen je spreekt.
De eigenschappen die je hebt en nog niet hebt ontdekt. Het zijn beelden in een droom die in symbolen spreekt.
Het meisje is een deel van jezelf. Iedereen heeft een mannelijke kant, maar ook een vrouwelijke kant in zichzelf. Een blond meisje staat voor zachtheid: lief, schattig, naïef, speels, zorgzaam. En een meisje met donkerhaar voor hardheid: kattig, roddelen, valsspelen enz.
De tram symboliseert vooruitgang.

6 jaar geleden
Beheerder

De tram is een collectief voertuig.
Dat houdt in dat je de (levens-)koers niet zelf bepaalt.
Een station is een keuzemogelijkheid.