Je bent niet aangemeld Aanmelden

Re: goedmaken?

Nin_x
5 maanden geleden

Hey,
Het is bij mij zo dat ik ruzie met haar heb gehad en onze vriendschap achter ons wil laten ( na 10 jaar beste vriendinnen) en nu droom ik 2 nachten achter elkaar dat alles goedgemaakt is tussen ons en ik snap er helemaal niks van, want overdag denk ik er helemaal niet aan..

5 maanden geleden

Het zal toch onbewust in je achterhoofd zitten. Anders droom je er niet van. Het komt niet voor niets in je dromen voor. Dromen verwerken alles wat je overdag meemaakt. Bewust heb je er waarschijnlijk niet bij stilgestaan. Nu kun je het afwegen. Jullie hebben, denk ik, toch veel meegemaakt samen.

Je naam
Uw e-mailadres
Onderwerp
Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan.
 ******** ********  **   ** **     ******* 
  **   **   ** ** ** ** **    **   ** 
  **   **   ** ** ** ** **    **   ** 
  **   ********  ** ** ** **     ******** 
  **   **     ** ** ** **        ** 
  **   **     ** ** ** **    **   ** 
  **   **     *** ***  ********  ******* 


Of bekijk eerst voorbeeld van je berichtDroominfo

Droominfo is een droomwoordenboek waar je zelf de betekenis van je droom kan vinden. Je kunt ook over je droom praten op ons forum. Zo krijg je een beter inzicht in je persoonlijke relaties, kan je de dag makkelijker verwerken en krijg je een ongecensureerde blik op je werkelijke gevoelens.