Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Droom over eerdere crush

Tammy
5 jaar geleden

Hey, laatst had ik een droom over een crush(x) van enkele maanden geleden. Ik zie die man niet meer, en ik denk ook niet meer aan hem. Toen hij mijn crush was had ik regelmatig dromen over x maar nu ik verliefd ben op een andere man(y) droom ik over y. Ik dacht dat ik x helemaal vergeten was toen ik een droom had over hem. De droom was dit:
Ik lag rustig in bed toen ik hem in gedachten m'n naam hoorde zeggen en probeerde m'n aandacht te trekken maar ik wou niet luisteren. Ik zei hem dat ik hem genoeg signalen had gestuurd en dat ik geen moeite meer ging doen voor hem. Als hij me wou spreken moest hij maar in het echt naar me toekomen, en geen contact zoeken via telepathie. Ik viel in slaap en droomde dat hij naar me toekwam om me te omhelzen.

Ik vraag me af wat de betekenis is achter deze droom.

5 jaar geleden

Dromen verwerken je avonturen van het echte leven. Je kunt ook dagdromen, maar dat zijn meer scenario's bedenken. Dat je nu van Y droom is, omdat je in het gewone leven over hem aan het nadenken bent, door je verliefdheid. In je droom stel je wel weer grenzen. Je laat niet met je sollen, ook al ben je verliefd.