Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Via een site voor seks gevraagd worden

.....
8 jaar geleden

Hallo mensen,
Vanacht had ik zoon raars droom.Hij ging zo:
Ik zat net als nu achter mijn IPad, toen ik plotseling mijn moeder binnen kwam stormen.'wat heeft dit te betekenen???!!!'ze had een veledje papier bij zich, daar stond met hele rara leters: Wil jij seks met mij??? En wil je verkering. Ze wabberde er mee. En liep weg maar liet het papier liggen. Ik was gaan kijken wat er nog meer op stond. Mijn mail adres en een site. Ik keek op die site. En plotseling zie ik mezel op die site staan, maar dan anders. ik klikte op mezelf en zag toen dat minstens 20 jongens om seks vroegen, en een daar van hat dus mijn mailadres. Toen werd er aan gebeld. Er stond een jongen voor de deur. Die vroeg:'wil je seks met mij????''NEE' ik smijte de deur dicht en toen vervaagde de droom.

Ik heb zelf echt geen idee wat deze droom betekend, kan iemand mij hiermee helpen? Ook op de site staat negens de betekenis

Lize
7 jaar geleden

Dat je nog niet klaar bent voor sex
Betekent jou droom.


Ik had vandaag ook een droom maar het was toch anders ik ging in mijnnaar een soort ziekenhuis maar je kon er ook sex hebben met jongens of mannen dus ik wouw het perse proberen want ik heb het nog nooit gedaan wat ik had gemerkt is dat ik verliefd op de jongen ben geraakt met wie ik sex had het was echt heel fijn toen ik uit de kamer ging waren mijn groot ouders er en mijn ouders ze zeiden dat deze kamers heel slecht waren.


Ik weet ook niet wat het betekent
Ik hoop dat iemand me kan helpen
Groetjes liza 14