Droom over mijn crush; Weet iemand de betekenis??

6 jaar geleden

Hey,

Ik heb afgelopen nacht een superleuke droom gehad, en nu wilde ik de betekenis ervan weten.
Ik vind al een tijdje een jongen leuk, en om het even makkelijk te maken noem ik deze jongen in het verhaal 'A'.
A zit trouwens in reallife bij mij op dezelfde sportvereniging.

Mijn droom: Samen met nog een paar andere teams van de vereniging, gingen we naar een plek om een slaapplaats of iets te zoeken (ik weet niet precies meer wat we aan het doen waren). Ik weet niet meer waar we waren, maar het was in ieder geval in een vreemde stad..
We liepen met de grote groep door een straat. Op een gegeven moment werd ik vanachter geknuffeld door A. Natuurlijk vond ik dit fijn. Hij sloeg zijn armen om me heen, en ik legde mijn handen op zijn armen.

Later in mijn droom stond A tegen een muurtje. We keken elkaar aan, en ik liep op hem af. en zonder iets te zeggen of doen, zoenden A en ik elkaar..

En nu is mijn vraag: Weten jullie wat de betekenis achter deze droom is?

x

6 jaar geleden

Hey,

Je zegt het eigenlijk zelf al "ik vind die jonge leuk".

De betekenis van kussen duid op liefde, als de droom stopte na het kussen ben je wellicht onzeker of die persoon de zelfde gevoelens heeft2 keer bewerkt. De laatste keer was 6 jaar geleden door corne.

rooss
4 jaar geleden

Ik vind iemand leuk hij is wel iets jonger dan mij

Maar ik heb al drie keer over hem gedroomt ik vind het heel vreemd want bij de laatste droom zat een vriendin van mij met hem te flirten en toen zei hij nee ik heb al een vriendin en liep samen met mij naar iets toe maar toen werd ik wakker gemaakt

Sayana
3 jaar geleden

Hey,

Ik ben sayana en ik heb 4 keer gedroomd over hem vandaag ook
Van daag heb ik gedroomd dat ik aan het wachten was bij een eisjes kraam en mijn crush was achter ook aan het aanschuiven hij was met een vriend van hem ik keek naar achter en hij keek naar mij hij keek hele tijd. Toen ik het ijsje al had en hij ook was zijn vriend aan het flirten met een meisje
Mijn crush flirte ni met een meisje net als zijn vriend deed maar hij keek naar mij,da leek dat hij iets wou zeggen maar hij zij niks .
Vorige week op school laatste examen was ik op mijn vrindin aan het wachten naast de poord en hij kwam naar binnen van de school en hij stopte effe en hij keek 5 sec naar mij da leek dat hij iets wou zeggen maar hij zij niks .
Hopelijk antwoorden julie snel!
Daag

3 jaar geleden

Je bent gewoon verliefd. Dan ga je over hem dromen of fantaseren. Voorspellende dromen komen weinig voor.

Ano
11 maanden geleden

Ik heb een paar weken een crush op een jongen waar ik een one night stand mee heb gehad (heel normaal het zal vanzelf wel over gaan). Nou had ik het gevoel dat ik er overheen was maar zat ik er gister avond toch nog over na te denken... en ja hoor toen droomde ik erover. Ik zal in mijn droom mn crush ‘A’ noemen.
Droom;
Ik en A hadden via app afgesproken dat we om 3 uur zouden afspreken bij mijn tweede huis. Ik kom aan om half 4 en app hem oh sorry ik ben er nu pas. Hij zegt vervolgend dat hij er ook nog niet is. Ik ga allemaal dingen doen etc en blijf appen met hem maar hij is er steeds niet. Er gaan echt een paar uur voorbij en op een gegeven moment stuur ik hem boos een appje waar ongeveer in stond dat ik het raar vond dat hij er nog niet was als we om 3 uur af hadden gesproken. Uiteindelijk ben ik ergens waar veel andere mensen zijn en komt hij aan gefietst. Ik zie hem en loop naar hem toe en we geven elkaar een kus alsof het heel normaal is. We lopen samen naar mijn huis.
De rest van mn droom kan ik niet meer herinneren en ik werd kort daarna wakken. Maar vervolgend viel ik weer in slaap. Meestal als ik voor de tweede keer droom gaat het totaal ergens anders over, maar dit keer niet (erg raar).
2e droom;
Ik en A waren onderweg naar mijn thuis. We moesten door zand vlaktes heen. Er komt een gof van ik weet niet wat aan en we moeten kei hard rennen. Zodra we binnen zijn moeten we schuilen in een kluis. In de kluis zit ook een andere jongen( geen idee wie het is) hij heeft bruin haar. Ik raak aan de praat met de deze jongen (Z). A en Z praten niet echt met elkaar. Uiteindelijk gaan we de kluis uit. En lopen we naar de manage aan huis. Hier neem ik Z mee om een veulen te laten zien in een stal terwijl A buiten blijft. Z en ik zoenen in de stal en ik loop snel samen met Z te stal uit terug naar A. A kijkt me verdacht aan maar ik lach en ga door. Ik kus nog een aantal keer met Z maar ondertussen zoen ik ooo gewoon met A af en toe. Dir zoenen met A doe ik waar Z bij is maar kussen met Z doe ik niet waar A bij is. Uiteindelijk beland ik in bed met A om even te knuffelen. Dit duurt niet erg lamg omdat A naar vrienden gaat. Ik zeg nog een keer tegen m dat ik het liefst heb dat hij hier blijft en dat hij gewoon hier kan blijven slapen. Maar A zegt dat ie naar zn vrienden gaat.

11 maanden geleden

Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. De communicatie tussen jij en je crush is niet goed. Te laat zijn houdt in dat er een angst is van dubbele gevoelens. Je wilt iets wel, maar ook weer niet. Naar je huis lopen is het toenaderen van je gevoelens, wat je eigenlijk toch wel oké vindt. De kus staat verlangen van het samensmelten met hem.

Een huis staat symbool voor je lichaam en ziel. Het is als een jas om je heen. De kamers zijn je eigenschappen, vaardigheden en elke kamer heeft zijn functie. Naar huis fietsen is iemand toelaten in je gevoelens. Zandvlaktes zijn staat voor gebrek aan balans. Als je fiets over zand, heb je niet veel grip op een situatie. De kluis staat voor een geheim.
Een veulen staat voor nieuwe fysieke stekte en energie. Je verlangt hier naar liefde en genegenheid. Eigenlijk ben je verliefd op de verliefdheid.

Shirleytje
6 weken geleden

Oké ik had ook een vraagje aan jullie,

Ik heb vannacht 2x over mijn crush gedroomd ik noem hem in dit verhaal Jan:

1e droom: ik was bij zijn ouders op bezoek maar het speelde zich af in mijn oma’s achtertuin en ik weet ook niet precies meer of hij er wel of niet bij was.

2e droom: waren we in de fietsen winkel waar hij werkt en had hij een ruimte daarachter waar hij een feestje organiseerde voor een maat van hem ofzo die jarig was en ernstig ziek was ofzo.

Ik dacht er gisteren over om hem uit m’n hoofd te zetten want we verschillen 7 jaar ( iknow is veel) maar hij is echt aardig en zelfs al een keer bij ons thuis geweest in z’n lunch pauze voor het maken van m’n dr fiets.
Soms denk ik dat ie me leuk vind en soms niet.

Ik vroeg me dus af wat dit betekent.
Alvast bedankt.

Je emailadres wordt niet getoond
Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan.
 **   ** ********  **   ** **   ** **   ** 
 **   ** **   **  **  **  **   ** **   ** 
 **   ** **   **  ** **  **   ** **   ** 
 ********* **   **   ***   **   ** ********* 
 **   ** **   **  ** **   **  **  **   ** 
 **   ** **   **  **  **   ** **  **   ** 
 **   ** ********  **   **   ***   **   ** 

Of bekijk eerst voorbeeld van je bericht