Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

kussen met iemand anders

leen12
21 juni 2012

Hallo iedereen,

Ik heb een rare droom gehad en ik hoop dat iemand mij hier de betekenis van kan uitleggen. Vooral omdat het mijn gevoelens veranderd heeft in mijn echte dagelijkse leven.

Ik droomde dus dat ik met een jongen (waar ik een jaar geleden eens mee ben weg geweest omdat mijn moeder ons wou koppelen) de hele tijd onnozel aan het doen was en toen waren we in het gras aan het rollen om mekaar uit te dagen. Toen zag ik in mijn droom ook dat mijn vriend erbij was en dit zag en toen dacht ik in mijn droom 'hopelijk word hij nu niet kwaad'. Toen stond ik met die jongen recht en we gaven elkaar een knuffel en toen gaven we elkaar een kus. Wat hier raar aan was, was dat dit heel goed aanvoelde, zo goed zelfs dat als ik wakker werd uit mijn droom, het erg vond dat dit niet echt was.
Dus verder in mijn droom, na de kus wandelde we verder (waar mijn vriend toen was weet ik niet) en ik zag in mijn ooghoek dat hij mij aankeek. Toen hij wegkeek, keek ik hem aan in de hoop ik nog een kus zou krijgen. Toen hij zag dat ik hem aankeek lachte hij en vroeg hij waarom ik dat nu gedaan had. En ik vroeg waarom ik wat gedaan had? En hij zei die kus. En toen zei ik, ik heb jou niet gekust maar jij hebt mij gekust. En toen lachte we ermee en werd ik wakker.

Nadat ik wakker was, waren mijn gevoelens tegenover mijn vriend echt veranderd en nu nog zelfs. Ik voel me alsof ik het moet uitmaken, ik weet niet waarom maar ik voel me helemaal anders, niet meer zo stapelverliefd als eerst. Omdat mijn gevoelens daadwerkelijk zijn veranderd door deze droom wil ik graag weten wat hij betekent. Of wat het betekent dat mijn gevoelens in het echt veranderen door een droom.

Alvast bedankt!