Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

mijn vriend vind een ander leuk

sannie
28 juli 2011

Ik droom de afgelopen 6 dromen, steeds hetzelfde. Mijn vriend vind een ander leuk en dat is wederzijds. Het is niet steeds dezelfde droom maar het komt wel steeds op het zelfde neer. Hij vind dus een ander leuk, en wilt mij daarvoor verlaten. Hij gaat dus niet per se vreemd!!
Het punt is ik ga al 7 jaar met hem en het gaat eigenlijk wel prima. Ik denk er wel eens over na, wat als hij vreemdagaat? Maar in het dagelijks leven vind ik dat eigenlijk niet zo erg als in mijn dromen. In de dromen ben ik echt mega verdrietig, boos, gekwetst enz.
Wie heeft een idee wat dit betekent

lisanne
28 juli 2011

toen ik 2 en half jaar met mijn vriend had droomde ik ook over zoiets, ik droomde steeds dat hij iemand anders leuk vond, of dat ik er ineens niet meer was ofzo en dan zei: oh het ergste vind ik dat we nu niet de ware voor elkaar zijn. Ik weet nog, dat ik ook droomde dat ik hem kwijt was, en toen ik hem terug vond zei hij dat hij een meisje had ontmoet, saskia, en dat ze aan smsen waren..en dat ze de ware voor hem was.

nu is het een hele tijd later, en het was vlak na mijn droom ook uit gegaan, en nu heeft hij inderdaad met een saskia..heel raar..
ik heb zelf de relatie trouwens uit gemaakt om eigen redenen hoor,dat heeft hij niet gedaan,maar toch..

ik wil natuurlijk niet zeggen dat jouw droom ook een soort voorspellende is, maar het kan op zich wel...

future will let it see :)

sannie
29 juli 2011

@ lisanne. Het grappige is dat ik er ook wel eens over nadenk de relatie te beeindigen, tis alleen moeilijk ;). Het zijn inderdaad ook uiteenlopende dromen bij mij, maar het komt wel steeds op het zelfde neer. Ik denk alleen niet dat het voorspellend is bij mij, maar een verwerking van iets of zo maar vind het heel vaag. Ook omdat ik in het dagelijks leven nog al luchtig denk over mijn relatie en dan in mijn droom mij zo gekwetst voel.

5 januari 2012

wist je dat dromen die vaker dan een bepaald aantal uitkomen..
ik heb het nou al bij 3 jongens gehad.. na anderhalfjaar kreeg ik ook de dromen of na een jaar en toen indd was er een ander..
watch out.. het kan warheid worden..
succes..

4 februari 2012

Het kan ook zijn dat je er bang voor bent en er daardoor over droomt maar, als ik spreek uit eigen ervaring ga af op je gevoel! en negeer het niet, ik zeg niet dat je dromen waar moeten zijn maar als jij voelt dat er iets niet klopt zou dat nog best waar kunnen zijn ook.
Ik negeerde persoonlijk het altijd wou het niet geloven had nog maar 2 jaar niet zo veel vergeleken bij jou maar genoeg om van iemand te houden, dus ik wou het niet geloven maar alles echt alles kwam uit. Dat is altijd erg pijnlijk maar denk aan jezelf en volg je gevoel dan red je je wel hieruit.

liefs dragonlady

Wingy
31 maart 2013

Je kan wel blijven denken: "ik hoop maar dat ie niet vreemd gaat of wat als...wat als...". En dan uiteindelijk zeggen als er iets gebeurd is: "Oh, zie je nou wel!! Ik had gelijk". Wat heb je liever? dat je het naar je zin hebt gehad al die tijd en je nergens druk om hebt gemaakt, of dat je je de hele tijd kut hebt gevoeld en je niet hebt laten gaan in de relatie om vervolgens te kunnen zeggen(en je misschien beter te voelen op dat moment): "Ik zei het toch'! Ik wist het!"

Mijn visie dus: Denk er niet TE veel over na, houdt het wel in het achterhoofd en probeer gewoon te genieten van de relatie. Je kan het er ook altijd over hebben met je vriend of vriendin.

Succes