Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

MOET DE BETEKENNIS WETEN!AUB HELP!!

11 jaar geleden

Ik heb paar weken geleden een droom gehad en moet de beteknnis weten ,voor ik begin met de droom ; Ik had een vriendje maar ik kwam erachter dat hij samen met zijn ex was terwijl hij nog relatie had met mij!En ja ik maakte het dus uit ,een dag later maakte hij het uit met zijn ex .Wij spraken elkaar nog heel soms het was altijd een leuk gesprek (op msn) en eindingte niet in een ruzie ofzo, en hij begon te vertelle dat hij op de zus van zijn vriend was en zo dat maakte mij natuurlijk razend maar ik liet het niet merken preies of het mij niet kon sgelen.


DROOM; in mijn droom zijn wij nog samen en hij vraagt mij ten huwelijk ik zeg natuurlijk JA!!
Wij vertelle het aan onze families ,zji bellen elkaar en beginnen al planen te maken.Maar volgende dag zeg ik tegen mijn moeder van dat ik niet wil trouwen met hem niet op dit moment ik zeg dat ik te klein ben dat ik nog wil studeren .
Opeens is hij(ex) bij mij thuis hij is kwaad op mij omdat ik het niet meer wou en dan trek ik hem mee naar de woonkamer en leg uit waarom ik op dit moment niet wil en dat wij later kunnen trouwen ,Ik wil hem knuffelen en op dat moment komt iemand de woonkamer binnen en word ik wakker

10 jaar geleden

Je vriend in je droom staat voor je mannelijke kant. Iedere vrouw heeft een mannelijke kant en iedere man heeft een vrouwelijke kant. Meestal toont de mannelijke kant onze wil tot actie. De mannelijke kant in jou wil duidelijkheid over wat je vriend nu wil. Je vrouwelijke kant is de ontvankelijke kant die het hem naar de zin wil maken.

Die twee zijn dus duidelijk niet in evenwicht. Ook het samen knuffelen aan het eind van de droom lukt niet omdat er iemand tussen komt.
Wie komt er binnen terwijl je hem wilt knuffelen? Dat is wel belangrijk om te weten.

Ieder mens heeft ook nog een innerlijk kind. Dat innerlijke kind geeft aan wat je wilt of wat je hebt gemist in je kindertijd. Jouw kind geeft aan dat je nog te jong bent en graag wilt studeren. Het woord kind klinkt misschien kleinerend, maar het is belangrijk dat je wel aandacht schenkt aan dat gevoel.

Mijn uitleg is misschien wat verwarrend, maar meer kan ik er niet van maken.

10 jaar geleden

Wie er juist binnen kwam weet ik niet zo goed,het gezicht kwam me niet bekend voor maar het voelde alsof ik die persoon al jaren kende.

Bedankt voor de info ;)