Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

engeltje mama

12 jaar geleden

In deze droom word ik wakker op mijn stage. Alles word ineens verbouwd en de muren zijn blauw geschilderd (ik haat blauw). De deur gaat uit zichzelf open en mama en mijn zusje Noëlle komen naar binnen. (misschien is het belangrijk om te weten dat mijn moeder 2 januari is overleden) ze zien er allebei precies zo uit als toen ze in Venetië waren (ik heb de film van toen gezien en ze hadden zelfs dezelfde kleren als toen aan) mijn zusje was toen 4 ofzo (nu is ze 15). Mama geeft me een grote vaas en een Calla Lily, van Noëlle krijg ik ook een Calla Lily.
Ineens komen er een hele hoop vrouwen binnen, ze lijken een beetje op schoonmaaksters, die helpen met de verbouwing. Ik wist niet wie ze waren, maar ze wisten wel alles wat ik mee had gemaakt de laatste 4 jaar met mama. Ik was een beetje bang voor de vrouwen en wou weer terug gaan naar mama, maar ze was er niet meer.
Ik was verdrietig omdat ik mijn tas thuis was vergeten, dus ik kon niet naar huis. Ik had geen buskaart, geld, sleutels en zelfs geen telefoon.
Ineens stond papa op de plek waar ik mama voor het laatst had gezien. Noëlle was er ook weer, maar dan nu gewoon als haar eigen leeftijd, papa had ook gewoon zijn eigen leeftijd.
Ik vertelde hem dat ik mama had gezien en wat er was gebeurt en moest ineens heel erg huilen. Ik liep met papa naar buiten, want hij wilde me naar huis brengen. (Ik heb niet meer van Noëlle gedroomd).
Ineens veranderde het beeld ik keek ik in mijn eigen ogen. Ze waren ineens net zo blauw als die van mama. Toen leek het alsof er een touw om mijn middel zat en werd ik daaraan de lucht in getrokken. Alles was langzaam aan het vervagen en ik kon nog net zien hoe ik samen met papa naar de auto liep. Het laatste wat ik zag was mama’s gezicht tussen de wolken en toen was alles zwart.

wat betekend dit?

xx L.1 keer bewerkt. De laatste keer was 12 jaar geleden door lnjj.