Geesten voelen

saki
10 jaar geleden

hey bettina ik heb er een paar in mijn kamer zitten maar ik kan enkel een klein meisje zien ma niet helemaal voor de rest kan ik t enkel horen.
en als ik het aan mijn vader en zijn broer vertel lachen ze met mij ik moet er niet in geloven zeggen ze.
Maar sinds mijn vader zegt dat is allemaal zever.
Is het erger geworden ma nu doen ze het ook bij mijn vrienden en famillie.


gr. Saki

lisanne
10 jaar geleden

haaii,,

ik weet dat geesten enzo bestaan,
maar ik ben dus doodsbang in donker enzo,
allen ik heb het altijd als ik het op een plek oude gebouwene enzo, koud en dan warm en weer koud,
dat heb ik thuis ook, dan worden me vingers gewoon paars!
en ik heb laatst gehad, beetje vaag. ik werd wakker omdat ik iets op me voelde ploffen, stinkte zowat,
alleen ik zag niks of niemand, had toen 2 dekens over en kreeg het ijskoud.

en toen ik nog door het bos pas fietse heb ik wat heel raars meegemaakt : ik voelde dat er iets achterop me fiets sprong, iets zwaar, kwam moeilijk vooruit, en toen keek ik naar voren en wat ik toen zag, een blauwe jurk en een vaag wit hoofd, ik fiets daar echt nooit meer langs, doods bang. alleen met vrienden.

en altijd als ik buiten speel vermaak ik mezelf met personen die ik niet echt kan zien, maar wel voelen.

en ik zing ook altijd op me vader en moeders kammer omdat ik daar altijd bang ben. altijd bang en koud. heel raar allemaal.


herken jij dit mischien, en kun je me uitleggen wat het presiec is?

xx- de bange lisanne

saki
10 jaar geleden

hey lisanne wnr en war was dat ergens

bettina
10 jaar geleden

heey saki ik wil nu op jouwn bericht reageren.
ik wil een paar vragen stellen en antwoord hier alsjeblieft een keer op
is er iemand overleden in de familie
heb je ooit geesten opgeroepen
hoe zag die geest eruit?
het kan zijn dat jij iemand hebt opgeroepen en dat is niet zon pretje als dat zo is ga dan naar een paranomaal iemand en laat je huis reinigen.
als er iemand overleden is probeert die contact te zoeken maar dat doen ze vaak op een onprettige manier ben niet bang en vraag op een vriendelijke manier of ze weg willen gaan werkt dat niet ga dan naar een paranomale iemand en vraag of zij hij de twee stenen wilt geven een van vuur en een van water die helpen jou.
als je met pendelen bezig bent stop ermee hou hem onder het water of in het vuur.
hou het snachts een lampje aan.
ik hoop dat je hier iets mee kunt doen dan hoor ik het wel toch xxx bettina

en voor alle andere als je waarergens mee zit zet het op deze site en messchien kan ik je helpen.

Jill
10 jaar geleden

Hallo, mijn naam is Jill en ik heb ook zeker zo mijn angsten op dit gebied.
Gisterenavond voelde ik een ziel in m;n kamer, ik zag ook inderdaad een lichte witte waas.
En het bewoog dit keer ook.
Toen voelde ik heftige tintelingen in mijn been, en werd bang.

Wat moet ik doen?

Liefs

10 jaar geleden
Beheerder

Heey,

Ik zou in iedergeval niet bang worden. Zeker als het een kwaadwillende entiteit is, want dat willen ze juist. Stuur ze gerust weg, bv. Ga naar het licht. Dat is eigenlijk het enige wat je nodig heb als je bij je standpunt blijft dat ze weg moeten en dat je onthoud dat jij sterker bent dan hun.

MvG Feneaux

Ray
10 jaar geleden

Ik vraag mij af of ik geesten voel of een ziel voel. Gevoelsmatig ja. Eens in de zoveel tijd schrik ik wakker, of schrikken vaak heb ik het gevoel dat er iets in mij wil treden. Het lijkt wel of ik dood dreigt te gaan en maar heb dan wel het besef om wakker te worden. Ik geloof ook in karma en heb het gevoel dat er bepaalde dingen over mij zijn uitgesroken. Ik heb veel contact met javaanse mensen en sommige van deze mensen zijn met een soort voodoo achtige wijze bezig doormiddel van een kris, dat is een soort dolk waar veel kracht in zit. Ik denk dat een en ander met elkaar in verband staat en probeer erachter te komen wat en hoe. Ik krijg vaak ook informatie via mijn dromen, althans dat is mijn gevoel. Ik heb niet het idee dat ik paranormaal ben, maar ben wel erg spiritueel.. Heeft iemand hier ervaring mee of kan mij herover meer vertellen.

Groet remon

Char
10 jaar geleden

Hey Ramon,

Ik las dit en ik was erg verbaasd. Want ik heb geloof ik ook zoiets. Ik ga hier een nieuwe topic voor maken, omdat dit voor geesten voelen is en voor geesten voelen moet blijven.

Char

Elise
10 jaar geleden

Haaai

ik heb al mijn hele leven het gevoel of ik geesten zie. Het is al een x gebeurd dat ik inderdaad dacht dat ik ze zag bijv. Mijn buurvrouw was overleden aan kanker. Zij betekende veel voor mij, en ik voor haar. Ik was ook bij haar toen ze overleed. Een week of 2 na haar overlijden kwam ik beneden en ging naar de woonkamer. Ik schrok best want, ze zat daar op de bank met een kopje koffie. Ik rende toen naar buiten naar mn moeder en zij liep met mij mee. Alleen toen was ze weg maar ik had nog wel het gevoel dat ze bij me was. Mn moeder ging weer naar buiten en ik ging naar de keuken. Toen was ze daar. Alleen toen had ik een heel fijn gevoel. Dat ze nog bij me was. Ik wou dr aanraken alleen toen verdween ze opeens. Ik heb vaker zo iets. Ook bij vriendinnen van mij. Vooral als ik alleen ben met hun en ik een geest rond voel dwalen. Dan vraag ik vaak dat ik e door het huis mag lopen. Soms krijg ik dan snel vaak een soort van contact. Als ik dat heb gehad en ik weet meer over vraag ik bijv aan mijn vriendin of er iemand overleden is. Vaak is er dan ook inderdaad iemand overleden. Hoe moet ik zo verder? Mn ma heb ik het verteld alleen ze vind het een beetje gevaarlijk. Ik vind het zelf erg fijn dat ik contact kan vinden/zoeken. Kan ik dan blijven doen of moet ik stoppen?

Groetjes en Bedankt.

Char
10 jaar geleden

@Elise:

Hey Elise,

Geesten kunnen zien is een gave, maar kan een soort van gevaarlijk zijn. Je moet in ieder geval geen geesten opzoeken. Als ze je laten weten dat ze er zijn, en het voelt fijn, is het oké. Als je er een slecht gevoel over hebt, moet je ze wegsturen. Het kan gevaarlijk zijn als je ze opzoekt. ( Flesje draaien en dat soort dingen. ) Dus, gewoon doorgaan is mijn advies, maar als je ergens een slecht gevoel over hebt, WEGSTUREN. ( Dit is het soort advies dat ik vaak lees voor degene die geesten kunnen zien. )

PS: Ik denk dat je buurvrouw een van je "guardians" is. Of beschermengel, of hoe je het wilt noemen. Het is erg fijn dat je met haar in contact kan komen.

@Ray:

Oké, ik had het niet zo goed verwoord in mn laatste post. Ik bedoelde over dat er iets in me wilt treden. Dat heb ik regelmatig. Alleen schrik ik dan niet. Ik heb mijn "verhaal" in de topic “een geest in mijn lichaam??” gepost.

Char
10 jaar geleden

@Elise: OOPS... ik zei flesje draaien... bedoelde glaasje draaien... en sinds ik niet geregistreerd ben, kan ik het niet aanpassen. Ik bedoelde glaasje draaien. Sorry voor de verwarring.

Elise
10 jaar geleden

Heel erg bedankt voor je reactie. Maar ik heb van vroeger ook een 'geest' rond me. Mijn moeder vertelde tegen mijn zus dat ik 2ling ben geweest, maar de andere overleden was. Het was de bedoeling dat ik dit niet te weten kwam. Maar ik heb altijd een klein meisje rond me gehad maar omdat, ik niet wist wie het was of waarom ze er was ben ik een contact met haar gaan maken. Sinds ik dit weet probeer ik het wel maar als mijn moeder beneden ofzo is lukt het niet. Alleen als mijn moeder het huis uit is. Kan het zo zijn dat dit meisje mijn 2ling zus/zusje is? Ik weet dat het een meisje is omdat, ik in de shaduw van haar een strik in haar, haar zat. Als het mijn 2ling zusje dus is.. kan ik dan ook verder met contact hebben enz??


Liefs Elise.

Char
10 jaar geleden

@Elise

Hey Elise,

Het zou best kunnen dat dat je tweelingzusje is. En het zou ook goed kunnen dat dat ook één van je guardians is. Je zou inderdaad contact met haar kunnen maken. Als je moeder bijvoorbeeld niet thuis is, en je ziet haar, dan zou je het haar kunnen vragen of ze je tweellingzusje is. Zou goed kunnen namelijk. Moet je misschien eens een keer vragen.

Char

bart
10 jaar geleden

hoi geesten zien is wel te leren hoor het is net als aura's lezen en dat is ook te leren, ik hou mezelf hier al een hele tijd mee bezig, vroeger kon ik ook mijn gidsen zien en later niet meer. tot ik weer ging nadenken over HOE ik keek, kijk je hebt 2 ogen waarmee je kijkt Maar het licht er aan hoe je kijkt. het klinkt raar ik weet het maar je kan ook op andere manieren met je ogen kijken, ik hou me ook bezig met andere dingen zoals energie en telepatie enz, ik was al heel lang bezig om dingen op te zoeken en op een gegeven moment kwam 1 van mijn gidsen in een droom naar me toe, hij zij dat hij een verassing voor me had als ik wakker werd, toen ik wakker werd zag ik niks maar ik hoorde dat me pc aanschoot, dus ik klom uit me bed(hoogslaper) ik kijk naar me monitor en er stond een site open die ik nog nooit had gezien en nog nooit van gehoord had. toen hoorde ik uit het niks: begin bij het begin en doe precies wat ze vertellen op de site en je zal me weer kunnen zien na een paar maanden, en raad eens het werkt en ik ben overal mee op vooruit gegaan,

(Reclameren is niet toegestaan)1 keer bewerkt. De laatste keer was 10 jaar geleden door feneaux.

10 jaar geleden

@ Chrisje,

Dit is puur lichamelijk te verklaren. Je doet aan sport en het was warm omdat de kachels aan stonden. Je lichaam reageert daar op door maximmaal te gaan koelen. De haren gaan rechtop staan zodat er meer lucht tussendoor kan stromen en de warmte van je lichaam makkelijker kan afvloeien. Tegelijkertijd worden de porieën helemaal opengezet en produceert je lichaam zweet voor "vloeistof koeling". In deze staat van oververhitting van je lichaam en dus maximaal mogelijke koeling van je lichaam kan je de luchtverplaatsing voelen van een medespeler die wel 4 meter verderop loopt. Of de minste tocht die er in de sportzaal staat. Deze koeling bleek niet voldoende te zijn, temeer ook omdat jij door te blijven sporten niet deelnam aan het koelingsproces. Resultaat: hoofdpijn die jou dwingt rustiger aan te gaan doen en dus meer af te koelen. Luister je ook daar niet naar dan zal jou lichaam je uitschaken door het te laten flauwvallen. Vlak voor dat gebeurd zal je, je duizelig en mogelijk zelfs misselijk gaan voelen.

Dat is de laatse fase van oververhitting van je lichaam. En dit is net zo gevaarlijk als onderkoeling. De volgende fase is dat je systeem gaat falen, of om het grof te zeggen, je gaat dood omdat er door het zweten ook nog eens uitdroging bovenop komt. Pas hier enorm mee op. De volgende keer als je weer het minste zuchtje kan voelen en je hoofdpijn hebt of krijgt, het gevoel van uit elkaar barsten (in werkelijkheid oververhitting en daarmee hogere bloeddruk) stop dan onmiddelijk met de sport voor die dag. Hoe belangrijk de wedstrijd ook is. Onderschat oververhitting van het lichaam tijdens sport nooit! Koel je lichaam door een douche op lichaamstemperatuur (dus niet koud want dan krijg je een chock effect dat ook levensgevaarlijk kan zijn) of ga buiten staan. Dit laaste is het meest natuurlijk. Ziek worden doe je niet wand met een oververhit lichaam krijgen ziektekiemen echt geen kans.

Het is dus niets spiritueel wat je hebt meegemaakt, je hebt nu ervaren wat er gebeurd al je lichaam alle alarmbellen laat rinkelen. Nogmaals, negeer dat nooit.

Het best sport je in zalen van 10 tot 15 graden, laat het publiek dan maar een dikke jas aan trekken of voor mijn part een bokkebaaien borstrok.

Chrisje
10 jaar geleden

Bedankt voor je reactie!! ik was er eigenlijk al een beetje bang voor dat het een geest was. Het voelde ook ineens zo raar. ik had het de volgende dag ook verteld tegen vriendinnen van mij op msn en die vonden het heel gek. Ik heb al meer meegemaakt en heb het ook verteld tegen ze en ze vinden het allemaal heel raar. en ze zeggen dat ik gewoon een keer langs zo'n paragnost ofzo moet. Ik zou het best willen alleen ik durf het niet tegen me ouders te vertellen. ik ben bang dat ze het verkeerd opvatten en dat ze het maar een stom verhaal vinden.

Groetjes chris.

wiesje
10 jaar geleden

Hallo ik ben wiesje, ik heb t zelfde als dat meisje
Ik en mijn vriend voelen oook geesten maar zien ook vage dingen,
ik wil ze ook zo graag zien maar ik voel t alleen dat is jammer! vrg Wiesje

Charlot/Char
10 jaar geleden

@Iedereen ( over naam )

Ik gebruik zowel de naam "Charlot" als "Char" maar ik gebruik bijna altijd Char. Ik ga vanaf nu af aan alleen maar Char gebruiken om verwarring te voorkomen. Sorry hiervoor. Heel erg sorry.

@Wiesje

Hey,

Ja ik begrijp hoe je je voelt. Het kan vrij irritant zijn als je ze kan voelen maar niet kan zien maar wel wil. Je kan je er in verdiepen, en je kunt er voor open staan. Veel meer kan je niet doen.

@Iedereen ( geesten voelen )

Er is gisteren en vannacht een hoop gebeurd. Een update:

Gister ochtend keek ik naar buiten en zag ik een heel groot wit ding buiten. Ik keek ernaar voor een paar seconden, en het ging door een schutting heen. Toen ik dichterbij kwam, was hij al weg. Maar hij was echt heel groot ( ongeveer een meter breed, en een halve meter hoog. ) Ik zag het zijn poten ook bewegen. Mijn moeder zei dat het het licht gereflecteerd op het raam kon zijn, maar het was een ander soort wit dan een reflectie. Ik denk dat het de geest van een of ander dier was.

Vannacht kon ik maar niet in slaap komen, en ik had voor het eerst alsof er een soort schild om me heen zat dat me beschermde... maar het had iets duisters. ( Het voelde niet goed. Ik denk dat het dat ding was... dat me dingen laat doen die ik eigenlijk niet wil. ) Ineens, voelde ik dat aan de voorkant van mn lichaam een soort van gat in het schild werd gemaakt door iets dat goed aanvoelde. Op de een of andere manier, wist ik dat het mn overleden oma was die me kwam beschermen. Het schild verdween langzaam. Ik heb hetgeen dat het schild deed verdwijnen gevraagd of ze mn oma was, en in mn gedachten hoordde ik een stem die ja zei. Ik heb haar meerdere keren gevraagd of ze bij me zou blijven om me te beschermen. ( Elke keer zei ze ja maar ik was gewoon zo bang en ik wou het zeker weten. ) Op een bepaald moment zei ze dat ze beloofde om bij me te blijven en niet weg te gaan. Toen hoordde ik de stem die ik hoor als ik dat rare gevoel heb dit zeggen: "Maar je kan haar niet altijd beschermen, en dan kom ik terug..." en toen lachde hij kwaadaardig. Toen voelde ik dat mn oma een arm om me heen had geslagen... het voelde niet hetzelfde als een mens een arm om me heen sloeg, maar ik wist dat mn oma dat deed. Ze aaide me ook over mn wang. Ik voelde ook dat ze bij me op bed zat, en ik keek telkens naar de plek waar ik voelde dat ze zat. ( Ze raakte me niet aan, ik wist gewoon dat ze daar zat. ) Op den duur vroeg ze: "Kun je me zien?" Ik zei nee, maar dat ik gewoon wist dat ze daar was. Een tijdje later ( ik kon maar niet in slaap komen ) deed mn oma het licht op de overloop aan. Ik draaide me om en keek naar de deur, en ik zag een figuur met een kap op. Het was witachtig en ik kon door hem/haar heenkijken. Toen ik me realiseerde wat ik zag, en dat het niet mn verbeelding was, en ik overeind schoot, deed mn oma het licht uit. -_- Kon ik hem niet meer zien. Ik was niet bang ofzo, alleen heel erg verbaasd.

Ik kon maar niet slapen, dus ging ik naar mn oma ( die nog leefde XD ik logeerde bij haar ) en zei dat ik niet kon slapen. Ik mocht naast haar liggen, ( ze heeft een tweepersoons bed waar opa ook op heeft geslapen ) en daar kwam ik een beetje tot rust. Toch voelde ik dat mn opa er ook was die over mn oma waakte. Maar ik kwam wel tot rust en ik viel in slaap.

Remon
10 jaar geleden

Bart,

Ben wel benieuwd naar die site eigenlijk?

Groet Remon

10 jaar geleden

oke ik heb hier al veel gelezen
maar ik heb toch een vraag je
ik heb het gevoel gehad dat er een meisje naast me op de bank zit
en soms ook bij me slaapt in bed ik krijg het dan ook best warm ook en begin te zweten ter wijl er niemand is
heeft dat ook met geest temaken of houd mijn brei me voor et lapje

Rick
10 jaar geleden

nou, ze kunnen je wel wat doen, dat had een vriend van me. die kan geeste zien, met geesten praten en horen. en die werd overgenomen door een geest die zei dat die mij wou doden, die geest die zit nu87 dus achter me aan.

maar voor sommige is bang zijn niet nodig, zolang het geen kwaadardige geest is, kan je niets gebeuren.

o ja, ik kan zelf ook geetsen horen, dat is best gaaf, zolang ze niets irritants zeggen.

rick
10 jaar geleden

dominique, je hoort het niet warm te hebben, maar juist koud. en het kan verbeelding zijn. ik heb altijd het gevoel dat er iemand bij e is terwijl er niemand is, maar dat ben ik die geesten hoort.

1 ding als je denkt dat ze naast je zit of ligt moet je veel foto's maken, ookal is het een kleine kans om een geest op de foto te zetten is het mogelijk.

van Rick (geesten hoorder)

Lobke
10 jaar geleden

Heee, k ben maar 13 jaar. En ik weet jullie vinden me vast wat jong voor dit gedoe :$ maar k heb een gaven en dat is voorvoelen: bijvoorbeeld u breekt u been en ik weet het al voor het is gebeurd. Maar jhaa ik wil dus geesten horen en zien en mijn vriendin kan dat. Ze woont bij me in de buurt maar toen ze het verteld had zei ik zo voor de grap geestjes kom maar! En ze kwamen en 10 tallen! Ze zei dat ze bijna nooit zoveel bijelkaar had gezien. En ze vond dat ik goed geesten kon oproepen. En dus dat doen we nu wel vaker :$ Maar ik wil het ook kunnen en kan iemand me helpen? Want ik kan ze niet horen of zien.. Maar k kan wel goed geesten oproepen.
Maar als k vragen heb mag ik het gerust aan haar vragen maar ik zou het Zelf ook graag willen zien! En ik vind het mega intresant en kunt u me iets over vertellen over openstellen? K heb gehoord dat het je dan lukt maar er staat nooit uitleg bij en kan het niet vinden op internet. xxx Lobke

10 jaar geleden
Beheerder

@ Rick, Het ligt eraan of een geest met positieve of negatieve energie geladen is. Geesten zijn niet altijd koud. Sommige geesten zijn bewust van het feit dat ze verder kunnen en sommige niet. de gene die dat niet bewust zijn zijn kwaadwillende of verdrietige entiteiten.

@ Lobke, 13 jaar is niet bepaald vroeg, aangezien er mensen al in hn peuertijd beginnen met waarnemingen als dees. Ik was daar ook 1 van. Overigens geloof ik zelf niet in het kijken in de toekomst, al kan het wel voorkomen dat je aan de hand van een dejavu enkele kleine seconden van te voren kan zien wat er gebeuren zal.

Lobke
10 jaar geleden

Jhaa innd :o het zijn enkle kleine secondes.
Meestal is het 1 x per dag.
Maar ben er pas 4 dagen achter :$

xxx Lob

Deze discussie is gesloten.