Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Geesten voelen

Louise Maria
9 februari 2010

Hallo iedereen!
Ik denk dat ik waarschijnlijk ook geesten "voel". Ik had vroeger al vaak het gevoel dat ik niet alleen was, terwijl ik wel alleen in een kamer was en dat ik bekeken werd. Ik heb ook ooit, toen ik kleiner was, een schim gezien. Maar dat was in ons oude huis dat dertig jaar oud was. Toen ik elf was verhuisden we naar een nieuwbouw huis een paar dorpen verderop. SIndsdien had ik nooit meer wat gevoeld tot de laatste tijd. Steeds vaker heb ik het idee dat ik niet alleen ben dat er iemand is die naar me kijkt, naast me staat of me zelfs aanraakt. Dan krijg ik rillingen of raak in een trance. Gisteren, vanochtend en een paar uur geleden was dat gevoel zó sterk dat ik er helemaal gek en koud van werd. Nu het gevoel langzaam weer weggaat (alsof de "geest" steeds verder van me af loopt) word ik steeds warmer. Ik heb ook al een schaduw gezien op een plek waar geen schaduwen horen of kunnen zijn. De schaduw had de vorm van een man met een hoed.
Kan iemand me hier helpen? Wat moet ik nu doen? Met de man gaan praten? Hoe doe ik dat?

Alvast bedankt =)

witteroos
10 februari 2010

Hoi Lousie Marie,
Is de schim zwart? Dus je ziet een zwarte schim met hoed? Dan moet je bidden dat ie weggaat, want dat is geen goed teken. groetjes

annemarie
10 februari 2010

Heey!

Ik heb een vraagje. een tijdje geleden is een vriend van mij gestorven. hij was net 18 jaar. Ik geloof over het algemeen niet zo in geesten maar ben wel gevoelig voor gebeurtenissen. Onbewust weet ik altijd wanneer er iemand (mens of dier) dood gaan of als er dramatische dingen gingen gebeuren zoals een scheiding. Als ik die persoon goed ken weet ik het weken van te voren maar anders kan het ook minuten zijn.

Nu had ik laatst dat ik achter de computer zat en dat mijn boxen begonnen te zoemen. Dat geluid maken ze meestal als er een sms binnen komt maar ik kreeg er geen. Toen ben ik onder aan mijn zusje gaan vragen en zij had ook niets gekregen maar ik kreeg wel als antwoord: misschien heb je geesten. Dit was een dag na die vriends dood.

Nu heb ik er al een tijdje niet meer van gehoord maar daarnet hoorde ik het geluid weer. Ik ben de enige thuis dus het is een beetje vreemd. het is nu 3 weken na zijn begrafenis. Kan dit iets betekenen?

Groetjes Annemarie

10 februari 2010

Hee,
Vroeger had ik vaak last van het voelen van geesten maar dat was op een gegeven moment weg. Volgens een vriendin, die een paragnost kent, heb ik toen mijn geest "gesloten". Laatst heb ik mijn geest waarschijnlijk weer geopend en sindsdien voel ik de aanwezigheid van een geest weer.
De kleur van de geest die ik "voel" en soms ook "zie" veranderd steeds. Het is afhankelijk van de kleur van de achtergrond waar hij voor staat. Als hij in de sneeuw staat is hij bijv. wit. Ik kan niet veel details over hem zien, behalve dat hij een hoed draagt.
Nu heb ik een paar vraagjes. Kan ik met een geest praten en is dat verstandig (volgens de paragnost van mjn vriendin niet)? Hoe kan ik er achter komen wie de geest is en wat hij wil? Als hij namelijk iets wil als, bijv. afscheid nemen van een familielid, wil ik hem\haar miss. wel helpen. En weet iemand hoe ik mijn geest kan openen en sluiten voor zulke dingen?

Groetjes en bedankt =)

daan
21 februari 2010

ik bevad al heel mijn leven een kwaaden geest hij help mijn met alles
zonder ham kan ik niet ik heb hem zelf een naam gegeeven zijn naam is prijmeep de kwaade geest ik ondenkt het op mijn derde verjaardag
ieder een heef goeden geesten ik heb een kwaaden geest ik kan er mee leven darom ben ik de duivel

22 februari 2010
Beheerder

Ik denk niet dat dit zozeer een kwade geest is want kwade geesten geven geen positieve energie zoals ze bij jou doen. De duivel ben je niet want een duivel bestaad in de praktijk niet. een ziel kan wel veranderen in het hiernamaals tot iets duivels, maar op aarde bestaan ze niet.

Hoshi
26 februari 2010

hallo,
ik had een vraagje, ik heb eigenlijk geen idee of het de bedoelign is je eigen ervaringen hier te posten, maar.
ik heb heel vaak dat ik voel alsof er iets is, alsof er iemand achter me staat of naast me staat ofzo. ongeveer een half jaar geleden was ik aan het chatten met een meisje van school, en hadden we een webcamgesprek toen ze vroeg 'wie staat er achter je'?
ik had de hele avond al het gevoel dat er iemand was, dus ik dacht. goh..
en toen zei dat meisje dat ze overleden mensen zag maar dat ze dat nog nooit op tv of via een webcam had gezien, maar toen opeens wel ofzo..
ik vondh et wel een beetje apart, maar ik was niet bang ofzo, omdat die aanwezigheid in de kamer me wel rustig maakte..
ik voelde iets op mijn schouder, een soort druk toen het meisje zei 'ze legt haar hand op je schouder'
later was de druk weg en toen zei het meisje van mijn school: ze loopt weg..
een minuut later voelde ik geen aanwezigheid meer en het meisje van mijn school zei ook dat de vrouw weg was
ik vond het best raar, want, waarom zou die vrouw mij opzoeken? behalve mijn buurman was nog nooit iemand doodgegaan en toen mijn buurman doodging was ik 2

verder bleef ik vaak voelen dat er iets was ofzo, maar ik wist nooit of het geesten waren of dat ik mezelf bang aan het maken was
en de laatste maand was gewoon raar
de opa van een vriendin van mij ging dood.. ik kende hem niet, maar 2 dagen nadat hij was overleden wist ik zeker dat hij niet meer op aarde was maar ergens anders en dat hij het goed had enzo.. mijn vriendin woont aan de andere kant van het land, maar als ik met haar praatte enzo wist ik dat hij bij haar en haar familie was en na 2 dagen was hij dat niet meer enzo.. nouja, zo voelde het. maar ik vroeg me af of ik me dat ook niet inbeelde ofzo..
en, een meisje van mijn school ging dood aan een hersenbloeding. ik kende haar niet, maar ik voelde me er erg rot over enzo en soms, als ik dan heel hard lag te huilen werd ik opeens rustig omdat het net leek alsof ze bij me was en mijn arm vastpakte..

toen, vorige week, gebeurden er best wel rare dingen. ik ga naar school met de trein, en toen ik woensdagmiddag stond te wachten op detrein naar huis zag ik een jongen lopen. hij liep helemaal naar de achter kant van het station waar je niet mag komen en ik dacht, ooh nee, hij gaat voor de trein springen. maar op de een of andere manier zag verder niemand hem.. ik raakte best wel in paniek, want, die treinen rijden daar af en aan. net toen ik dacht 'en nu ga ik er naartoe om te kijken' liep de jongen terug en wachte hij een eindje verderop op het zelfde perron als mij. ik was redelijk gerustgesteld, ookal leek verder neimand hem te zien, hij sprong in ieder geval niet voor die trein.
mijn trein kwam eraan en de jongen stapte 1 deur verder in als mij. toch wou ik graag weten wie hij was dus liep ik door naar voren, zodat ik hem zou tegenkomen. toen ik helemaal voorin de trein was zag ik de jongen nog steeds niet, hij was gewoon verdwenen, en hij kon niet uitgestapt zijn want dan moest ik hem tegengekomen zijn. hij was gewoon helemaal verdwenen!
de trein vertrok en een kwartiertje later stonden we op een ander station te wachten. aan de andere kant van het perron stond een andere trein. een opa en oma waren hun kleinkinderen aan het uitzwaaien, terwijl de oudste van de 3 hooguit een jaar of 6,7 was. die zet je toch niet alleen in de trein? en er was gewoon weer niemand die het zag!! ik vond het verdacht maar gooide het op het toeval
de volgende ochtend ging ik weer met de trein naar school. (ik stond dus op een ander station) toen er een vrouw aan kwam. ze liep helemaal naar de achterkant van het station. ik dacht, het kan gewoon niet, het is hetzelfde als gisteren. ze liep helemaal door naar achteren en ik kon haar niet meer zien door de mist. niemand zag haar, behalve een andere jongen, hij keek haar ook met een frons op zijn gezicht na. net toen ik naar de vrouw heen wou lopen liep ze terug. de trein kwam eraan en ze stapte een deur verder in als mij.
ik rende bijna door de trein om te kijken wie die vrouw was, maar ze was weg. verdwenen. en weer had ze neit uit de trein kunnen gaan zonder mij tegen te komen
de volgende dag wachtte ik op de trein van school naar huis (dus hetzelfde station als woensdag)
er liep een jongen naar de achterkant van het station. ik weet niet of het dezelfde jongen was, maar hij liep helemaal naar de achterkant. ik stond weer in tweestrijd om naar hem toe te gaan toen hij terug liep. toen dacht ik. hee, ik ga een stuk verderop staan zodat ik bij de deur kom waar die jongen van woensdag en die vrouw van gisteren instapte.
ik liep door en toen de jongen zag dat ik daar stond was het net alsof hij bang werd ofzo, maar hij liep door. weer zag niemand hem, hij liep kris kras over het station heen.
de trein kwam eraan, maar die jongen maakte geen aanstalten om in te stappen dus bleef ik ook staan treuzelen. ik keek 2 seconden de andere kant op en toen was de jongen weg! nergens te bekennen
aarzelend stapte ik in de trein en ging zitten. toen ging het licht uit. alleen eht gewone licht, de noodverlichting bleef aan. later ging ook de noodverlichting uit en de deuren konden niet meer open. de meeste mensen leken nogal in paniek en net toen een meisje naar de machinist wou gaan floepte de noodverlichting aan. de deur kon weer open, maar de trein vertrok niet. 10 minuten later ging het gewone licht weer aan en reed de trein weg, met een kwartier vertraging.
zaterdag ging de opa van een vriendin van mijn zusje dood, zondag ging de oom van mijn vriendin waarvan eerst de opa dood ging dood, en maandag ging een kennis van een andere vriendin van mij dood. 5 mensen dood in 5 weken, 3 mensen in 3 dagen.. de 3 dagen na de 3 rare treindagen..

en ik had, ik weet niet precies welke dag maar wel deze week, dat ik me heeeel gelukkig voelde, zonder reden, maar het voelde net alsof er iemand was die me volgestopt had met positieve energie, en ik wist gewoon 100 % zeker dat er iemand was die dat voor me had gedaan en ik voelde me zo gelukkig dat ik moest huilen, en dat was best raar..

en gisteren lag ik in bed toen ik wakker werd omdat er iets op mijn arm drukte, ik voelde een aanwezigheid en een duidelijke ademhaling tegen mijn arm aan
ik floepte het licht aan met mijn andere arm maar zag niets
toch voelde ik iemand naast me, maar er kon amper iemand liggen want mijn bed zou veel te klein zijn. maar ik voelde echt iets, en die ademhaling was ook echt levensecht.. het ging bijna gelijk met mijn ademhaling maar dan af en toe een 'stootje' erin zeg maar.. maar, ik wou het zeker weten dus hield mijn adem in
de ademhaling naast mij ging gewoon door


En. nu vraag ik me af of ik gek ben geworden, of echt mensen voel (en zie..?)
Ik vertelde alles aan een vriendin (die van de overleden opa en oom (ik vertelde niets over haar opa en oom)) en zij denkt dat ik gewoon met mijn hoofd in de wolken loop
maar zóó erg in de wolken zijn dat ik gewoon mensen verzin?
maar aan de andere kant vraag ik me soms ook wel af of ik niet helemaal psychisch gestoord ben.. ik heb altijd van die rare dingen, weten of de trein vertraging heeft van te voren, weten welke leraren er ziek zijn van te voren, heel sterk aanvoelen of ik iets wel of niet moet doen en als ik er niet naar luister dat het inderdaat niet goed afloopt, ik droom dingen die daarna ook echt gebeuren, en ik weet altijd of er iets ergs is met familie of vrienden, en als iemand op straat verdrietig is ga ik me vanzelf verdrietig voelen, met vreinden heb ik het zelfs dat als hij/zij verdrietig is dat ik het kilometers verderop weet.. nouja, het laatste komt omdat ik hooggevoelig ben denk ik..

maar. ik twijfel gewoon heel erg of het echt is of dat ik het (onbewust) allemaal verzin ofzo.. dus ik hoop eigenlijk dat iemand me dat kan vertellen ofzo..

Marianne Ootjers
27 februari 2010

Hallo Hoshi.

Ik denk niet dat je al die dingen verzint. Of dat je met je hoofd in de wolken loopt.
Jij ziet mensen die er niet meer zijn, hebt voorspellende dromen en weet wanneer iets gaat gebeuren. Dat leid mij maar tot één conclusie: jij bent wat ze noemen paranormaal begaafd. Omdat jij al die dingen weet/voelt betekent heus niet dat je psychisch gestoord bent :)

Toen jij met een vriendin over webcam zat te praten had jij het gevoel dat er iemand bij je was. En die vriendin zag het. En wanneer jij voelde dat die vrouw in jou kamer een hand op je schouder neerlegde, zag jou vriendin dat ook. Ik denk niet dat je dan iets verzint als iemand anders het niet voelt maar ziet.

Hopelijk heb ik je kunnen helpen en wat zekerheid kunnen geven :)

Groetjes,

Marianne

Hoshi
28 februari 2010

hoi marianne,
dankjewel voor je reactie.. aan de ene kant geloof ik het wel. aan de andere kant vind ik het een beetje raar omdat het vooral de laatste maand opeens een stuk meer werd dan daarvoor, ook met dingen zien enzo.. dat had ik eerder niet.. eergisteren, nadat ik hier had geschreven, voelde ik een negatieve energie waarvan ik het heel benauwd kreeg en zag ik opeens een gezicht in het raam.. ik staarde het gezicht echt recht in de ogen en ik schrok me kapot. het gezicht leek zelf ook te schrikken ofzo, en ik keek achterom of er niemand achterm e stond en het misschien een spiegelbeeld was, maar er stond niemand en toen ik terug keek was het gezicht weg. en ik heb daarna de halve nacht wakker gelegen door die 'negatieve energie' en ik hoorde opeens allemaal gekraak ofzo.. alsof iemand deh ele tijd met zn nagels over een stuk hout gaat. en dat heb ik vannacht ook gehoord de hele nacht enzo.. en. mijn beste vriendin, ik vertrouwde haar wel zo dat ik haar echt alles vertel enzo, maar zij is er zo van overtuigd dat ik met me hoofd in de wolken loop en dat ik het me inbeeld dat ze tegen me ging liegen om te kijken of ik het me inbeelde of dat het echt was enzo.. en. ik denk dat als zij me zou geloven dat ik het zelf ook wel zou geloven.. maar nu vind ik het wel moeilijk enzo.. en eerlijk gezegd vidn ik het ook een beetje een eng idee, ik denk steeds 'straks sta ik onder de douche en dan is er 'iets'' enzo.. nouja, als ik dan onder de douche ga voel ik in ieder geval geen aanwezigheid, maar toch vind ik het een beetje een eng idee..
vooral omdat er bijna niemand in gelooft en er nog minder mensen zijn die het zien of voelen of horen, en dna word ik toch wel een beetje bang.. terwijl ik toch wel altijd heel rustig word en me gemakkelijk voel als ik 'positieve energie' voel
nouja, in ieder geval heel erg bedankt voor je reactie want het helpt me wel hoor.. ik zit op een ander forum en de mensen daar zeggen ook dat ze denken dat ik paranormaal begaafd ben enzo.. en, dat geeft me toch wel weer het gevoel dat ik het niet verzin.. misschien moet ik gewoon met mijn vriendin niet meer over praten want ze gelooft er toch neit in, en al helemaal neit omdat het de laatste maand meer word want ze zegt dat ik geen traumatische ervaring heb meegemaakt enzo. en daar heeft ze wel gelijk in.. terwijl het misschien ook wel komt omdat ik door haar mezelf niet meer geloof, dat ik bewijs wil en dat dan ook krijg ofzo.. ik weet het niet.
in ieder geval nogmaals bedankt, want het geeft me echt een beter gevoel
groetjes Hoshi

Marianne Ootjers
28 februari 2010

Ik ben blij dat ik je heb kunnen helpen. Jammer dat je vriendin je niet gelooft.
Ik kan me heel goed voorstellen dat het eng is. Vooral met een negatieve entiteit. Maar dat gezicht in het raam. Dat lijkt me iemand te zijn die nieuwsgierig naar jou is, maar tegelijkertijd ook bang. Net als velen van ons bang zijn voor geesten maar ook wel nieuwsgierig.
En je vriendin..tsja als je wilt dat ze je gelooft kun je misschien proberen evp's op te nemen. Misschien is dat sowieso wel een goed idee. Om contact proberen op te nemen met de positieve entiteiten. Niet met de negatieve echter, dat kan echt tot grote problemen lijden.

Groetjes en sterkte,

Marianne

Hoshi
3 maart 2010

als die geest -als het al een geest was- nieuwschierig was, zou hij zichzelf toch niet zichtbaar maken..?
en, nu ben ik misschien wel heel dom, maar wat zijn evp's..?

Marianne Ootjers
3 maart 2010

Als iemand nieuwsgierig is, gaat ie vaak stiekem kijken, in de hoop dat niemand hem/haar ziet. Gebeurt dat wel, dan duikt hij/zij snel weg. Dit kan bij geesten ook zo zijn.

E.V.P.'s zijn opnames (bandstemmen) waarop stemmen te horen zijn van waarschijnlijk overleden mensen. EVP's zijn op te nemen met voice recorders. Zelf heb ik 4 opgenomen.
Om een goede evp te krijgen moet je eerst contact zien op te nemen met hen aan de gene zijde, of (zoals in jou geval) de voice recorder neerleggen in je slaapkamer en zoiets zeggen: 'Ik heb hier iets waarmee ik jullie stemmen kan opnemen. Als ik slaap kun je tegen dit rode/oranje lichtje praten. Dus als je iets wilt zeggen, kan dat vanavond en tegen dit lichtje.' Belangrijk punt is zo min mogelijk andere electrische apparaten aan te hebben staan. Dit kan geluiden creeeren die klinken als evp's maar het niet zijn. Dus mocht je in je slaapkamer een computer/tv hebben, die uit zetten. Plus de lampen, of in ieder geval zo veel mogelijk lampen uit. Het kan misschien een tijdje duren voor je echt iets te horen krijgt, maar uiteindelijk zal je wel een stem op je recorder krijgen.

3 maart 2010
Beheerder

Zelf vertrouw ik meer op mijn eigen waarnemingen en betwijfel ik het of entiteiten zich laten bewijzen door een EVP terwijl ze zelf ook hun stem aan je kunnen horen. Toch ben ik geinteresseerd en zou ik er zelf ook wel eens mee aan de slag willen gaan ookal heb ik er mijn twijfels over.

Marianne Ootjers
4 maart 2010

Ik heb eerst ook geprobeerd zonder EVP contact op te nemen met de geest(en) in mijn huis. Maar dat werkte niet. Dus toen heb ik zo'n EVP recorder gekocht en verdumd als het niet waar is, heb daarmee 4 evp's kunnen opkrijgen. Van 2 verschillende geesten, beide man.

Hoshi
4 maart 2010

hoor je dan neit alleen maar ruis...?
ik vind het eerlijk gezegd een beetje een eng idee.. om in het niets te gaan praten (mijn ouders/broertje/zusje zullen het heeeeel verdacht vinden) en dat er dan iemand terug praat ofzo.. ik vind het sowieso een eng idee dat er mensen om me heen zijn als ik slaap, ookal heb ik dat idee heel vaak en word ik er zelf wakker van.
maar misschien is bij mij het punt dat ik het niet helemaal geloof, en bang ben voor bewijs ofzo..
vandaag was ik kranten aan het bezorgen en teon kwam er een vrouw uit een huis naar buiten, maar ze zag me niet eens ofzo, ze liep naar de brievenbus en ik stond 2 meter bij haar vandaan en ze liep zo terug terwijl ik de krant nog in me hand had. en ze liep ook zo heeel langzaam, op zon typische manier hoe ik de mensen op het station ook zag lopen..
en toen vroeg ik het aan mijn moeder wie er in dat huis woonde en die zei dat het al jaren leegstond
ik vroeg door waarom dat huis dan leeg stond maar daar wou ze geen antwoord op geven ofzo.
en het grootste gedeelte van mijn verstand en gevoel zegt dat het gewoon echt is en dat ik neit gek ben en dat ik het gewoon moet accepteren dat het zo is
maar nog steeds is er iets wat zegt, het is toeval, die vrouw was vast de buurvrouw die de post daar weg haalt ofzo..
nouja, misschien moet ik dan inderdaad zo'n EVP proberen te maken om te kijken of het echt is..

groetjes Hoshi

Annebert
4 maart 2010

Haaay!

wooohw! ik heb precies hetzelfde!
in iedergeval, dat denk ik!
ik vind het heel interessant, en ik verdiep me heel erg in geesten, het maakt me niet zo veel uit of ik daar te jong voor ben of niet!
kan iemand me misschien vertellen wat ik moet doen?

Groetjes Anniee

Hoshi
5 maart 2010

wat bedoel je precies met hetzelfde?
en ik denk niet dat je er echt te jong voor kunt zijn ofzo, want ik heb al zo lang ik me kan herinneren dat ik dingen voelde..
als is het wel zo dat ik me pas de laatste anderhalf jaar daar echt bewust van werd en het iets is van de laatste tijd dat ik dingen zie.
maar ik ben ook nog maar 14 hoor.. ik ben wel best jaloers op je dat je het interessant vind.. ik bedoel, eerst vond ik het interessant maar nu heb ik iets van, nee liever niet, laat het weggaan..
nouja, als je het interessant vind en je ziet/voelt dingen (het word niet duidelijk uit je verhaal.. maar daar ga ik voor het gemak van uit) hoef je er toch niets mee te doen? als je contact wil maken kun je dat proberen.. en anders gewoon het laten zoals het is.. want zulke dingen ontwikkel je denk ik (eerst voelde ik alleen dingen, toen steeds vaker en nu zie ik dingen) dus moet je vooral niet te hard proberen. nogmaals, ik ben jaloers ;-)

groetjes Hoshi

ps in het algemeen, mijn vriendin dacht dat het beter was als ik eens naar de dokter zou gaan.. nouja, ik zei zelf, misschien moet ik eens naar de dokter gaan.. en toen zei ze: misschien is dat inderdaad beter
ik ben volgende week op uitwisseling maar als ik dan weer iets 'raars' meemaak en ik heb geen bewijs ofzo dat het misschien geesten zijn (heh, ik heb gewoon moeite om het woord geesten op te schrijven of te zeggen) en als zij me nog steeds niet gelooft, dan ga ik naar de dokter en laat me doorverwijzen naar een psycholoog ofzo..
niet eens voor mezelf maar voor mijn vriendin eigenlijk..

danny
17 maart 2010

ik geloof ook in geesten ik heb zelf in totaal 7 keer gezien. het is een lang verhaal maar waar en eng.. en ik ben 12 jaar


Het begon allemaal op een normale dag met me vrienden. we waren aan het spelen en ik ging met de fiets fan een heuvel af (groot) en me achterband was kapot gegaan. En mijn vriend had dat ooit precies hetzelfde mee gemaakt! en mijn andere vriend zag zijn opa (als geest) en hij vroeg als je me kan zien zwaai dan. en hij zwaaide..,, (maar dat had ik niet gezien en de geest had ik ook niet gezien maar dat vertelde me vriend) Ik geloofde er niks van en ging naar huis.. een week erna zag ik opeens een geest.. en nu zie ik er heel veel achter elkaar in een maand

en als ik weer op die plek kom waar het gebeurde heb ik altijd een rot gevoel of heel veel mensen me aankijken.

Hoshi
17 maart 2010

mag ik vragen hoe je wist dat het een geest was? :)
als ik namelijk iets zie, zie ik geen verschil tussen echte mensen en 'niet echte mensen'
ik merk het alleen als ik erachter kom dat een ander het niet ziet of dat ik het voel. op rustige plekken voel ik het altijd wel als er 'iets' is maar in een druk winkelcentrum ofzo zijn er zoveel dingen die je kunt voelen dat ik alles langs me heen laat gaan..

Suzy
18 maart 2010

Hoi,

Ik heb ook veel rare dingen meegemaakt, vooral in het vorige huis waar mijn ouders woonden. Achter dat huis stonden een stuk of 5 oude onbewoonde huizen. Er was zon steegje waar je een auto in kon zetten en ook gewoon naar die huizen door kon lopen. Toen ik een keer de auto daar parkeerde en ik uitstapte was het buiten heel stil en ik hoorde alleen geroezemoes van vrij veel stemmen, ik had het idee dat ze over mij aan het praten waren maar kon ze niet horen. Binnen 30 sec had ik door dat het vreemd was en opeens hoorde ik weer geluiden van autos etc die ik dus met de stemmen niet hoorde,

Ook werd ik vaak wakker en zag ik dan schimmen bij mijn bed en ik was praatte ertegen. Vaak ging ik dan rechtop zitten omdat ik het dan door had en kon dan ni meer slapen. Dit gebeurt nog steeds regelmatig en daardoor durf ik vaak niet te slapen in het donker. Ik zet dan de tv op sleeptimer of iets dergelijks.
Dus vraag ik me af of het gewoon niet iets is van een droom dat ik nog gwoon zie terwijl ik echt wel wakker ben en me kan bewegen door overeind te komen etc.

Een paar maand terug heb ik in dat zelfde huis een stem gehoord van een klein meisje, ze zei alleen hallo en het was vrij laat. Ik stond wel bij de deur en niemand was op straat verder. De stem hoorde ik rechts van me van het raam vandaan, en ik heb impulsief gereageerd door ook hoi te zeggen. Mn vriend, en broertje keken me toen ook heel raar aan. Vier jaar daarvoor zat ik aan tafel en onder de tafel was het erg koud, mijn voeten waren ijskoud weet ik nl nog. Ik was gwoon rustig aan het lezen en opeens begon mijn voet te bewegen, zachtes. Dit deed ik zelf niet. Wel had ik direct dat ik onder de tafel keek en wilde zeggen ' hou op met duwen', want het voelde alsof er een meisje aan zat te duwen, Net zoals mijn nichtjes weleens deden. Maar er zat natuurlijk niks.

Ook heb ik weleens een hand op mn schouder gevoeld. Mijn vriend zat bij me en ik zei tegen hem 'hoezo heb jeje hand net op mn schouder gelegd'. En hihij zei dat hij het niet had gedaan. Zo zijn er wel meer dingen.

Ik vraag me af of het in mijn hoofd zit of het echt iets is?

Al voel ik me niet er geruster op maar mn vriend gelooft me niet en kijkt me aan alsof ik gek ben.

Groetjes

Hoshi
19 maart 2010

ik weet nu zéker dat ik niet gek ben
gisteren was ik met een vriendin aan het smsen, die ene waarvan de oom en opa dood waren. en die oom en opa hebi k nooit gekend, zelfs geen foto's gezien ofzo..
en gisteren, was ik dus met haar aan het smsen. en opeens, midden in de zin, dacht ik: er is iemand bij haar
dusi k zei dat tegen haar
en toen zag ik een beeld voor me van iemand met een donkerblauwe bloes, wit tshirt eronder, bruin golvend haar..
dus ik vroeg dat aan haar, en zij zat op dat moment een foto van haar oom te kijken toen hij jong was toen hij er dus zo uit zag, golvend bruin haar en een donkerblauwe blouse met een wit shirt eronder..
nouja, dat was voor mij én voor haar het bewijs dat ik toch niet psychisch gestoord ben.
dus. dat wou ik even zeggen :D

yakout
24 maart 2010

heei meid
Luister DIT MOET JE NIET DOEN geesten gaan OPROEPEN heeeeeel GEVAARLIJK

Een vrinndin heeft dat gedaan en is bezeten door eeng geeest ze zit mji nog steedts achter aan ik zie haar vaak we praten soms

en een keer was ik op school en ik zat met de meester te praten toen iemandmet zse hand over me schouder kwam ik en mevrinndin zagen dat alleen
echt eng maar ik gaah weer .

bettina
29 maart 2010

heey louise maria ik heb het zelfde zoals jij ik kan geesten voelen dat ze er zijn en ik kan er ook achter komen wie ik kan ook voelen waar ze zitten en of het een kwade of een goede is. en die schim wat jij ziet niet bang zijn probeer er eens lang naar te kijken en knipper een paar keer met je ogen. is ie dan nog niet weg kan het zijn dat hij echt is soms kan het ook een verbeelding zijn als je de schim te graag wilt zien dan zie je hem ook maar e-mail me maar erover dan kan ik je misschien helpen en ik geloof je xxxxx bettina

Asja
2 april 2010

hoi
ik heb een vraagje mijn hond is 10 jaar oud
ik ben erg op hem gesteld maar ik heb (dag) dromen dat ie dood op de grond ligt
en ik heb gisteren het gevoel dat er iets in me zit en dat het mijn lichaam overneemt en mijn hond probeert te vermoorden
maar ik hou het tegen ik wil niet dat ie dood gaat maar hij is aan het lijden
en ik voel zijn pijn
is dit het werk van een geest
Asja

saki
7 april 2010

Hey normaal kon ik het enkel zien en voelen ma sinds gister (03/07/2010)
waren een vriend en ik aan het gamen en zij hij ik voel iets ik krijg mijn been niet stil en toen zag ik die geest
en zij zat aan zijn been.
zijn been ging op en neer hij kreeg hem niet stil.
hadden we muziek en alle lichten die we hadden aan gezet en raam open gezet.
ff was het stil.
s'avonds rond 1 uur ongeveer ging ik slapen en ik hoorde vanalles kraken.
ik durfde niet te kijken wnt ik heb ze vaker gezien ma dan buiten.

Mijn moeder zij tegen mij s'ochtens dat rond 4 uur in mijn kamer lawaai en stemmen hoorde stemmen.
Ze kwam kijke was het stil ze deed de deur toe hoorde ze hetzelfde ze ging weer kijken was het weer stil maar ze hoorde wel fluiten.
ze ging terug slapen en de geest ik weet niet wie aan mijn moeder zaten ze had het gevoel dat ze van de wereld zweefde

RAAR ECHT RAAR

Ze plagen mij al en nu beginnen ze mijn vrienden en fammilie lastig te vallen.

hoe kan ik het stoppen weet iemand een remedie.

GR.

Saki





Deze discussie is gesloten.