Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

demonen in huis?

Johanna berdina poelstra
10 oktober 2015

Nee hoor niet in geloven.

Draakje04
11 oktober 2015

Hoi ik weet precies wat er in jou huis gebeurt ik heb er nu ook nog last van maar dat is niet zo raar want ik heb paranoormale gave daar ben ik op getest
Ik zie dus geesten die gewoone mensen niet kunnen zien. Ik bedoel dus ik kan dingen zien die jullie niet kunen zien zo heb ik dus ook mee gemaakt dat mijn klok waar de batarijen uit zijn in eene aan sprong hij gaf 5 tikjes en daar bleef het niet bij want de volgende nacht voelde ik gewoon dat er geesten aanwezig waren het was echt eng want ik werdt dus precies om 12 uur wakker dat noemen ze ook wel het spook uur en het is eigenlijk niet zo gek dat ze het het spook uur noemen want al die gevoelens werden steeds erger

Kan iemand wat seriuse hulp geven a.u.b want ik ben pas 11 en ik wil die gaven echt kwijt

Groetjes: Draakje

Lucas de Raaij
8 november 2015

Spijtig genoeg ben ik bezeten sinds jong af aan en dat ben ik nog steeds. Het is echt als een Hell. Demonen kunnen door vele manieren je lichaam binnen trede. Als je je betrekt door occultisme (bijvoorbeeld satanisme maar ook illuminatie.) Als is het maar als je er na kijkt. Muziek met duivels of antichristelijke teksten. Drugsgebruik versterkt de macht van vele demonen. Als je 1 demon binnen hebt zal hij proberen je te verleide verkeerde dingen doen zoals zonden door in je hoofd te praten waarbij het lijkt alsof het je eigen stem in je hoofd is maar niet is.

Je voelt je misselijk, krijgt vaak buikpijn of hoofdpijn die niet te verhelpen was en dacht dat ik ernstig ziek was. Er komen vreemde zachte geluide uit je keel als je bijvoorbeeld gaapt. Je hebt ook erg veel last van je enkels en benen. Het duurde mij velen jaren dat ik was bezeten. Ik was 16, was meestal heel erg bang en verlegen. Het soms neigingen gemene dingen te doen bij mensen (waarvan ik later spijt van kreeg maar te arrogant was om toe te geven) Was vaak geïrriteerd. Ik was verslaafd aan amfetamine (ik deed ook andere drugs). Een van de drugs die het meeste demonen aantrok is GHB. Ik luisterde veel naar D12 Amerikaanse rapgroep en Spinal Nederlandse rapper die veel met duivelse teksten aankwamen.

Ik had op een avond overdoses aan speed en GHB genomen waardoor ik op een zwakke staat belande. Toen ik de volgende dag wakker werd voelde ik me raar en misselijk. Die volgende avond was het de eerste keer dat ik merkte dat ik bezete was. Ik zat in mijn kamer maar toen ik raar gevoel kreeg. Mijn nek ging trillen en beweegde als slang. Ik hoorde hem prate en langzaam verloor ik de controle over mijn lichaam. De demon bekende dat hij satan was en dat hij verantwoordlijk was voor mijn pijn in mijn leven omdat hij zogenaamd van mij hield.

Via mijn lichaam begon hij te schreeuwen maar er kwam geen geluid uit. Hij vroeg aan mij of ik bij hem zou aansluite en dat we samen zouden heersen over de maatschapij. Ook zij hij dat hij mijn ziel wou hebben. Soms sprak hij in een rare taal dat ik niet kon verstaan. Toen wist ik dat het duidelijk was dat ik was bezete. Na een paar uur bezete te zijn bleek hij weg te zijn. Op dat moment dacht dat het door de drugs kwam dat ik raar hallucineerde. (ik kwam achter een geheim. Je kunt Satan boos maken door hem te beledigen met zijn val door te zeggen: "Je was een engel en je had alles, god gaf je alles en nu heb je het verpest en ben je niks waard". als dat tegen hem zegt zal hij schokeren en stil blijven voor een tijdje.)

Toen ik was gestopt met drugs bleek het terugtekomen. Mijn gedrag bleek nog steeds raar te zijn. Laatst bij de rooie bloedmaan toen ik opstond was voelde ik me raar. Ik dacht aan de mensen waar ik van hield maar had geen gevoel voor ze. Een kwartier later was mijn lichaam weer overgenomen door een demon. Deze demon was anders. Hij schreeuwde zonder geluid net als satan en mijn nek begon te trillen maar het beweeg niet als een slang. Hij was puur agresie als hij liedjes zong over moord, plannen maakten om mij vrienden te vermoorden en begon te prate over hoeveel hij god haatte.

Later is mijn lichaam ook nog overgenomen door Azazel een hoge demon. Hij was heel verschillend dan de andere 2. Hij was kalmer, en kwam nogal niet boos over. Mijn armen begonnen soms te flapperen maar verder kreeg ik geen trillingen en begon niet geluidloos te schreeuwen.

Ik hoop dat op een dag iemand mij komt helpen. Aangezien ik meeste mensen al kwijt ben. Verder ben ik blij deze info te kunne delen. Ik ben instaat geweest te kunne verzete tegen demonen. (door te denken aan iemand die je lief hebt. Door ze tegen te spreken als ze in je hoofd zitte en door paar keer achter elkaar jezus te zeggen) dankje voor als je dit leest.

harut
18 november 2015

Beste Lucas je moet op YouTube kijken over jinn catching van abdul raouf ben halima of zodra je aanwezigheid begint te voelen koraan opzetten daar kunnen ze niet tegen en gaan ze weg gelooft of niet proberen kan geen kwaad .

Ana
24 november 2015

Ik heb ook een hele raare maar negatieve conectie met iets van kleins af aan al toen ik 11 was praaten ik er met mijn zus over omdat in de nacht er keihard op mijn raam geslagen werd en toen ik op keek een grote hand afdruk zag en dan bedoel ik echt een grote hand afdruk maar het was smal waar door het op een grote vrouwen hand leek ik vertelde de volgende dag mijn zus er over en zij moest er om lachen ze liet mij een paar filmpjes zien van mensen die een demon of wat dan ook in hun had en toen het meisje begon te gillen toen de koran op werd gezet kreeg ik een keiharde kras geluidje in mijn hoofd keiharde hoofdpijn en gooide op eens mijn telefoon van de schrik op de grond gillend en jankend tegen mijn zus zeggen dat ze het uit moest zetten zij geloofden mij wel maar daar had ik niks aan weer jaren later nu dus aan het einde van de gang kwam iets naar mijn deur rennen en toen het bij mijn deur stond was het op eens weg er wordt geblazen in mijn gezicht mijn gloednieuwe lampen schieten kapot, ik hoor iets uit de lucht op de grond vallen of nouja niet vallen maar het komt best hard neer en op dat moment hoor ik raar geluid, geklop op de muur laatst keek ik naar de afstand op mijn tafel en viel het er op eens van af ik krijg telkens een raar gevoel in mijn buik en op eens de gedachten dat ik iets voor ze kan betekenen ik wil er niet in geloven maar dit is echt niet niks iemand die er serieus over wilt praten
R.



1 keer bewerkt. De laatste keer was 29 mei 2016 door Sheherazade.

Eugene
25 november 2015

Hallo allemaal,

Kom uit een cultuur waar kwade entiteiten, entiteiten die zijn "gestuurd" , oud "bewoners etc een deel van onze cultuur zijn ! Daarmee wil ik zeggen dat we daarmee zijn opgegroeid...alsmede dus ook tegen hebben "bewapend" en/of beschermd.....!! Het "verwijderen" van kwade entiteiten dmv wierook etc.. Is de ( no offence )de "blanke" manier..... De kans dat ze tijdelijk verdreven worden is tamelijk groot! De westerse wereld gaat zich pas een paar decennia intensief verdiepen in het fenomeen paranormale activiteiten! Terwijl onderontwikkelde culturen daar al eeuwen mee te maken hebben gehad en oplossingen daarvoor hebben ontwikkeld zodat je r nooit meer last van hebt!! En "vaklui" die "net om de hoek komen kijken" ( te veel naar ghosthunters gekeken waarschijnlijk) en r advies over geven , maar zelf niet "beschermd zijn... Kunnen van hun "kunsten"... Zelf de dupe van worden!! Maar goed.... Wil je echt hulp en r in 1x vanaf vanaf zijn ( zeker ook voor de kleine kidz (en huisdieren)die in huis wonen ,want die voelen en zien t meest)... Laat mij t dan weten!!

Groetjes
Eugene



1 keer bewerkt. De laatste keer was 29 april 2016 door Sheherazade.

lisannex
6 december 2015

Ricardo en mell
Ik heb dat ook
Mijn moeder is dood en ik heb een foto van een geest gemaakt en die lijkt heel veel op mijn moeder
En k heb ook elke avond als k inbed lig hoor ik geklop en geloop en soms wat vallen en ik ben kkr bang en hb ook een keer een schim gezien in me badkamer voor mense die niet gelove dat t egt is app me dan stuur ik die foto



1 keer bewerkt. De laatste keer was 29 april 2016 door Sheherazade.

6 december 2015

Wees voorzichtig met je telefoonnummer of andere persoonlijke gegevens op internet te plaatsen!

Blanke manier, zwarte manier, arabische manier.... bijbel, voodoo/winti of koran..... als je er niks of weinig van weet hoe je iets moet doen, helpt het niet en zul je alleen maar meer aantrekken. Kun je maar beter een ander om hulp vragen die er veel van weet.

Je moet zorgen dat je zelf sterk bent en staat zonder in paranoia en bijgeloof te vallen. Bijgeloof maakt je zwak en angst ook.
Zorgen dat je zelf niet vatbaar bent voor lagere energieën is de beste remedie van alle andere. Goed voor jezelf zorgen, weinig tot geen alcohol drinken, gezond eten, jezelf ontwikkelen (mentaal en spiritueel), geen verkeerde mensen om je heen hebben met negatieve energie en levenswijze.

En buiten dat kan het geen kwaad om vertrouwen te hebben in de positieve energieën zoals beschermengelen. Maar ook in bijvoorbeeld de bijbel. en dan gaat persoonlijk mijn voorkeur uit naar de bijbel over de koran of voodoo/winti. We leven in een christelijk werelddeel, voodoo/winti gaat niet per definitie uit van hulp van niet-hogere/niet-verlichte energieën. Het onderscheid tussen positieve en negatieve krachten is erg vaag. De koran... daar is tegenwoordig met goed recht toch veel antipathie tegen en is niet 'onze' cultuur. En van uit eigen ervaring weet ik dat Bijbelse figuren erg sterk zijn en alles weg krijgen als je ze oprecht aanspreekt voor hun hulp en zo goed mogelijk probeert te leven.



1 keer bewerkt. De laatste keer was 6 december 2015 door Timberwolf.

Iemandx
24 december 2015

Ik ben 14 jaar en heb al dagen lang t gevoel alsof ik geachtervolgt word .. Ik zie zwarte schimmen en weet niet meer wat ik hier tegen moet doen ik ben dom geweest op geesten op te roepen en blijkbaar is dat dus uit de hand gelopen ik probeer niet bang te zijn en ik laat ook echt niet zien dat ik bang ben maar ben echt radeloos en weet niet meer wat ik moet doen ook stond ik gister avond te douchen uit t niets werd mijn voet vast gegrepen en kreeg ik die met moeite los .. Mijn ouders willen mij niet geloven .. Kunt iemand mij helpen

24 december 2015

Je vertrouwen leggen in hulp van Bijbelse figuren zoals Jezus, Maria of de Aartsengel Michael. Of anderen als je er nog meer kent en goed bij voelt.
Het klinkt altijd gek en religie maf om dat te horen van iemand. Maar ik heb zelf ook gehad dat er van alles was en onder andere ook dat ik een kamer in getrokken werd en er horizontaal in vloog, en dat ik na het opstaan uit bed, weer terug in bed gegooid werd en mijn matras in gedrukt werd.
Toen ben ik maar begonnen met aan te nemen dat als er negatieve krachten zijn, er ook positieve krachten zijn. En dus wie weet ook wel die Bijbelse figuren.

Toen ik in hun mijn vertrouwen legde en mij er ook aan overgaf, en om hulp vroeg van hun, werd ik ook geholpen. Dus ja... wat meer geloven... maar wel oprecht. af en toe het onze vader oplezen of zeggen.

Dan kun je wel eens zien dat als je iets negatiefs in je kamer is, er blauwe sterretjes, licht flitsjes zijn... Dan is er veel activiteit in je kamer tussen de positieve en negatieve energieën. Dan proberen ze de negatieve weg te halen.
Of je voelt heel warme handen boven je hoofd.... handen die je niet ziet dus.
En die handen beschermen je en geven je goede energie...

Succes!

Ricardo stange
7 maart 2016

Ik ben Ricardo 21 jaar en heb een keer zo iets mee gemaakt ik zelf sta open voor geesten en kan zo afentoe communiceren met geesten ik zou graag is langs willen om te komen kijken en ervaren van wat jij voelt in je omas huis met vriendelijke groeten Ricardo stangen



1 keer bewerkt. De laatste keer was 29 april 2016 door Sheherazade.

sayyad turan
29 april 2016

Exorcizme

Exorcisme is het uitbannen door diverse methoden van het niet zichtbare activa die een mens kan beheersen en onder zijn invloed kan hebben.
De Term is afkomstig van het oud Griekse “exousia” en betekent “vervloekt”, door gebruik te maken van een hogere autoriteit om de bezetenheid en vervloeking te doorbreken.
Oude beschavingen dachten bij vreemd gedrag van mensen ervanuit dat ze behekst, bezeten waren door satan of door andere entiteiten(djin). En pasten verschillende methodes toe om ze uit het lichaam te bannen. Experts die dit deden waren gespecialiseerd in Occultisme en Magie of waren priesters. In Europa noemt men deze experts in het christelijke geloof Exorcisten, de bezetene werd behandeld als iemand die ziek is, deze activa werd door verschillende rituelen opgeroepen en uitgebannen. Door gebruik van slechte geuren, wierook, zout, heilig water, heilig onkruid en dans items werd vervloeking uitgesproken, gebeden en trans-methodes toegepast.
Kerken tijdens de inquisitie tijdperk, was zo’n gebeurtenis een satanistische element, de zieke persoon was bezeten door een demon en moest uitgebannen worden uit het lichaam en werd zelfs gekozen om het lichaam met regelmaat te mishandelen om verdrijving te realiseren. Kerken heb para psychische mensen in dezelfde categorie genomen en ook het zelfde toegepast.
Exorcist toepassingen hebben zich in de hele geschiedenis voorgedaan, niet alleen in Europa maar in diverse culturen en religies (boeddhisme, hindoeïsme, sinto enz.) op verschillende manieren terug gezien.
Deze toepassing zal bij de welgesteldheid van exorcisme men in trans geraakte persoon die bezeten is door een activa in contact willen komen. Tijdens deze contact zal men 1 van de 2 methoden toepassen. Een methode net als de Zar’s cultuur uit Afrika, zal men de bezetenheid willen beëindigen door de activa te overtuigen om het lichaam te verlaten. De ander methode is net als de Sjamaan ’s om de activa gedwongen te verwijderen. Deze tweede methode zal de sjamaan om deze soort bezetenheid graad met sterke magie moeten aanpakken. Volgens Spiritualistische inzicht is er sprake van obsessie.
Dit is wat ik namelijk toepas en doe. Deze pas ik in de 4 grote religies toe. En 4 grote boeken toe (Zebur, Tora, Bijbel en Koran)

Ik heb de kapasiteit om deze activa te ondervragen enof te verwijderen tijdens het trance /seance van de zieke persoon.

Hoogachtend,
Sayyad Turan



1 keer bewerkt. De laatste keer was 29 april 2016 door Sheherazade.

30 april 2016
Beheerder

Veel zogenaamde bezetenheid heeft helemaal niets met boze geesten te maken, dat is meer middeleeuws gedachtengoed.
De psychische aandoeningen die een dergelijk bijgeloof oproepen zijn placebo verklaringen die de werkelijke oorzaak ontwijken.

Het is natuurlijk heel wat aangenamer om eenvoudig een boze geest te verdrijven dan een probleem op te lossen of een ziektebeeld aan te tonen of te analyseren.
Inbeeldingen zijn daarom nog geen zelfstandige entiteiten.

Het is helaas te eenvoudig om te snel naar een boze invloed te wijzen als oorzaak.
Dat weten de meeste medicijnmannen en exorcisten heel goed.
De behandeling moet dan ook ongeveer even erg zijn als de kwaal.
Als het een keer werkt is het meegenomen, maar dieperliggende oorzaken laten zich niet door enige tovenarij of gebed nog heilig boek of bezwering weghalen.
Ze zullen vroeg of laat terug keren in een of andere vorm, zoals de hypnose ruimschoots heeft bewezen.
Rituelen zijn angstbezweringen.

Helaas verhogen dergelijke fictieve behandelingen het bewustzijn niet en daarom wordt er ook niets uit geleerd. Het lijkt wat op neurotisch handenwassen, waarbij het effekt geen oplossing vormt van het onderliggende probleem, omdat het een ersatz is.

julia verspaget
22 mei 2016

als je salie zegt begrijpen de mensen het misschien..!!!!

julia verspaget
22 mei 2016

draakje lieve schat..
ik ben zelf ook paranormaal begaafd en af sluiten kan altijd pik.
dat doe je met je eigen wil.
het is om 3 uur spookuur, na twaalf uur mag je alleen geen kaart spellen spelen met een on even getal, je mag niet met je nagels bezig zijn, en gelieven niet meer in.de spiegel kijken. verder hoef je niet bang te zijn voor demonen of geesten je moet gewoon blijven geloven dat je sterker bent, naar als je echt bang bent kun je het beste een bossje salie aansteken in een halve schelp een rozen krans bij je pakken en heilige maagd maria om hulp vragen
verder gewoon niet aan denken hoe meer je er aan denkt hoe meer.je er voor open staat en.hoe sneller je ze aan trekt xx ik hoop dat dit je helpt..!!!!

Kimmm
29 mei 2016

Hey,heb je al vakrr van die verhalen gehoord waardoor je bang bent gewordem, dit kan leiden naar gedachtes en verbeelding

29 mei 2016
Beheerder

Placebo-effecten

Bijgeloof, nagels bijten, spiegels, salie, kaarten enz.
Alsof salie de universele bezwering zou vormen?
Terwijl er dan nog een lijst aan toegevoegd kan worden van hier tot Tokio van wat je wel en niet moet doen of vermijden. Niets helpt als het een symptoombestrijding is van iets dat bewust moet worden.
In het onbewuste blijven zaken soms jaren broeden en roepen impressies op.
Vaak zijn er heel reële redenen te vinden waarom dat zo is. Daar kun je dan ook wat mee.

Het broeden op angsten roept soms verschijningen op die meestal producten zijn van de eigen geest.
Het heeft dus weinig zin tegen die windmolens te gaan vechten, want die gaan alleen maar sneller malen.

Eerst en vooral bezinnen op waar je angstig voor bent en analyseren waarom?
Dat geeft je een handvat, en als je projecteert geef je het handvat juist uit handen.
De "duivel of boze geest" wordt immers meestal buiten zichzelf gezocht.

Wie geesten als kapstokfiguur gaat gebruiken om problemen aan op te hangen zal toenemende angsten ontwikkelen.



1 keer bewerkt. De laatste keer was 29 mei 2016 door Sheherazade.

hen
2 juni 2016

Hoi,

Je moet bij Jezus zijn. Jezus is naar de aarde gekomen en aan het kruis gestorven voor ons. Hij heeft de straf gedragen die wij eigenlijk moeten hebben, aangezien we allemaal fouten dingen hebben gedaan. Door te sterven en op te staan uit de dood, heeft hij de dood en zijn macht overwonnen. In de Bijbel staat dat Jezus satan en zijn demonen openlijk te kijk heeft gesteld. Hij heeft hun overwonnen. De enige persoon die jou kunt helpen is Jezus. Als je in Hem geloofd en je je leven aan Hem geeft, dan kun je in Zijn naam de demonen wegsturen. De naam van Jezus kunnen ze namelijk niet tegen. Demonen weten wie Hij is. en moeten naar Hem luisteren. Hij heeft namelijk alle macht in hemel en o aarde. Demonen weten ook of je echt in Hem geloofd of dat je gewoon zonder te geloven de naam van Jezus gebruikt. Dat werkt namelijk niet.

2 juni 2016
Beheerder

Ik vraag mij altijd af, waarom Jezus weer van stal gehaald moet worden?
Immers bestaan er verschillende geloofs- en andere overtuigingen, die alle beweren de alleen zaligmakende waarheid te bezitten. Als dat zo zou zijn, waarom kampen we dan nog steeds met demonen?
En hoe onwerkzaam is een en ander?

Het zijn geconstrueerde bezweringen om een verklaring te leveren voor de grillen van het leven en de irrationele angsten die ons bespoken.
In plaats van daar de oorzaak te zoeken, plakt men er snel een etiketje op en roept de verlosser aan.
Maar deze zou je waarschijnlijk een oorvijg geven en zeggen, denk eens na, voor je mij ermee lastig valt.
Je leert immers niets als elk probleem voor je neus wordt weggeveegd.

De demonen zijn meestal projecties.

woman of prayer
14 juni 2016

Jullie hebben God nodig in je leven. Met Hem ben je meer dan overwinnaar.
Als je God accepteert in je leven hoef je niet te vrezen. Geen enkele demoon of geest kan je wat doen
Die dingen zijn er eg.onderschat het niet. Maar uit eigen kracht kan je het niet uitdrijven

14 juni 2016
Beheerder

Dat komt voort uit een gefrustreerde machtsambitie.
God zal de overwinning wel schenken, baden ze aan beide zijden van het prikkeldraad.
Maar nog wij nog god kunnen de zaken veranderen.
Einstein zei al dat, hij niet geloofde dat god zich persoonlijk met elk mens bemoeide, maar misschien wel met het grote geheel. Wie immers de eeuwen overziet weet hoe beperkt de mens is.
Overigens is het kwaad al vanaf de "schepping" ingebakken geweest.
Het was dus een welbewust ingrediënt of krent in het vrome papje.
Wat vroeger een boze geest was heet tegenwoordig een complex of stoornis.
Daar hebben we geen dominee of priester bij nodig, maar een goede therapeut (of droomuitlegger).
Al pretendeer ik niet in plaats van een van hen te staan.
Maar het is te eenvoudig om alleen maar de handen te vouwen en de rest maar aan de heer over te laten.
Er staat immers ook dat de heer alleen hen helpt die zichzelf helpen. (of het minstens proberen).
Neem mij niet kwalijk.

Lukas
4 augustus 2016

Ja leuk enzo maar echt FACKING grote bullshit
Wie ben jij met je wierook
Ik ga jou zeggen dat r maar een manier is voor deze dingen
Ik weet ook al dat je dit niet accepteert
Maar het enige wat helpt is gwn naar iemand gaan die hier verstand van heeft
En dan bedoel ik gewoon een dominee.
Want alleen christus kan je verlossen van deze dingen.
Geen FACKING steen en wierook Door die shit krijg je er alleen maar meer

4 augustus 2016
Beheerder

Lucas

Misschien kan de dominee je dan tegelijk van de duivel verlossen die je in zijn bezit heeft?
En matig je taalgebruik, anders verwijder ik je hier voorgoed.
Huist de duivel niet bij voorkeur op een mestvaalt?

Typisch dat juist die vrome lieden altijd hun duivels op anderen projecteren en dat eenvoudige mechanisme nooit in willen zien, wat toch een eerste stap tot verlossing zou zijn.
Maar illusies en blindheid zijn per definitie duivelse listen.

Lees de forumregels.
[www.droominfo.nl]



1 keer bewerkt. De laatste keer was 4 augustus 2016 door Sheherazade.

danny pauwels
17 september 2016

ik ben onlangs op kerkhof van sinaai geweest rond 10u30 het was donker en heb daar verschillende zwarte schimmen gezien die ons volgde dus kwade geesten bestaan echt

17 september 2016
Beheerder

Of kwade geesten altijd zwart zijn valt te bezien.
In het oosten menen ze nu juist dat geesten onzichtbaar zijn en daarom zwart.
Vandaar ook de zwarte goden. In de religie kennen we b.v. ook de zwarte Madonna.
Dat is overigens een vruchtbaarheidssymbool en heeft niets met het kwade te maken.

Kali is ook zwart, maar daarom nog niet slecht.
Goden moeten nu eenmaal hun tegendelen in zich opnemen, anders is er geen evenwicht nog heelheid mogelijk.
Zoals ook de dood onverbrekelijk bij de natuur hoort.

Daarom is de trits; schepper, instandhouder en vernietiger een heel wat juister voorstelling.





Deze discussie is gesloten.