Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

demonen in huis?

mandy753
9 jaar geleden

*Mijn zusje heeft er ook last van gehad, er kwamen 3 geesten bloemetjes met haar plukken,
toen heeft ze vriendelijk evraagt of ze alsjeblief weg wouden gaan omdat ze wou gaan slapen en toen gingen ze gewoon weg.

*Ik was met mijn moeder aan het praten en we horen vaker de radio door de babyfoon heen (echt heel erg eng) en toen hoorden we opeens hallo door de babyfoon, een beetje geruis erdoorheen maar iedereen was onder en het was een mannenstem kan iemand me hier mee helpen want mijn moeder heeft een overleden opa en zij was zijn lieveling kleindochter.
kan dat van de radio door de babyfoon ook door geesten komen?

sylvana
9 jaar geleden

jullie mensen lullen veel te veel verschillende verhalen..
je kan hier gwoon nix tegen doen..
je moet het negeren en verder proberen te gaan met je leven..
niet vluchten dat helpt niet.. het blijft altijd bij je zolang jij bang bent..
zeg nooiit dat je niet bang bent of dat soort dingen,, maak je ze alleen maar kwader..
je zal wel denken waar bemoeit ze zich mee..
maar ik weet het omdat ik het zelf mee heb gemaakt,, ben me erin gaan verdiepen..
en jaa ook via dingen die ik niet had mogen doen..
dus succes en negeer het..!!:D

sandra88
9 jaar geleden

volgens mij ben je in die slaapverlaming blijven hangen

Dani
9 jaar geleden

Hallo.

Ik heb niet echt dingen zoals de meeste mensen maar ik woon in een oud huis die waarschijnlijk veel bewoners heeft gehad.
Het huis stamt uit de 2e wereld oorlog.
Soms als ik in mijn bed lig hoor ik rare geluiden net of iemand om hulp roept, ik krijg dan hoofdpijn en krijg kippenvel.
Weet iemand wat ik daar aan kan doen ? Ik word er namelijk gek van, mijn cijfers op mijn studie gaan achteruit enzo.

Help me..x

kenny
9 jaar geleden

beste mandy ik ik denk dat er een buur van jullie ook met een babyfoon zit en dat de frequentie beetje stoord wij hadden ook een babyfoon en men buren ook en hoorden alles wat onze buren zeiden

8 jaar geleden

Hallo,
Het zijn inderdaad kwade geesten. En of het een idee is omdat je te moe zou zijn !? nee !!
Echter... als je je oma's huis wilt gaan 'rijnigen' zou ik ook wierook aan steken met daarbij salie (een kruiden die rijnigens werkt op geesten en negatieve energie. Maar dan zou ik van te voren alles goed schoon maken met water en zeep, dan die wierook en kruiden laten roken, alle kieren hoeken en kamers niet vergeten, vooral waar je die geesten zag. en daarna alle ramen en deuren open zetten om de geesten de kans te geven om hun weg te laten gaan. Maar dan zou ik hun wel vriendelijk verzoeken om weg te gaan en alles vriendelijk doen, zo laat je hun zien dat je toch nog het beste voor hun hebt.
Ik hoop dat je genoeg tips hebt gekregen !!

suc6 er mee...

8 jaar geleden

Nee juist niet doen.. een geest blijft hangen als hij dat zelf wil..
schoonmaken heeft echt echt geen nut..
het kan alleen maar een slecht effect hebben want dan kan deze kwaad worden en zeggen ze gaat op deze manier me weg proberen te halen (wat natuurlijk geen effect heeft) dus dan heb je het nog erger..
je bent echt dom als je in reinigen gelooft.. net alsof je nu je huis schoonmaakt ook een menselijke stalker verdwijnt.. echt stupid bullshit..

mandy753
8 jaar geleden

Nee we wonen in een buurt waar vooral oudere mensen wonen, er zijn geen mensen met kleinere kinderen behalve wij dan.
Toch bedankt.

mandy753
8 jaar geleden

Nee we wonen in een buurt waar vooral oudere mensen wonen, er zijn geen mensen met kleinere kinderen behalve wij dan.
Toch bedankt.

8 jaar geleden

het maakt niet uit of er oude mensen wonen of kinderen..
dat boeit geesten ook niets..
wanneer ze iets of iemand willen lastig vallen voor de fun of kwaad willen doen,, dan maakt het niet uit wie er in je omgeving zit..;)

josje
8 jaar geleden

dit zijn kaboutertjes

8 jaar geleden

kaboutertjes..? ik zal wel ff doorgeven dat je ze kaboutertjes noemt..
zien of je het dna nog zegt.. maar kom dan wel weer even op deze site me vertellen of je dan nog denkt dat het kaboutertjes zijn..:P

Youp
8 jaar geleden

Hey,
Een vriendin van mij is gister avond 31 januari 5.45 am wakker geworden van een hoop kabaal ze rende naar de kamer van haar zusje en maakte haar wakker hun vader was niet thuis ze gingen kijken wat er was en het prikbord dat aan de trapwand hing was op zoeen manier gevalleb dat hun niet naar beneden konden rennen gelukkig zijn ze lenig en sprongen er overheen want ze hoorden beneden dus ook geluiden maar daar was niks maar op dat monent hoorden ze vanaf de zolder iets naar beneden stommelen ze rende weer baar boveb en wederom was er niks te zien ze had haar moeder gebelt (die had nachtdienst) dus had zij haar tante gebelt en die is toen zo snel megelijk gekomen toen ze binnen was had ze een mes gepakt en een bezemstok en ze liepen naar de zolder die helemaal overhoopgehaalt was... Toen hadden ze de politie gebelt en er waren geen sporen van een inbraak of insluiping. Verder stond de kamer deur open terwijl zij nog nooit van haar leven heeft geslapen met een open kamerdeur...

Ze zecht dat ze het zelf wil oplossen maar ik ben heel bang dat haar wat gebeurt want een geest kan geen vast geschroeft bord van de muur trekken want geesten hebben geen massa maar ik weet niet hoe het zit met een demoon....
Maar bovendien is ze heel koppig... Ik weet niet wat ik moet zeggen of doen....

Btw sorry voor de spelfouten uit mijn haast heb ik het ff snel op mijn mobiel gedaan.
Ik hoop echt dat iemand mij kan helpen want ik weet niet wat ik zou doeb als ik zowel haar als haar zusje zou kwijtraken..
Toen de politie er was geloofden ze haar niet en dat heeft haar echt heel veel pijn gedaan...

Youp.

Dave G.
8 jaar geleden

De bijbel leert ons dat wij hiervoor wapens hebben gekregen..

Het verhaal van de tien geboden laat zien dat de heerser van die tijd, de farao, een vloek uitsprak over alle eerstgeborenen van het volk Israel omdat hier de verlosser van het volk tussen zou zitten, en liet vervolgens alle eerstgeboren (mannen) vermoorden. Mozes (de verlosser) daarentegen ontkwam aan deze brute massa moord en kwam door gods hand in het huis van de farao terecht.

Jaren later was mozes diegene die het volk israel uit de slavernij van de farao zou bevrijden..
Nadat mozes in opstand kwam tegen zijn eigen (zogenaamde) vader de farao omdat hij erachter was gekomen dat ook hij uit het volk israel was geboren, werd hij diverse malen door God naar farao gestuurd en vroeg hij diverse malen aan de farao om zijn volk (israel) los te laten uit deze slavernij. Echter weigerde farao dit en farao's hart verbitterde jegens het volk israel en tegen mozes.

Farao liet het volk niet los uit slavernij en daarom zei God tegen Mozes dat er Plagen over heel egypte zouden komen, zoals het aantasten van hun drinkwater (De Nijl) het verandere in bloed, plagen van sprinkhanen, het regenen van Vuur Hagelstenen enz. De Farao en zijn geleerde bedreven destijds ook Zwarte Magie en zag dit als een Duivels Tover Kunstje. En liet het Volk Israel wederom niet los uit slavernij.

Toen had God er genoeg van en zei tegen Mozes dat de Vloek die uitgesproken was door de farao, om alle eerstgeboren mannen van het volk israel te vermoorden over het volk egypte zou komen. God zou de geest van de dood s'nachts over egypte laten dwalen en nu alle eerstgeboren mannen van egypte laten sterven.

Omdat destijds zowel Egyptenaren als (joden) Israeliers in egypte land woonde, beval god mozes lammeren te slachten. Het bloed van dit jong schaap moest op ieders (gelovige) deurpost gestreken worden, zodat als de dood het huis passeerde het herkende dat een deur met lamsbloed ongeschonden moest blijven en de dood hier moest passeren. En zo geschiede het.. De (goddeloze) egyptenaren verloren die nacht een ieder hun eerstgeboren (mannelijk) kind, een ieder met het bloed van het lam op de deurposten overkwam niets, en de dood passeerde hen!

Vele duizenden jaren later zien we wederom het bloed van het LAM!
HET ULTIEME BLOED OFFER AAN HET KRUIS DOOR JEZUS (het lam)..

In elke occulte religie zoals hekserij, zwarte magie e.d is het bekend dat door het veelvuldig herhalen van woorden in combinatie met rituelen men demonen kan aanroepen, en deze voor je kunt laten werken. Nu een Christen weet dat GOD al het unieke zowel op deze planeet aarde als daarboven als daaronder geschapen heeft door zijn WOORD, zal je vast en zeker ook begrijpen dat de woorden geschreven in de bijbel en door jouw mond uitgesproken dezelfde krachtige werking hebben alsof de Meester ze zelf gesproken zou hebben.

DAAROM IS ER IN DEZE MODERNE TIJD SLECHT EEN UITSPRAAK NODIG OM AL HET OCCULTE, DEMONEN en NEGATIEVE ENERGIEËN, HEKSEN, en/of ZWARTE MAGIE UIT TE BANNEN EN TE VERDRIJVEN NAAR WAAR HET VANDAAN KWAM!
DIT DOEN WIJ DOOR HARDOP HET KOSTBAAR BLOED VAN JEZUS AAN TE BRENGEN OVER HETGEEN WAT ONS KWELT.
VEELVULDIG HERHALEN MAAKT HET NOG KRACHTIGER!

- Ik breng het bloed van jezus aan over mijn ziekte!
- Ik breng het bloed van jezus aan over mijn huis vol met zwarte gedaantes en demonen!
- ik breng het bloed van jezus aan over mijn geld en financiën!
- ik breng het bloed van jezus aan over mijn Kinderen, familie, vrienden, kenissen!

En het mooie is dat het werkt op miljoenen kilometers afstand!

GODS ZEGE en HET KOSTBAAR BLOED VAN JEZUS OVER U ALLE!

carolyn
8 jaar geleden

hey ik en mijn moeder wonen in een oud huis.
en sinds mijn jeugd gebeuren er al dingen: lampen gaan aan en uit of springen kapot, we horen voetstappen, en soms lijkt het net alsof iemand met z'n nagels langs de muur gaat. het is jaren weg geweest en nu is het terug maar het lijkt erger. ik zie nu ook schaduwen, deuren vallen dicht, en snachts word ik wakker omdat iemand me aanraakt als ik dan het licht aan doe is er niemand te zien. ik heb ook last van nachtmerries. vroeger was het niet zo erg want me broer is in mijn kamer overleden dus we dachten dat hij het was. maar nu lijkt het me iets of iemand anders ik heb het idee dat het me pijn wil doen en me moeder heeft nu nergens last van. en als je vraagt wat het wil is het weg.

alsjeblieft help me ik ben echt bang

Doerak
8 jaar geleden

Meestal help vragen of ze weg willen gaan.
Probeer dit eerst.
Pestkoppen zijn gevoelig hier voor.
Als dingen verdwijnen vraag het dan terug wacht 5 miniten en ga dan nog eens kijken.
Je moet wel in je eigen kracht geloven. Hun horen niet in deze wereld dus jij jebt meer macht.
Je moet op passen als er overdag ook geluiden zijn en iemand inschakelen.
Als je echt bang blijf vraag dan engelen om je bij te staan
Ik vind ze het gemakelijks buiten maar engelen zijn overal

8 jaar geleden

nee wij zien andere dingen dan jou.. maar dat komt omdat wij ruim denkend zijn en jij bekrompend..

8 jaar geleden

Beste Carolyn,

Soms zijn dingen die we niet met het oog kunnen waarnemen beangstigend.
Ik heb vaak indentiteiten in huis, in het begin vond ik het akelig en voelde me niet fijn.

Je kunt op een gemakkelijke manier rust in huis krijgen als je wil weten hoe stuur me een privé bericht.

Warme groet Heaven

Stelletje Idioten
8 jaar geleden

Woooooooowww!!!! Jullie hebben gelijk! Ik zag gister ook een geest/demoon! Hij wou mij vernietigen, maar ik zij van: "Neem een biertje" En dat vond hij wel lekker! Toen gingen we lekker naar de disco, dansen en alles. En toen bleef hij ook nog logeren! Was echt gezellig :)

Stelletje idioten
8 jaar geleden

Nee, maar mensen hiero, ik wil best geloven dat jullie die dingen die jullie allemaal zijden hebben gezien. Dat kan ook echt zo, maar geloof mij het is niet echt. Het punt is dat sommige mensen als ze ergens zo erg in geloven het ook echt kunnen gaan zien. Maar of jullie dat geloven moeten jullie zelf weten. Als je er echt bang voor bent moet je misschien maar eens langs een psychiater. Dat meen ik serieus, het gene waar je bang voor bent is eigenlijk je verbeelding, niet kwade geesten.

kris
8 jaar geleden

geloven jullie nu echt in die prullen of wa ??? teveel films gezien zeker !!!

Valerie
8 jaar geleden

Beste allemaal,

Mijn naam is Valerie en ik heb heel veel last van een ententiteit die mij overal volgt. Het begon allemaal vier jaar geleden.

Ik lag te slapen tot dat ik een iets op mijn voorhoofd voelde drukken. Dit hield aan. Een paar maanden geleden.was ik met mijn kitten aan het spelen. Ik had mijn voeten onder de dekens en beweegte ze heen en weer. Mijn kat nam een paar keer een grote aanloop en dook op mijn voeten. Maar opeens rende ze weg. Mijn dekbed was van mijn voeten af gegleden. Een schim dekte mij toe en ik zag dat de schim zijn hoofd naar mij toe draaide. Ik schreeuwde letterlijk om mijn moeder. Ik vertelde dit aan mijn maatschappelijk medewerker, maar die verklaarde mij voor gek en zei dat het mijn verbeelding was. 

Twee maanden terug werd ik wakker van mijn kat. Die was alweer onrustig en ik had mijn ketting met een kruisje af gedaan omdat hij misschien stuk zou gaan door minn beugel. Ik zat bij haar en zei dat het goed was. Ineens begon mijn kast heen en weer te schudden en er vielen spullen er vanaf. Mijn ketting is sinds een maand kapot en sinds dien begon de echte ellende. Als ik soms mijn ogen dicht doe en ik slaap lichtelijk, dan vliegt er een gezicht op me af en schrik dan wakker. Ik sliep nu zelfs met een lamp aan in mijn kamer. Maar binnen drie weken tijd zijn er drie lampen doorgebrand. Ik durf nu niet meer in mijn kamer te slapen en slaap zelfs op de bank. Mijn schoolresultaten lijden hier ook natuurlijk een beetje onder. Twee weken geleden toen ik bijn mijn vader sliep werd ik in het weekend in de ochtend geslagen op mijn ogen en daar werd ik wakker van en het deed echt pijn. Soms als ik snel ergens naartoe kijk zie ik iemand staan en een tel later is hij weg. Die dingen gebeuren meestal rond dezelfe tijd. Altijd om drie uur of tien voor drie middernacht.

Er komt deze week een priester langs om te kijken hoe of wat. Maar wat kan ik ondertussen doen?1 keer bewerkt. De laatste keer was 4 jaar geleden door Sheherazade.

kiki
8 jaar geleden

ja ik weet wat dat is
dat zijn klopgeesten maaar
ze zijn zwart dus ze zijn boos
is erook iemand van jou familie overleden
die kan het mischien zijn
of iets anders zijn .
maaaar het is zeker
het is een klopgeest

selena
8 jaar geleden

sins mij oma dood is gebeuren er raare dingen...
mijn ouders zijn gescheiden maar bij allebei gebeuren bijna de zelfde dingen
bij mij moeder hoor ik vaak dat er iemand van de trap afkomt of ik hoor iemand lopen maar dan is er niemand.
een keer bij mij moeder wou ik naar beneden maar de deur an mijn moeders kamer ging open dus dee ik hem dicht maar toen ik weer boven kwam ging die weer open dus dee ik hem weer dicht dus ging ik mijn kamer in en mijn spiegel viel in eens om
en daarna vielen er fotos om, en daarna ging de dur weer open van me moeders kamer dus dee ik hem dicht dus ik wil naa me kamer lope sta ik midden in de gang zie ik dat me spiegel van me vensterbank afviel en zo brak me spiegel later die dag ging me tv uit en daarna barsen me spiegel in stukjes.. erg eng
maar bij mijn vader : ik lag in bed en ik voelden dat er iemand op me bed kwam maar er wa niemand en daarna ging de deken veder van me af dus rok ik hem terug en toen trok die hel de tijd terug en daarna ging me lamp heel de nacht heen en weer want ik on de nacht niet meer slapen..
maar bij mijn vader en moeder voel ik meestal of er iemand naar me staat te kijken of als ik het niet koud of warm heb en eb et gevoel of er ieand langs me loop krijg ik eens heel koud .. maar ik denk soms dat het me oma is mar me oma zou e nooit bang maken
maar k hwb al een paar x gevraagt of het weg il gaan maar als ik dat vraag word het steeds erger
maar heb het me ouders verteld maar die denken dat ik gek ben
groetjes selena

Quietus
8 jaar geleden

Hallo,
Het probleem is niet de demon of je overleden oma. Het probleem is dat je gelooft dat je belaagd of achtervolgd wordt door een 'entiteit'. Als je werkelijk in zo'n geest gelooft (je oma of wie dan ook), dan geloof je ook dat die geest je kan lastig vallen. Logisch dan dat je het slachtoffer wordt van je eigen hallucinaties en waanbeelden - omdat je gelooft dat ze er zijn.
Maar ze zijn er dus niet. 't Is een beetje zoals exorcisme in allerlei religieuze kringen. Iemand die gelooft in god en zijn engelen, gelooft ook dat de duivel bestaat. En als je dus gelooft in de duivel, geloof je ook dat hij - of één van zijn helse gezanten - in je lijf kan huizen, je bezetten. Als je dan nog omringt bent door een groep machthebbers die dat OOK geloven en die bevestigen dat je bezeten bent, ben je snel verloren. Een exorcisme is dan een redelijk voor de hand liggende oplossing, want wie gelooft dat hij bezeten is, gelooft ook dat hij kan bevrijd worden dankzij 'n exorcisme. Jammer genoeg geloof je ook dat je kan hervallen. Het houdt nooit op. Zolang je gelooft, kan je niet van je waanbeelden genezen.
En dat zijn het: waanbeelden. Hersenspinsels. Projecties van je overtuiging, gevoed door angst, misschien zelfs door een slecht verwerkt of verdrongen trauma uit je jeugd. Een psychiater kan hierbij helpen. Maar hij kan je alleen helpen als jij ophoudt te geloven dat wat er met je lakens, kasten, spiegels of whatever gebeurt, veroorzaakt wordt door een geest.
Succes!

Deze discussie is gesloten.