Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Rare dromen

Fio
12 jaar geleden

Ik heb egt de raarste dromen ooit. Het zijn er zoveel, daarom leg ik de 2 belangrijkste uit.
1. Ik droom soms over plaatsen en dan later ga ik ergens naar toe die er precies hetzelfde uitziet als in mijn droom, maar ik ben er nog nooit geweest of heb nix erover gehoord of gezien. Geen van die dingen. Zo was het ook toen ik over een huis droomde en 2 weken later haalde ik samen met me moeder me broertje op bij zijn nieuwe vriend.
2. Ik heb een paar maanden geleden een jongen in mijn droom leren kennen. Dus ik ken hem niet, nooit gezien ofzo. En soms droom ik van hem, dus kom ik hem weer tegen. Netals in het echte leven, je leert iemand kennen en daarna kom je hem weer tegen, praat je over dingen enzo. Zo ook met hem. Maar ik droom niet altijd over hem, dus niet wanneer ik zelf wil, het gebeurt gewoon. Heel ingewikkeld. En ik vind hem fantastisch, soms dan, iedereen heeft zijn nadelen. Maar ik kan altijd bij hem vanalles kwijt. Ik vertel alleen me beste vriendin erover en die zegt dat ik in mijn droom hem vragen moet stellen over waar hij woont of zijn telefoonnummer. Maar telkens als ik het herriner, wat niet vaak is omdat ik altijd heel blij ben om hem te zien, dan wordt ik wakker of krijg ik een andere droom.
Maar 2 maanden geleden ofzo probeerde iemand mij te vermoorden en redde hij mij, maar werd zelf verdronken. Nou bijna dan, want ik gaf hem een mond-op-mond-beademing, en iedereen zei dat ik me adem verspilde want hij is dood. Maar hij kotste toch het water eruit na een tijdje. Ik was zo blij dat ik hem niet verloren had dat ik hem ter pleke zoende. We kregen dus verkering (in de droom) en toen ging het voor ik wakker werd uit en zei hij dat hij me niet meer kon zien. Ik vond het heel raar toen ik wakker werd, maar nog bizarder is dat ik die dag last van me longen had. Dat merkte ik pas rond 11 uur toen ik ging gymen. Terwijl ik dat nooit heb, want ik doe aan conditiesporten. Maar toen ik herrinerde me ook dat tijdens die droom het zo echt voelde, dat ik hoofdpijn kreeg en me benauwd voelde, zo echt......
Iedergeval ik heb daar sinds die dag geen last meer van en nooit meer gehad. Maar ik heb hem ook niet weer gezien sinds die droom en het is al 2 maanden geleden, en ik mis hem heel erg, want met me vriendin heb ik nu ook problemen, dus wil ik even bij hem zijn.
Maar het gaat niet.

Liefs Fio/
Ps. zo snel mogelijk antwoorden aub.
Pss. Oja ik heb mezelf aangeleerd om mijn dromen zelf te controlen, en het lukt ook. Dus zo krijg ik geen nachtmerries. Maar zodra hij er is, gaat het niet meer, alles gaat dan opeens van zelf.

12 jaar geleden

ik wil je heel graag helpen ma ik weet niet wat het betekent het is heel erg ingewikkelt... veel sterkte ik hooop dat je al weet wat het betekent..

nikita
11 jaar geleden

Ik had vannacht een hele rare droom. Eigelijk weet ik niet zeker of het wel een droom was, want ik werd een soort van wakker van iets ineens uit het niks.
Daarvoor had ik gedroomt over fotos van mijn overleden moeder.
net erna werd ik dus een soort van wakker, en ik zag een schaduw, me hart begon heel snel te kloppen en ik voelde me heel zwaar.
Ineens werd mijn been omhoog getrokken en het lukte mij niet om hem weer op bed te krijgen. mijn arm begon ook naar boven getrokken te worden en ik zei hardop 'houop!, ga weg.. flikker toch op'
zulke dingen, en ik voelde gedieuw aan me voet en aan me rug echt heeel raar. en toen het stopte zei ik , oke dankje doei.
echt heel raar maar, ik was toen ook niet meer bang, in het begin wel maar daarna neit meer want ik had echt geen zin in gestoord worden in me slaap.
maargoed ik weet dus neit of het een droom was of dat het echt was... ik denk eigelijk dat het echt was.. maar dromen kunne heel echt lijken.


groetjes nikki