Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

astrologie, neptunus, uranus, jupiter

29 november 2009

Tot voor kort droomde ik regelmatig over astrologie. De verduistering van Neptunus, de Zwarte Maan en de oerknal. Jupiter en Venus staan heel mooi.
Het zijn allemaal boodschappen in mijn droom. Omdat astrologie een beetje een hobbie van mij is, ga ik meestal kijken hoe die planeten staan in mijn horoscoop en waar ze staan op het moment van mijn droom. Het is soms heel echt. Soms wordt ik in 1 nacht wel drie of vier kaar gewezen op de stand van de planeten.
WIE HERKENT DIT?

Desiree10
29 december 2012

Hoi,
Ik ben ook astroloog en ervaar het zelfde. Sinds een aantal jaren droom ik eerst het event, een aankomende transit en dan zie ik het korte tijd daarop in de astrologie.
DE meest bijzondere ervaring was tijdesn een meditatie dat ik de centuur voorbij zag komen. In de meditatie vroeg ik me zelf af waarom hij voorbij kwam. Ik was er niet voor die tijd mee bezig geweest. Een uur later keek ik horscoop getrokken van dit tijdstip en zag ik dat chiron op het zelfde tijdstip van de meditatie over de ascendant ging.
De laatste tijd zie ik planteten in mijn dromen die van retrograde naar direct gaan en daaraan gekoppeld volgen korte tijd later gebeurtenissen in mijn leven die je aan de transit kunt koppelen.
3 nachten gelden droomde ik van een soort oerkan en afgeloen nacht droomde ik dat ik met een koort aan neptunus ben verbonden.

Misschien kunnen we hierover praten, ik werk al jaren aan dromenanalyse en geef landelijk lezingen over allereli metafysische onderwerpen.

Met vr. gr. Désireé