Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

gebonk

kassandra
12 jaar geleden

Een tijdje terug droomde ik bijna elke nacht over een gebonk, op het raam werd (naar mijn idee) door een soort van monster op het raam gebonkt. Ik moest dan altijd heel stil liggen van mezelf, omdat 'de bonk', zoals ik hem zelf noemnde, anders binnen zou komen. Soms kwam hij ook binnen en dan voelde ik echt een soort druk op me alsof hij op me kwam zitten. Hij sprak ook en zei met echt zo'n horrorstem 'Stom Beest'. Heel raar. Na een tijdje werd het gebonk minder en ging 'de bonk' naar het volgende raam. Dit gebeurde dus eigenlijk bijna elke nacht rond een uur of 6 sochtends. Meestal als ik bang was dat hij zou komen kwam hij ook. Naarmate ik ouder werd werd het steeds minder en nu droom ik er al een paar jaar niet meer over, maar ik zou toch graag willen weten wat mijn droom betekende, die zo echt leek.

asilverwolf
12 jaar geleden

hou oud was je toen??

kassandra
12 jaar geleden

uhm, een jaar of 6, 7?

LauraTwilightLoveer
12 jaar geleden

Ik had dit ook, vroeger moesten wij altijd een film kijken op school Maar daar kwam een eng wezen in voor. In twee gedaantes een vis een een verschrikkelijk enge man (vind hem nu nog al eng)(ooit gehoord van karbonkel?) nou ja, ik droomde maar ook als ik niet droomde dat hij onder mijn bed zat en de man achter mijn deur, en pinokio (ja daar was ik ook bang voor) zat in mijn kast. Die moesten altijd dicht. Maar ik mocht nooit bewegen van de wezenns, mijn handen moesten altijd in vuisten en ik mocht niet op m'n zij liggen. Nu ben ik verhuist en heb ik dat niet meer. Alleen nog iemand in de kast, maar dat is minder.

12 jaar geleden

Het gebonk is een gids van je die contact met je zoekt , je geeft geen gehoor. Het raam is de ziel waar je naar binnen kunt kijken. Deze droom verwijst naar je eerdere droom zo ook de derde droom . je moet echt op je zelf gaan vertrouwen. Je bent gevoelig om het zo te zeggen , je beschikt ook over een zesde zintuig, maar je bent door jouw wantrouwen er nog niet klaar voor, terwijl dit niet hoeft. Wees gerust alles komt met de tijd , maar ga meer op je zelf vertrouwen.
groetje.

12 jaar geleden

Ook hier is jouw vertrouwen zoek. Je moet je nooit bang opstellen voor niemand of voor wat dan ook. Al het andere heeft met je bangheid te maken, nergens voor nodig. Denk altijd hier ben ik . Mocht je toch nog bang worden , weet dat God altijd bij je is . niets kan jou overkomen , zolang je hierin geloofd. Probeer het verleden een plek te geven , als het niet lukt kan je altijd met een goede therapeut terug naar het verleden ,om onopgeloste angsten , bewust te worden ervan , ze te accepteren, ze een plek te geven en ze los te laten.
groetje.1 keer bewerkt. De laatste keer was 12 jaar geleden door Lucinda.