Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

2012

kevin
24 juli 2009

hey ik ben kevin en ik zit met iets. ik heb veel verhalen gehoord da de mensheid niet meer ga bestaan in het jaat 2012
ik weet ni wa ik er van moe peinsen mo menne vriend zijn broere eeft es een droom gehad en hij werd wakker en opeens zag hij zien oma aan zijn cd rek ze was toen zien cd rek alfabetisch aan het rangschikken en ze zei tegen hem de volgende die gaat zal in het jaar 2012 zijn wa kan da zeggn?


grtjes kevin

24 juli 2009
Beheerder

Beste kevin, wat je droom precies wil zeggen weet ik niet, omdat het een beetje onduidelijk voor me is. Wat ik je wel kan vertellen is dat je er niet bang voor moet zijn, want als het gebeurd, en dat betwijfel ik, gaan we allemaal dus je bent niet de enige. Overigens kan ik je vertellen, ookal geloof je het niet, dat dood zijn zo erg nog niet is. Want als je dood ben is het zeker nog niet afgelopen met je.

6 juli 2010

Hoi Kevin

2012 is niet wat ze zeggen..
Laat je niet gek maken door waarheden van andere mensen.
2012 staat voor een nieuw begin dat is wat de Maya's proberen te vertellen,
alleen het is helemaal uit zijn verband gerukt en verdraaid.
met enge films en wat er ons allemaal niet te wachten staat...

7 juli 2010
Beheerder

Het schijnt dat, dat i.p.v. de wereld vergaat het enkele dagen donker zal zijn om een selectie temaken tussen mensen die wel en niet verder willen. Al ben ik eerder de fout in gegaan met dingen als dees. Ik houd me liever in met oordelen. Er is een topic dat gaat ober 14 oktober 2008. Toen zou er volgens novib een ruimte schip landen in alabama om het voor de media onmogelijk te maken om er over te zwijgen, wat waarschijnlijk gebeurd. Later werd dit de tafelberg in zuid afrika. Dit werd voorspeld door een australische vrouw. Helaas gebeurde dit niet, want ik verheugde me erop. Overigens ook wel op 11 december 2012, al weet ik de exacte datum niet, maar iets in die richting zegmaar. Ik ben benieuwd, al zal het me niet verbazen dat het niet gebeurd, maar toch geloof ik er ook wel weer in.

8 juli 2010

Het is al lang bezig..
2012 is een omkeer punt, we gaan niet echt al te best met elkaar om, en ook niet met de natuur en aarde ect ect.
Nu worden er steeds meer mensen bewust en willen anders leven, gaan meer vanuit het hart leven inplaats vanuit het hoofd.
Er is nu een soort van uitzuiverings proces bezig, kijk alleen maar in je eigen omgeving, veel oude patronen keren weer terug in je leven..
Er is steeds meer zichtbaar geweld en andere problemen.
Dat hebben we als mens zijnde allemaal zelf gecreerd.
2012 is het punt dat we een verdere dimensie betreden ze zeggen dat we terug gaan naar een level waar we lang geleden eerder zijn gweest.
Als in Lemurie en Atlantis Oa., we krijgen een nieuwe kans.
Alleen het is aan ons hoe alles gaat lopen, als we door gaan met de aarde te mollen en geen respect en liefde voor elkaar te hebben dan zal dat gevolgen hebben.
Want we gaan hoe dan ook! dus de aarde gaat zich zelf uitzuiveren..
Dus of we doen het zelf, en we gaan NU veranderen inplaats met zijn alle te wachten tot er iets gaat gebeuren.
Of we wachten en gaan door met het doden en vernietiging van alles, en dan is de kans er idd dat er "rampen" plaats vinden.
Het is puur een schoonmakingsproces waar we zelf voor kiezen, we creeren de wereld meer dan we zelf beseffen.

Dat met die donkerte wat jij zegt klopt idd, alle planeten komen op een rij te staan..
Maar het is aan ons of dat echt zal plaats vinden, heel veel dingen zijn al anders gelopen door de keuzes die wij als mens gemaakt hebben..
En snap wel wat je zegt van Hallooo waarom zou ik dat geloven?!
Maar waarom zou je wachten? als je zelf vandaag nog een verandering kan zijn:D