Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

paranormale waarnemingen

Hannah
15 jaar geleden

Hallo,

Vannacht heb ik een droom gehad waarover ik twijfel: heb ik gehallicuneerd in mijn droom of niet?
Ik werkte in een hotel bij een balie. Er zaten gasten op banken in een ruime hal, een vader, moeder en een geestelijk gehandicapte jongen.
Ik moest even weg en liep door de hal richting een ander vertrek.Toen ik aan de andere kant van de hal was rende de jongen achter mij ineens wild door de hal en viel bijna met zijn hoofd tegen de tafel. Ik waarschuwde de ouders, vervolgens kwam de jongen naar mij toegelopen, pakte mijn arm vast en keek me stralend en liefdevol aan.Ik ging met hem zitten op een bank en hij vertelde mij in gedachten ( want praten kon hij niet) heel veel dingen over zichzelf.
De moeder kwam ook naast me zitten en nog een andere vrouw. Ineens zag ik allemaal kleuren om iedereen heen; bij de jongen heel veel blauw, bij de moeder veel zachte en mooie kleuren en bij de vrouw krioelende felle kleuren vooral aan de bovenkant van haar lichaam. Ik wist meteen wat ze betekenden maar het voelde ook alsof ik half gek werd van hetgeen ik op dat korte moment ineens waarnam, het kwam zo op me af!! Gelukkig gingen de kleuren ook snel weer weg...De moeder, jongen en vrouw bedankten me en ploep, ik was wakker. Maar ik voelde me heel verward toen ik wakker werd.. Heb ik gehallicuneerd of betekent dit iets anders? Weet iemand iets van dit soort dromen?

Met vriendelijke groet,

Hannah