paranormale waarnemingen

Hannah
11 jaar geleden

Hallo,

Vannacht heb ik een droom gehad waarover ik twijfel: heb ik gehallicuneerd in mijn droom of niet?
Ik werkte in een hotel bij een balie. Er zaten gasten op banken in een ruime hal, een vader, moeder en een geestelijk gehandicapte jongen.
Ik moest even weg en liep door de hal richting een ander vertrek.Toen ik aan de andere kant van de hal was rende de jongen achter mij ineens wild door de hal en viel bijna met zijn hoofd tegen de tafel. Ik waarschuwde de ouders, vervolgens kwam de jongen naar mij toegelopen, pakte mijn arm vast en keek me stralend en liefdevol aan.Ik ging met hem zitten op een bank en hij vertelde mij in gedachten ( want praten kon hij niet) heel veel dingen over zichzelf.
De moeder kwam ook naast me zitten en nog een andere vrouw. Ineens zag ik allemaal kleuren om iedereen heen; bij de jongen heel veel blauw, bij de moeder veel zachte en mooie kleuren en bij de vrouw krioelende felle kleuren vooral aan de bovenkant van haar lichaam. Ik wist meteen wat ze betekenden maar het voelde ook alsof ik half gek werd van hetgeen ik op dat korte moment ineens waarnam, het kwam zo op me af!! Gelukkig gingen de kleuren ook snel weer weg...De moeder, jongen en vrouw bedankten me en ploep, ik was wakker. Maar ik voelde me heel verward toen ik wakker werd.. Heb ik gehallicuneerd of betekent dit iets anders? Weet iemand iets van dit soort dromen?

Met vriendelijke groet,

Hannah

AnneRoh
5 maanden geleden

Wat betekend deze droom !!!
In een lichtbundel een geliefde zien, die achter een hek staat te wuiven. Niet kunnen waarnemen of hij me van hem weg wuifde of dat ik juist moest komen.
Hij is 24 jaar terug overleden.

5 maanden geleden

Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven.
De lichtbundel is een symbool van liefde, zuiverheid en puurheid. Licht maakt in de duisternis zichtbaar of geeft helderheid. Het hek is de scheiding tussen het leven en het hiernamaals. De wuif kan een symbool zijn van loslaten, maar laat je ook nadenken over je positie in het leven door een keerpunt in je leven.

Ik zou zeggen dat het om een verwerkingsdroom gaat. Maar natuurlijk laat ik ook open dat het kan gaan om een dierbare overledene die zich aan je manifesteert in je droom. Maar dat is een intuïtie kwestie aan jou kant.

Je emailadres wordt niet getoond
Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan.
    **    ** **   ** **   ** **   ** 
    **    ** **   ** **   ** ***  *** 
    **    ** **   ** **   ** **** **** 
    **    ** ********* **   ** ** *** ** 
 **  ** **  ** **   **  **  **  **   ** 
 **  ** **  ** **   **  ** **  **   ** 
 ******  ******  **   **   ***   **   ** 

Of bekijk eerst voorbeeld van je bericht