Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Overleden moeder die wel nog leeft

21 juni 2009

Mijn moeder is 1 jaar geleden gestorven doordat ze water op de longen kreeg, we waren alleen thuis en wou niet dat ik de dokter belde, het werd erger en erger en toen ik uiteindelijk toch de spoeddiensten belde, was het te laat. Sinds dien zit ik met een hoop schuldgevoelens.

En droom ik vaak dezelfde droom: Mijn moeder leeft wel nog en is kwaad dat ik al haar kleren heb weg gegeven & dat ik haar job zomaar liet inpikken. Ze verwijt mij dat ik haar levend begraven heb, ze is ook zelf uit haar graf gekropen, en ziet er heel goed uit. heel deze droom speelt zich af in een onbekend huis & op het einde van de droom probeer ik met mama's vriend te regelen dat we terug naar de dokter moeten voor onderzoeken, zodat ze niet nog eens kan sterven...

Wat kan deze droom betekenen? Ik heb hem nu zeker al 4 keer op dezelfde manier gedroomd
Groetjes

28 juni 2009

Waarschijnlijk betekend het datgene wat jij zelf ook aangaf. Je zit met schuldgevoelens en denkt dat het overlijden van je moeder voor een gedeelte jouw fout is. Laat die schuldgevoelens los! Jij hebt gedaan wat jouw moeder had gevraagd. Het enige waar jij, in mijn ogen, schuldig aan bent, is aan het goed luisteren naar je moeder! En luisteren naar iemand, en doen wat diegene vraagt, is goed!

Sterkte ermee!

6 juli 2009
Beheerder

Maar weet in iedergevalw el dat je moeder ernog is alleen dan niet in een lichaam.