Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

engelen

13 jaar geleden

deze droom is echt heel kort, heel raar en heel anders dan alle andere dromen die ik me kan herrinneren, maar ik lag in het ziekenhuis, dood, en om mijn bed waren echt gewoon honderden engelen aan het ruzieën om wie mij mee mag nemen. ik weet nog steeds niet wie er gewonnen heeft want ik ben ervan wakkergeschrokken. maar ik ben wel benieuwd wat dat betekend. alles was in ieder geval vredig wit.

ik heb nog wel geprobeert te zoeken wat de dingen als ziekenhuis, dood, engelen, ruzie en wit betekenen maar ik kan er echt geen verhaal uit breien... hoe kan dit alles in 1 droom passen?

xx L.1 keer bewerkt. De laatste keer was 13 jaar geleden door lnjj.

13 jaar geleden

HOI INJJ

Liggen we in de droom in een ziekenhuis dan hebben we in het waakbestaan problemen die we zonder de hulp van anderen niet kunnen overwinnen.

De dood die in de droom verschijnt als gedaante of als gebeurtenis kondigt maar zelden de lichamelijke dood aan. meestal verschijnt een dergelijk symbool in onze dromen aan het einde van een bepaalde periode. Ze kan dus het beste gezien worden als een gedaanteverwisseling van onze psyche.

Engelen komen in dromen van gelovigen vaker voor dan in de droom van niet gelovigen. Toch is zijn verschijning altijd van belang. Een engel wijst ons de juiste weg, mitst het een gevallen engel betreft. In dat geval zouden we op moeten passen voor de raad die hij ons geeft. Soms duiden zijn aanwijzingen op de uitweg uit persoonlijke problemen. Het verschijnen van een engel duidt er op dat we hulp nodig hebben omdat we het alleen niet meer redden.

Ruzie in de droom voorspelt meestal niet veel goeds.

Deze droom slaat helemaal op je zelf denk ik, die engelen deden voor hoe of jij soms reageren kan in je doen en laten, kijk daar eens naar als je wil.
inwendig bij je zelf.

Groeten H@ns.1 keer bewerkt. De laatste keer was 13 jaar geleden door Hans.

13 jaar geleden

maar wat heeft dat dan allemaal te maken met elkaar?

xx L.

13 jaar geleden

Hoi injj.

Je vraagt wat het allemaal met elkaar te maken heeft, ik denk dat je je levenswijze wat veranderen moet en misschien heb je daar andere hulp bij nodig.
Kijk eens eerlijk naar je zelf, dat is mijn vraag aan jou.

Groeten H@ns.