Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Telepatisch

Nathalie
15 jaar geleden

Ik was in het winkelcentrum met mijn broertje,(hij woont boven het w-c)wat te drinken,er keek een man(iets ouder dan ik)vanaf het balkon naar mij,ik had telepatisch contact met hem.Hij riep vanaf het balkon"kom je wat drinken bij mij?"
"Ja"zei ik in gedachten,maar ik wist dat hij in gevaar was.
Er zaten nog twee mannen,waarvan ik wist dat ze mij zouden achtervolgen,maar bij iemand anders aan bellen dat kon ook niet (onschuldige slachtoffers).
Dus ik ging naar hem toe en gaf hem een knuffel(het voelde zo vertrouwd en bekend)en zei tegen hem"je bent vreselijk in gevaar"hij ging weg.
Later kwam er nog familie van hem die ik opving.

Later was ik aan het wandelen met beste vriendin,toen hij links van mij zeer onopvalend rechts van mij in het plantsoen stond.Hij zei in gedachte"hoe gaat het met je?"hij lachte,maar naast mij liep ook weer iemand die dat telepatisch opving,iemand die hem kwaad wou doen.
Weg waren we met wij tweeen,We waren in een andere dimensie belandt waar hij hulp vroeg aan een mega grote spin.

Ik was bij mijn zwager hij vierde kerst,ik kreeg ook een kado,ik keek hem(de man van het balkon) aan wat vreemd,ik maakt het kado open,en onee er zat een blocnote in en dat voorspelde niet veel goeds,telepatisch bleven we contact houden,niemand had wat in door.
Toen gebeurde het alles in de stad werd in de as gelegd-totaale vernietiging,totdat die spin kwam en alles redde...


Meestal kom ik wel uit een droom,maar deze was zo intens dat ik hem s`morgens echt van me af moest schrijven voordat hij uit mijn systeem was.

15 jaar geleden

Zelf heb ik dat ook wel eens gehad.
Het was heel raar, maar ik praate met een oude vrouw.
Ze keek me alleen aan, en verhalen zag ik gewoon voor me wat ze allemaal had meegemaakt in haar leven.
Best bizar.

kayleigh