Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Droom over een engel?

Just_a_Boy
15 jaar geleden

Hoi Allemaal,
Ik wou jullie graag wat vragen over wat mijn droom betekende, hij gaat als volgt;

met een hele groep mensen stond ik op een stuk land, ik zag dit vanuit de lucht.
De goede en sleche mensen werden opeens van elkaar gescheiden.. ik behoorde tot de goede, ookal twijfelde ik hier heel erg aan.

Opeens zweefden de goede, waaronder ik dus ook, in een soort licht waar een vrouw voor ons stond. Ze straalde hele mooie kleuren uit en ze werd door mij en de menigte als heilig aanschouwd. Iedereen boog voor haar en wou ze wouden zo graag dichter bij komen maar dit lukte niet. Ik stond voor haar, (de menigte zweefde in een halve cirkel, iets lager dan mij achter me) en k vroeg de vrouw; Waar is Maria nu? (de moeder van Jezus bedoel ik hiermee). De vrouw antwoordde; dat kan je nu nog niet zien, en ook nog niet weten. mischien zijn er vissen om haar heen of mischien wat anders. Ze is in iedergeval gelukkig. Dit antwoordde ze en hierbij zag ik een aantal vissen zweven met water wat omhoog spoot.

De menigte en ik zweefde weer naar beneden, toen ik besefte dat ik wegging raakte de vrouw me vingertop aan. Iedereen was jaloers, k vond het prachtig en had een enorm ontzag voor de vrouw.

Ik hoop dat iemand me verder kan helpen met de uitleg van deze droom.
Groetjes, Boy

15 jaar geleden

Hoi Just a boy.

Dat is een hele mooie droom die je gehad hebt, het wil eigelijk zeggen dat deze droom voor jou bedoeld was, omdat die andere mensen op de achtergrond waren.
Je vroeg of zij wist waar maria was, zij kon jou daar geen goed antwoord op geven, wel dat zij gelukkig was en dat je je niet druk hoeft te maken waar maria is, kom je ooit vanzelf achter, ook het aanraken van je vinger toppen heeft en bedoeling, maar het antwoord daarop, dat komt vanzelf.
En dat je het een prachtige vrouw vond en waar je een enorm ontzag voor had komt, omdat het een zeer hoge meesteres was met een enorme uitstraling en buig daar heel diep je hoofd voor.

Groeten H@ns.