Zwarte lange gedaante op het kerkhof.

Isabella
3 maanden geleden

Hallo, Heel wat jaren geleden is er iets vreemds gebeurd, wij vragen ons tot nu toe af , wat het te betekennen had?
Mijn ouders kwamen weleens op een kerkhof dichtbij Scheveningen, toevallig was mijn jongste broer er ook bij...die was toen 12..
Het was in de tijd dat mijn vader ernstig ziek was , en een vreselijke ziekte had waardoor wij veel verdriet hadden in het gezin.
Mijn vader was nog erg jong, 49 toen hij ziek werd.Mijn moeder wandelde met hem in de rolstoel op het kerkhof.Het kerkhof ging sluiten,
dus het was zeer stil op het graf, mijn moeder liep snel naar de uitgang, maar had plotseling het gevoel achter haar , of ze bekeken werd.
Ze draaide zich om , en op dat moment zagen ze alledrie een heel lang zwart gedaante staan, met een lange gewaad aan en een zwarte
sluier om het gezicht gehuld, er was wel een gezicht maar ontzettend wit en de gelaatstrekken kon mijn moeder niet echt zien, het leek wel
of het erg ver weg was, terwijl het misschien op 15 meter afstand stond. Het was heel erg lang, en stond stokstijf en recht met gevouwen handen.
naar mijn ouders te staren ....mijn moeder wees met haar vinger , en zei steeds tegen mijn vader en broer , Kijk ,wat is dat nou?!!!!
Het was geen mens en het was heel erg lang....mijn ouders hebben snel het kerkhof verlaten en hebben het er veel over gehad, mijn broertje was
zo bang dat hij er nooit over wilde praten, Mijn vader was erg ziek en is ongeveer twee jaar daarna overleden aan zijn vreselijke ziekte.
ook mijn vader heeft er zo vaak over gehad ,maar mijn ouders hebben altijd zich afgevraagd wat het is geweest en wat was de betekenis hiervan.....?
Wij vragen ons allemaal af , wat het is geweest? Wij hebben het er nog steeds over....mijn moeder bezocht in die tijd het graf van mijn oma.
Kan iemand ons misschien hiermee helpen, heel graag! Dank u wel alvast.

Je emailadres wordt niet getoond
Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan.
 **   ** **  ** **   ** **   ** **   ** 
 **  **  ** **  **   ** **   ** ***  *** 
  ** **   ****  **   ** **   ** **** **** 
  ***    **   **   ** ********* ** *** ** 
  ** **    **   **  **  **   ** **   ** 
 **  **   **    ** **  **   ** **   ** 
 **   **   **    ***   **   ** **   ** 

Of bekijk eerst voorbeeld van je bericht