Geesten en mijn vriendinnen liegen

Rozarin
5 maanden geleden

Mijn vriendin op school,Heeft een ziekte maat ik weet niet welke ze denkt dat ze dingen/mensen/geesten ziet die er niet zijn.
Ik ben er net achergekomen dat dat bestaat want ik heb dat ook.Ik zit nog op de basisschoool en ik ging op zeeklassen in oosterijk.
Miijn Vriendin enn ik zagen rare mensen buiten,toen we gingen slapen wwwaren onze buren/ook mijn vrienndinen aan het gillen omdat mijn vrindin Maria aan het spreeken in haar slaap.ze deed de deur open zonder optestaan/dat was allemaal een lang verhaal.
maar ijn beste vriendin doet also er ook een geest in haar zit maar ik weet dat dat nieet waar is want mari heeft gezegd dat ze gek is in gaaar hoofd maar .het slechtse is dat ze vandaag nep deed ik probeerde haar te elpen en ze sleoog op mij gekneuste arm

(sorry voor typ fouten ik moet bijna slapen)

joejoe
5 maanden geleden

hey,
er bestaan geen geesten zolang je ze met je eigen ogen hebt gezien. Enge mensen buiten kunnen ook gewoon mensen zijn, niet perse geesten. Dat jouw vriendinnetje ziek is is heel sneu voor haar maar ze mag jou niet slaan. Alles komt goed.

Je emailadres wordt niet getoond
Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan.
 **   ** **   ** **   ** ******** **    
 ** ** ** **   **  **  **   **   **    
 ** ** ** **   **  ** **    **   **    
 ** ** ** *********   ***    **   **    
 ** ** ** **   **  ** **    **   **    
 ** ** ** **   **  **  **   **   **    
 *** ***  **   ** **   **   **   ******** 

Of bekijk eerst voorbeeld van je bericht