Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

lichaam verlamd

13 jaar geleden

Neem mij niet kwalijk, maar ik vind dat mensen echt overdrijven, natuurlijk is het jullie geloof, maar je hoeft er gelijk niet zo'n plechtigheid van te maken:P Bij deze geef ik deze topic boven mij geen gelijk even als die van elizabeth, want als je de symboliek van de bijbel echt begrijpt, weet je dat de zaken anders liggen en weet je dat jij de gene bent die voor goede of slechte dingen moet kiezen en niet god, jezus of een demoon

13 jaar geleden
Beheerder

ik ben het met je eens, en het kan kloppen dat hij wat gelezen heeft over een demoon achtige, maar dat moet hij dan echt op een reformatorishe site gelezen hebben denk ik, want zelf op wikipedia staat dat er demoon achtige verschijnselen komen, die je niks aan kunnen doen. Maar ik heb zo ook mijn eigen mening over de Incubes want zo heet het, maar die heb ik al verteld.

Mijn mening is gegeven en ik verlang op tegenspraak.

13 jaar geleden

Ik ben gaan zoeken naar info op het internet want ik had laatst weer iets vreemds. Deze website beschrijft naar mijn gevoel het beste wat mij overkwam dus ik meende een reactie toe te mogen voegen.

Soms, als ik slaap word ik midden in de nacht plotseling wakker. Dan lopen er inktzwarte figuren door mijn kamer. Ze zeggen niks en ik weet eigenlijk niet wat ze aan het doen zijn.
Ze lopen niet echt, ze vliegen door de kamer, ook over mijn bed en ik kan niet eens goed zien of ze man of vrouw zijn. Het gaat te vlug. Ik beweer stellig dat ik niet meer slaap dan en zie ze snel door mijn slaapkamerdeur weer verdwijnen. Dan lig ik in mijn bed met heftig kloppend hart en het zweet breekt me uit. Zoiets is namelijk echt niet normaal en iedereen zou zich kapot schrikken volgens mij. Ik DURF me dan niet eens te bewegen. Het is alsof ik veranderd ben in een baksteen.

De volgende dag kan ik me niet voorstellen waar ik zo bang voor was. Alles is weer normaal en ik vergeet het maar snel.
Toch heb ik dit vaker meegemaakt. Ook vroeger in mijn tienerjaren. Dan had ik wel eens het idee dat iemand me plotseling vastpakte. Levensecht! Ik schrok dan zo hard dat ik wel een uur als een plank in mijn bed lag. Eigenlijk denk ik niet dat het paranormale dingen zijn. Van mezelf weet ik dat ik graag controle heb over dingen en bang ben om die te verliezen. Ook heb ik het gevoel dat ik nogal wat foute dingen doe in mijn leven en ben als een klein vogeltje zo bang voor iets in het "ongrijpbare" dat al die dingen kan zien. Ik ben niet religieus opgevoed en geloof niet in geesten of spoken. Maar wat ik lastig vind is dat wat ik hier beschrijf wel echt gebeurt en ik vind het ook apart dat iedereen het heeft over zwarte schimmen. In mijn familie komen veel gevallen van depressie en angstaanvallen voor. Meestal probeer ik zo een en ander te verklaren. De laatste tijd zijn die verschijnselen weer terug. Ik heb het gevoel dat ik wegglijd in mijn slaap. Dat iets me meetrekt uit mijn eigen lichaam., het gaat zo snel dat ik met een schok wakker word en bijna wil gaan roepen. Heb wel eens gedacht dat het een hartaanval was of apneu (gedoe met snurken en dat je adem dan even stopt) maar overdag mankeer ik niets.

Ik leef alleen en heb wel eens overwogen om naar een huisarts te gaan maar ik zou een raar figuur slaan zegt mijn gevoel. Heb dat dus maar niet gedaan. Fijn dat ik hier wat kan lezen over soortgelijke ervaringen.

kimberley
12 jaar geleden

2de persoon die in jou leeft?

Dissociatieve indentieteitsstoornis?

Groetjes.

David
12 jaar geleden

Hoi,

wat ben ik blij dat ik niet de enige ben die regelmatig een slaapverlamming meemaakt.
Ik dacht al dat ik gek aan het worden ben.
Vandaag had ik het weer, ik werd wakker en kreeg mijn ogen maar heel zwaar open.
Maar dat is zo zwaar dat ze als ik me er niet tegen verzet ze weer dichtvallen.
Ik hoor mijn kinderen spelen, die zijn altijd rond een uur of 7 wakker in hun kamer.
Mijn vrouw zie ik naast me liggen.
Maar ik kan mijn hele lichaam niet bewegen. Ik kan alleen mijn hoofd bewegen.
Toen heb ik me doorgezet om een geluid eruit te krijgen, dit is erg zwaar maar het lukte.
Mijn vriendin werd wakker en probeerde me met een paar tikken op de wang wakker te maken.
Ze praate tegen me, schat wordt nu wakker. Heb je het weer, wordt nu wakker.
Pas toen ze een schop tegen mijn lichaam gaf kon ik me weer bewegen.
Het voelde erg bevrijdend. Dit is erg eng, je voelt je net alsof je in een gevangenis zit en er niet uitkan.
Het lijkt ook alsof sommige knelpunten van je lichaam hier en daar pijnlijk aanvoelt als jij je niet kan bewegen.
Dat is dus ook een reden waarom jij je zo aanstrengt om je lichaam te kunnen bewegen.
Soms lukt het mezelf, dat voelt dan net als een kramp aan van je spieren die ineens kunnen bewegen.
Je gaat rechtop zitten en durft niet meer te slapen. Meestal gebeurd mij dit als ik op mijn rug lig.
Omdat ik dit al vaker heb gehad heb ik dit al een tijdje geleden aan mijn vriendin vertelld.
Zij probeerd me dan steeds wakker te maken als ik dit weer heb. Maar wat ik nu heb gemerkt is
als je partner even aan je verlamde lichaam gaat schudden, dan kun jij je weer bewegen. Vroeger kon dit natuurlijk niet,
ik was dan helemaal in paniek als ik verlamd en alleen in bed lag. Ik heb daarmee rare dingen meegemaakt.
Soms werd ik verlamd wakker en was dan weer zo moe dat ik me er niet kon verzetten en weer in slaap viel.
Toen ik daarna alsnog wakker werd was alles weer normaal.
Rare zwarte schimmen, trillen van mijn lichaam, fluisteren in je oor. Dit heb ik ook gehad mensen.
En dat was meestal in mijn slaap/verlammings fase. Of dat allemaal hallucinaties zijn betwijfel ik.
Er moet iets zijn, wat weet ik niet maar er is iets.
Toen ik een jaar of 6 was schrok ik bijna elke nacht wakker en zag een witte geest voor me.
Ik schreeuwde van de angst zo hard dat mijn vader kwam. Toen verdween de geest.
Op latere leeftijd vertellde ik het mijn zus. Zij zegt hetzelfde op dezelfde plek te hebben gezien.
Later kreeg ik van mijn vader te horen dat de vorige bewoner een waarzegster was.
Daar gingen mijn haren echt omhoog van staan. Daar ga ge toch echt van nadenken.
Gelukkig heb ik dit nu minder en probeer zoveel mogelijk op zij of op mijn buik te liggen.
Ik ben blij het met iemand hier te mogen delen. Wat er is en bestaat, weet ik niet,
maar ik geloof erin omdat ik het met mijn eigen ogen heb gezien.

...
12 jaar geleden

Ik heb het ook vaak gehad. Dat ik in slaap val maar mijn geest nog wakker is.
Ik heb daar positieve en negatieve ervaringen mee. Soms is het fijn. Dan hoor ik housemuziek in mijn hoofd en kan ik die muziek zelf beinvloeden. Het klinkt fantastisch. Helemaal in stereo met hele warme klanken. Maar ik heb er ook hele negatieve ervaringen mee gehad. Ik krijg het dan heel koud en kan mn lichaam niet bewegen. Ik heb het gevoel dat ik uit mijn lichaam treedt. Maar ik durf het niet. Ik voel namelijk een zwarte donkere energie die op me afkomt. Ik moet weer terug in mijn lichaam komen anders ben ik bang dat die donkere energie mijn lichaam overneemt. Die angst is zo heftig.... Ik moet dan al mijn geestesenergie steken om het puntje van mijn vinger te kunnen bewegen zodat ik mijn ogen open kan doen en wakker wordt.

Eigenlijk heb ik al heel mijn leven momenten dat ik Lucide droom. Toen ik een jaar of vijf was had ik vaak nachtmerries. Wanneer het te eng werd moest ik tegen mezelf dan meerder keren achter elkaar zeggen: "Ik ben niet bang voor de boze wolf". Vervolgens ging ik tollen. Ik ging dan van de begaandegrond de trappen omhoog tot ik uiteindelijk op zolder in mijn eigen bed terecht kwam en wakker werd.
Daarvoor had ik al ervaringen die helemaal bizar waren. Ik werd dan soms in mijn slaap gedwongen om seks te hebben met een heks zonder benen. Beetje bizar voor een jochie van niet ouder dan vier jaar om seksuele gedachten te hebben, of niet dan?
Ik heb hier informatie over opgezocht en uitgekomen bij de termen lucide dromen en de term "hypnogogische hallucinatie". Dit wil eigenlijk zeggen dat je het zelf allemaal verzint. Maar dat gedoe uit mijn vroege jeugd met die heks zonder benen is gewoon te bizar. Dat kan zon klein jochie toch niet zelf verzinnen. Ik heb daardoor toch de neiging om te denken dat het energieen van buitenaf zijn.

PS: Klinkt misschien allemaal een beetje raar, vooral dat laatste. Maar ik ben in ieder nooit seksueel misbruikt voreger. Dus dat kan de verklaring ook niet zijn,,,,

remi
12 jaar geleden

Google eens op OOBE of OBE en lees het boek van Pim van Lommel "Eindeloos bewustzijn".

Groet Remi

onbekend
11 jaar geleden

ik heb ook zo iets meegemaakt ma kvoelde me toen ik wakker was een ander persoon het leek wel ofk mn eige weer was en dat er al die tijd een ander persoon in mn lichaam zat hoe zit dat eigenlijk precies wand ik heb het ma 1x meegemaakt

Rodney
11 jaar geleden

Hallo iedereen,

Fijn dat ik deze site heb gevonden. Ik maak dit ook best vaak mee. Maar ik denk dat er bij mij iets kwaads zit. Elke keer als zoiets gebeurd, raak ik in paniek, en 1 keer heb ik me laten gaan, en koste het me super veel moeite om weer terug te komen in mijn lichaam.

Het gebeurde dan steeds vaker, en ik ben dan gaan bidden in mijn droom om vrij te komen. Maar sinds kort, als ik ga bidden, en god of jezus noem, krijg ik hevige steken in me hoofd, en dat doet ook echt pijn. Ik hoor hele rare geluiden op me af komen en probeer er tegen te vechten. Het is me tot nu toe nog elke keer gelukt om vrij te komen, om te winnen.

Maar het wordt steeds heftiger, laatste keer kreeg ik zo harde strijd en zoveel geluiden en pijn, dat ik met kippenvel wakker werd, ik durf dan niet meer in slaap te vallen. Dit is zeker meer dan een slaapverlamming.

mail me of voeg me toe als je meer hier over weet: R.Bronkhorst@live.nl

francisca
11 jaar geleden

Beste Hans,

Ik zag het berichtje op droominfo staan en nu dacht ik misschien kunt U mij nog meer advies geven. Het bericht is wel van 2 jaar geleden hoop dat U nog advies wil geven. Het ging over dat wanneer ik slaap ineens iemand of meerderen personen of dingen aanwezig voelt in de slaapkamer en het begint meestal met gewoon een normale leuke droom over familie vaak en daarna voel ik ineens dat er iets in de kamer is.

Vannacht merkte ik dat er iemand naast me bed stond en constant op t knopje van de wekker aan t drukken was. Heel irritant! En ik sliep nog steeds. Daarna raakte ik dus in paniek omdat ik nu weet dat ik niet meer droom maar dat er iemand aanwezig is in de slaapkamer en ik wil gewoon wakker worden. Maar mijn lichaam voelt slap aan lijkt wel of ik t niet kan bewegen en ik raak nog meer in paniek daardoor.
Ik schreeuw in mijn slaap Ga Weg GA weg en nog helpte t niet. In plaats daarvan voel ik dat er aan mijn dekens zachtjes word getrokken en een kleine straal licht of iets zag ik boven me bed. Ik was zo bang! Ik heb dit nu al een paar keer gehad. Ik weet zeker dat ik de volgende keer ook in paniek raak. Gelukkig werd ik wakker maar helemaal bezweet he overal. Toen ik wakker was was de wekker gewoon normaal en me vriend had niks gemerkt. Raar is dat dan he? Ik weet wel dat ik mijn oma heel erg mis zou dat t zijn? Maar ze zou me nooit zo plagen? Ik had het in onze flat ook al last van maar t lijkt of t steeds erger word. Toen leefde me oma nog dus denk dat het andere geesten zijn ofzoiets.

Op de site zeggen ze dat kaarsen of wierook helpt of een paragnost?

Nalan Looysen
11 jaar geleden

Dat is niet goed om er zo over te denken dat je niet weg kan omdat je controle moet houden.
Je had eerst moeten je ziel reinigen en dan gaat het nooit meer mis met uittredingen heb ik gelezen.
Dan gaat God erover dan doe je het alleen maar om te dienen. En gaat het vanzelf even of in je slaap.
Je geeft dan alleennog maar liefde.
Dus raad aan degen over twee personen roep het terug en ga zelf over je geest jij hebt de macht jij bent het een geest een ziel een lichaam.
Er bestaan niet meer zielen in een. Echt niet.
Ik weet het wat je denkt heb drie psychoses gehad maar nu weet ik beter en gebeurd het niet meer verkeerd ik heb het gelezen en alles staat de linken op facebook onder mijn naam.
Je kunt het zo voelen maar je loopt niet echt ergens rond het is in de geest alles.
En dat is jouw geest. Jij kunt er elk moment over beschikken en alles veranderen.
Ik heb zelf een keer meegemaakt in bed te liggen en toch eruit te zijn en dat heel even zien.
Maar heus het werkt God is macht en jezus is bij je. Laat hen helpen en roep ze aan.
Jezus is de drempel naar God. Je hoeft alleen over te geven en te belijden eerst en dan is het er altijd bij je.
Ook je beschermengel zal je kunnen helpen.Nalan Looysen

Nalan Looysen
11 jaar geleden

Ja dat is energie of iest anders anders zou het lief voelen.
Ik heb veel gehad aan raad van Pixien@live.nl staat ook mijn facebook pagina van Nalan Looysen.
Ga maar kijken. Ik had er ook last van minder erg. Ik ging fotograveren vandaar dat ik op deze site ben gekomen en niet weet wat ik allemaal lees. Blijf er niet alleen mee zitten.
Je kunt het ook zelf je verzamelt eerst licht wit om je heen. Zei Liesbeth van Dijk.
Dan ga je een zuil van licht maken in de geest in de kamer en als je denkt dat de ziel bang is om te gaan dan denk je en trap erin naar de hemel. Bovenaan staat een deur met wit licht open en Ik dacht daarbij Jezus met open armen.
Dan denk je aan je engel en vraagt hem hulp. Gabriel denk ik. En dan vraag je of Hij ze naar boven wil brengen.
Via die trap en naar Jezus.
Daarna kan je een gebed van dank zeggen. En is het klaar.
Ze gebruiken jou omdat ze bang zijn om te gaan of hier nog willen blijven.
Of niet aanvaarden dat ze dood zijn.
Ze zijn dan niet waar ze moeten zijn.
Geloof dat je het kan en ja ik heb wierrook en kaars gebruikt en daarna een foto gemaakt.
Ik was heel verbaasd.
Het kunnen ook energieen zijn maar het lijkt me niet.
Succes en sterkte.
Nalan Looysen

Chrisje3333
10 jaar geleden

Ik heb het ook gehad, bij mij leek het net of ik elke keer op de grond viel en door mijn kamer gesleurd werd.. Kon mijn ogen niet openen en me niet bewegen.. Na een tijd werd ik wakker en lag ik gewoon in bed.. Het was een rare ervaring en ik hoop niet dat het erger word

omega
10 jaar geleden

Ik heb dus ook iets mee gemaakt wat geen persoon wil mee maken, ik was 9 jaar toen het allemaal begon
Ik was 9 jaar destijds ik had een broer die 1 en half jaar ouder dan mij. Mijn ouders had 3 bedrijfen waarvan 2
Cafee discotheeks waren. Dus en die waren ook niet ver van ons huis vandaan dus soms ging me moeder haar
Bedrijf afsluiten. En die dag toen alles gebeurde was ook zo een dag zij ging weg en kwam niet even boven en melde
Dat even aan mij het was half elf en ik was een boekje aan het lezen van donald duck zo een kleine dikke boekje
Ik had een hoog slaper met een buro eronder een rode ijzeren bed, met trapje aan mij hooft kand. En mijn bed stond
Tegen de muur waar ook de ingang van mij deur was. Dus op een dag zij ze dat ze weg ging en snel weer terug zou
Komen. Zij verliet huis en sloot de deur goed af. En was rustig aan het lezen en ineens uit het niets ogeveer 5 a 10 min
Na dat me moeder weg was hoorde ik de trap van beneden mijn kamer deur stond helemaal open dus kon ik een klein
Beetje vanaf me bed naar de overloop kijken waar de trap naar beneden gaat. En dus hoorde ik 3 treeen, en gelijk wist
Ik dat dat niet kon dus ik schrok er ook van en kreeg een naar gevoel van binnen en ik ging gelijk over eind om te kijken
En luisteren naar wat het was! En verder ging de trap niet dus ik hield me zelf voor de gek en zij tegen mezelf meschien
Was dat neusje onse kater, dat hij meschien die geluid zo maakte. En ging wee naar achter leunen in mijn kussen
Ik las weer verder me boekje en was ongeveer 30 later en toen hoorde ik weer de trap en dit keer ging die persoo alle treeen
Af ik hoorde krak krak krak krak iemand kwam naar boven was overduidelijk ik deed snel die boekje op mij gezicht en me armen
Onder de dekens, ik dacht dat ik dood ging zo voelde ik mij en zo bang was ik ik had een heeel slecht gevoel. Die persoon
Maakte alle treeen af en liep mijn kamer en ik hoorde elke voetstap alsof die persoon ook kleding droeg want hoorde duidelijk
Soort van zoolen niet blote voeten naar mijn weet. En die persoon liep dus mij kamer in en liep langs mijn bed en klom op mijn
Trapje die naast mijn hooft zak en die persoon ging zitten op mijn matras naast mijn hooft, ik ik had me ogen zo stijf dicht onder die
Boekje ik durfe geen 1 oog te openen iets zij mij dat dat geen slime plan was, ik begon te denken aan wat me moeder altijd zij
Dat als er iets zoals dat gebeurt dat ik aan iets moet denken van haar, dus dat deed ik en dacht aan zon strandt zee, en over nieuw
Zon strand zee en die persoon deed niks zat gewoon naast mij blijkbaar naar mij te kijken, en weet zeker dat die dwars door het
Boekje heen kon kijken, wand even terug toen die persoon op trap stond en zijn eerste 3 treeen maakte en ik ervan schrok toen was hij stil
En liep die geen tree verder alsof die persoon door de muur heen kon kijken, of telepatische was.
En ongeveer 2 uur later zat hij er nog en was hij nog niet weg gegaan, ik zat te wachten tot me moeder terug zou komen, en na
Een tijdje hoorde ik haar er aan komen met haar haken ik hoorde sleutel bosje en toen ik haar sleutel in de deur gat hoorde gaan sprong ik
Naar voren en keek ik naar rechts waar die persoon zat en ik zag niemand, maar weet dat hij daar nog zat. Gelijk sprong ik van mijn bed en naar beneden
Me moeder ging met mij kijken en niemand daar.
En ongeveer een half jaar later lag ik in me bed en zij me moeder en het zelfe zij ging weg zaak sluiten dit keer had wel zelfde kamer alleen deelde ik
Het met me broer op een stapel bed en hij sliep boven. En die bedwas dit keer andere kand van de kamer bij de raam
Ik lag na te denken over de dag na dat me moeder de deur opslot gedraait had en weg was ik dacht gewoon rustig naar
En staarde naar me kast was donker geen lampje aan zoals daarvoor en na 5 min ongeveer zag ik ineens een paar stipje
Ik wist niet wat ik zag dus deed me ogen goed open en naar mijn verbazing zag ik dat het 3 stipjes waren en die stipje werden
Steeds meer ze zaten perfect naast elkaar om de zoveel millimeter en werden steeds meer dus
Op dat moment bespefte ik wat ik zag niet normaal was want die stipjes haden tegerlijke tijd ook kleuren
En veranderden steeds van kleur en dat allemaal gebeurde en besefte ik in fractie van 10 sec ik schrok zo
Erg en maakt me angstig dus deed snel me ogen dicht en draaide me heeft weg van die plek waar ik naar keek
Maar toen besefte ik dat ik het nog steeds zag ondanks ik me ogen dicht deed ik wist op dat moment heel goed dat
Ik het zag vanuit mijn eigen ogen en toen werd ik ook heel bang want ik kon het niet stopen en diet stipje waren nu
zo veel dat ik het overal zag net zo hoe je uit je ogen kijkt niet alleen op 1 punt, dus en begon te schoppen tegen de matras
Boven maar en schreewde naar me broer bareld bareld zij ik en hij werd bood en zij laat me slapen, en verder weet ik ook niet
Hoe ik in slaap ben gevallen wel vreselijk iedergeval en nu heb ik het nog steeds als ik in het donker zit of me ogen sluit zie ik vormpje
En figuurtjes die steeds veranderen van kleur en vorm hoe donkerder het is hoe beter ik het zie het is te vergelijken met als je in een heel
Velle licht of flits gezien hebt als je je ogen sluit zie je dan een vlek dat is wat ik zie alleen dan figuurtje die ik heel duidelijk zie
En die hebben de kleuren orange rose groen donker rood geel blauw die kleiren en ze zijn beetje neon achtig ik besfte het weer toen ik 20 was ongeveer
Ik zat op wc en was geen licht in die huis en ik merkte het gewoon opschrok wel beetje van maar herkende het wel ja
Alleen dit kit was ik niet bang maar ging ik er naar kijken hoe die vormen vernadern naar gezichten balen stipje van alles wat
en met ogen open of dicht ik zie het gewoon maar alleen in het donker en als het half donker is zie ik als ik soort suis
Dat wat je ook op tv heb sneeuw als je geen beelt hebt maar bijna onopvallent want heb er nooit op gelet of opgevallen.
En veder in mijn leven , ging dit soort dingen maar door en door
Tot nu toe het laast wat ik het mee gemaakt is nu nalf jaar geleden want vind water over in mijn huis
En in mijn dromen heb ik geen angs voor water maar over strooms zwembaden tot aan het plafont en komen er super groten vissen en dieren in
Of in wc dat die kraan kapot spuit en wc half vol loopt tot aan me heupen dat soort dromen en heel realische net echt.
Maar vind water in me bed op me tv kast en voor me spiegel op de grond , en op mijn bed de laaste keer viel bijna in slaap op
De bank was 5 uur snachts ga altijd laat na bed ondanks ik heel moe ben ik viel bijna weg en dacht nu ga ik echt slapen
Dus liep naar me kamer en keek nog even inde spiegel en wou me deken pakken die ik nog niet goed gelegt had wand
had me bed nog niet opgemaakt dus en het moment dat ik hem wil pakken voel ik dat hij klets nat is een zoveel water net als
Een kring van 1 meter breed was het met matras was ook nat helemaar door gelekt, wat onmogelijk is want dat betekent dat 10 of 5
Min voor ik weg viel iemand water of iets daar gegooit heeft, maar dat kan niet wat ik woon alleen en heb geen huisdieren en heb geen lekage ofzo!
En dat is me ook over komen op me tv kast had het eerst geen eens door tot ik zag dat hij zo glimde en toen deed gauw tv uit en had ik 2 handoeken
nodig het droog te maken dat was ook na ik waker Geworden was, 10 smorgens ongeveer en veeel van deze dingen dat ik me eigen telefoon aan die
zonder aan te rak ook sneeuw voor mijn raam in de zomer ik was niet eens thuis me moeder belde me op omdat te melden dat er sneeuw in me voortuin lag
Een rondje van 1 meter ongeveer zij ze zachte sneeuw laag op laag zij ze. Echt sneeuw! En was toen 30 graden en geen 1 tuin had het zij ze nergen sneeuw
ze heeft gekeken en vinger in geprikt zij ze en en rond mijn 12e ben ik 2 keer uit me lichaam geweest 1 keer bij vader voor de buis op de bank en 1 keer in zeeland bij me tante op de
Bank ook voor tv. Dat was nog eens een ervaring bij me vader was gewoon eng en van me tante weet ik het niet meer zo goed. dus mensen er is meer tussen hemel en
Aarde en kon wel vreeder verhalen vertel wat ik heb meegemaakt maar vertel niet alles en de bizarste wat ik mee gemaakt heb want de meeste geloven dat ook niet vandaar
En als ik alles zou vertellen denken mensen nog dat ik gek ben.

Gr Omega Yard

André
9 jaar geleden

Beste David,

'Ben heel blij dat er meer mensne deze ervaring blijken te hebben, zonder dat ik het ze uiteraard gun.
Want ook ik heb last van lichamelijke verlamming, gelukkig niet elke nacht want dat trek ik dan echt niet.
Als ik wil gaan slapen en uiteindelijk in een roes ben ineens merk ik dat de blokkade zich meester van mijn lichaam begint te maken en voor ik mij wil gaan bewegen heeft het mijn lichaam al te pakken dus ben ik op dat moment de regie kwijt, alleen mijn hoofd kan ik dan nog enigszins bewegen.
Dit is allemaal beangstigend.
Daar ik alleen slaap ben ik volledig aangewezen op eigen krachten.
Door flink met mijn hoofd proberen te schudden wat ook nog moeite kost, slaag ik er uiteindelijk wel in om mijn lichaam weer los te krijgen en ga direct mijn bed uit om mijn lichaam helemaal soepel te maken, nadien ben ik wel van die blokkade verlost gelukkig.
De blokkade overkomt mij als ik op mijn linker- of rechterzij lig maar net zo goed op mijn rug liggent.
De reden schijnt te zijn dat er soms een storing tussen de slaap en waakritme kan zitten, waardoor die blokkade/verlamming (zo je het benoemen wil) optreedt.

Verder ervaar ook ik wel dat mijn geest nog volop in bedrijf blijkt te zijn terwijl ik al in ruste ben, het is dan net of er tussen mijn oren een radio aanstaat waarvan de frequentie niet goed afgesteld is, maar dat vind ik gek genoeg best wel spannend, slaat wellicht nergens op.

Het enige wat ik mij afvraag is of er iets aan te doen is om die blokkade voorgoed te verdrijven, zal wel niet.

André

Aaron
9 jaar geleden

Ik zie de schimmen ook zonder dat ik slaapverlamming meemaak.Iedere avond.
Ik ben zelf 1000% van mening dat het een combinatie is van demonen en menselijke geesten die astraal projecteren.

Ik heb 1 keer een ervaring gehad waarbij mijn geest inderdaad wakker was,maar mijn lichaam sliep.
Ik was me volledig bewust van mijn kamer.
Ik voelde op dat moment iets of iemand trekken aan mijn ribben.
Op het zelfde moment was ik hevig aan het dromen.
Mijn geest werd uit mijn lichaam getrokken door iets of iemand en ik belande bij een satanish ritueel.
En de uitvoerder van dat ritueel sprak to mij in mijn 'droom'.Ben ook 1000% van mening dat het zijn doelbewuste bedoeling was dat mijn geest daar op die plek terrecht kwam.
Ikzelf ben van mening dat dit een vorm van geestelijke oorlogvoering is,rituele oorlogsvoering.

Vanochtend had ik weer zo'n ervaring.
Ik was all lang wakker geworden,en zonder problemen.
Maar ik wou gewoon nog wat verder slapen.
Toen viel ik bijna in slaap,en precies op dat moment voel ik tintelingen in mijn rug.het voelde net of een bepaalde kracht effect probeerde te uitoefenen op mijn rug.
Ik heb namelijk veel last van mijn ruggewervels de laatste tijd.
Die kunnen namelijk van een op andere moment gaan draaien waardoor ik veel last heb,zelfs van ademhalingsproblemen als gevolg van wervels die niet goed zitten.
Maaar vanochtend leken mijn wervels op een redelijk goede positie te zijn waardoor ik heerlijk kon ademhalen,nauwelijks rugpijn had en op het punt stond heerlijk in slaap te vallen.
Maar toen gebeurde het juist.Net of een bepaalde kracht mijn wervels weer terug in de pijnelijke positie probeert te brengen.


Het gekke tijdens dit soort ervaringen is dat ondanks dat ik mijn ogen dicht heb en mijn lichaam lijkt te slapen,
toch kan ik de kamer om mij heen gewoon zien.Heel raar is dat.
Ik heb maar 1 keer het gevoel gehad dat ik uit mijn lichaam ben geweest,maar alle andere keren was mijn geest op precies de plek waar ook mijn lichaam was.

Ik roep altijd Jezus aan,en dat werkt altijd iedere keer 100%.
Ik doe ook altijd heel erg mijn best wakker te worden en een ledemaat te bewegen.
Ik geef er nooit aan toe,al moet ik de hele nacht wakker blijven,ik zal hier nooit aan toegeven.
Soms ga ik zelfs zover dat ik de entiteit in Jezus naam beveel om op te houden en te stoppen.
Soms duurt het heel even,maar stoppen doet hij,iedere keer weer.

Mijn vreemdste ervaringen heb ik juist als ik volledig wakker ben.
Ik heb een paar keer emegemaakt dat er een zeer zware druk op mijn borstkas aanwezig was,icm allerlei bewegingen,schimmen om mij heen.
Net of de atmosfeer tot leven komt en gigantisch zwaar op je borstkas zit te drukken.
Net of je in de diepzee zit en het gewicht van al het water boven je op je zit te drukken.
Maar wederom,ik heb hier maar 1 antwoord op,en het werkt iedere keer gegarandeert met succes.

Ik vertik het om langs een therapeut te gaan die mij vertelt dat het hallucinaties zijn of een levendig onderbewustzijn of dat ik hieraan gewoon moet toegeven.Verschrikkelijk dat er zulke mensen zijn die dan zeggen dat je ernaa moet toegeven.Geen woorden voor.
NOOIT zal ik hier vrijwillig aan toegeven.

Men hoeft mij niet te geloven,maar ikzelf ben 1000% van mening dat hier satanistiche en wicca-covens (coven=covenant) in het spel zijn die 'entiteiten' op hun doelwitten afsturen en zelf astraal projecteren om hun doelwit aan een soort astraal ritueel te onderwerpen.

Nogmaals,ik heb hier maar 1 antwoord op,en het werkt iedere keer met succes.
Iedereen die snachts bezocht word door entiteiten raad ik het aan.
Bij sommige mensen gaat het zelfs zover dat ze snacht verkracht worden door bepaalde entiteiten,of ontvoerd worden....
Maar mijn antwoord hierop is iedere keer hetzelfde.
Ik weet dat dit geen geloofsforum is en zal Zijn naam maar niet te vaak noemen omdat mensen zich daar tegenwoordig nogal gauw aan irriteren.
Maar voor mij persoonelijk getuig ik ervan dat het keer op keer op keer op keer werkt met succes,geen enkele keer uitgezonderd.
Voor diegenen die hier heel erg mee worstelen of gewoon dolgraag een manier zoeken om het te stoppen,
kan ik het van harte aanbevelen.
Nooit geschoten is misgeschoten right?

Ik heb hierboven de verhalen gelezen,niet allemaal,maar een aantal.
Ik las ook die van Rob.
Rob,als je dit leest,ik denk dat er bij jouw wat anders aan de hand is,iets nog ergers.
Tip:Draag een horloge en kijk zovaak mogelijk op je horloge om te controlleren of je geen tijd mist.
Ik vermoed Rob,dat jij regelmatig tijd mist.
Bv als je achter de computer zit om 21 00 uur,en 5 minuten later (voor jouw gevoel) is het ineens 2200 of 2300 uur.
Rob,mijn vermoeden is dat er 'handlers' bij jouw in de buurt zitten en dat je toen je klein was bent onderworpen aan verschrikkelijke traumas,en als gevolg daarvan meerdere personelijkheden hebt ontwikkeld,en dat jouw ervaring feitelijk de ervaring/herinnering is van een van die personelijkheden.
Je hoeft niet aan te nemen wat ik zeg,maar dit is mijn persoonelijke vermoeden.

Enfin,ik wens het beste voor iedereen.

En ik wil nog als laatst een website hier neerdroppen die het christelijk perspectief beschrijft.
Hoewel ik zelf denk dat het nog verder gaat,en nog ingewikkelder is als de persoon daar omschrijft.
[www.sleepparalysis.org.uk]
Ikzelf denk,zoals ik al eerder zei,dat er ook een grote portie satanisme en hekserij in het spel is.
En daarmee bedoel ik niet per defenitie dat de persoon die het meemaakt (of een onderliggende persoonelijkheid)de satanist of heks is,hoewel dat ook zeer mogelijk is.
Maar personen op de achtergrond die jouw als doelwit hebben,en entiteiten op je afsturen of zelfs zichzelf astraal projecteren naar jouw kamer,of zelfs een combinatie ervan.
En daarmee komen we meer op het gebied van ene Russ Dizdar,die meer dan 30 jaar ervaring heeft met satanisten en heksen,en vooral de slachtoffers ervan,inclusief de bijbehorende occulte verschijnselen.
Zoek die naam maar eens op,op youtube, voor degenen die interesse hebben.

Kan hier nog zoveel over zeggen,maar ik ga het hierbij laten.

Mvg,

Aaron

Siets
9 jaar geleden

Hallo Aaron,

Ik ben in de veronderstelling dat entiteiten met mindere bedoelingen slechts in je energieveld kunnen komen als er bij jou een soort lek zou zitten. Ik las dat je geen therapeutische benadering van je ervaring op prijs stelt. Wellicht is het voor jezelf prettig te achterhalen of je ergens je energie kan sterke, of je meer je ruimte in zou kunnen nemen. Natuurlijk kan je Christus aan blijven roepen. Geloof er ook heilig in dat de engelen je zullen helpen.

Veel geluk!

Marjanaa_6@live.nl
9 jaar geleden

Beste Melanie,

Als je je zelf niet voelt bewegen en er een bepaalde slechte sfeer je heerst.
Gebruik dan de naam van Jezus!!!!!!!!!!!!!!!!!
MIjn man had precies hetzelfde. Hij heeft veel geesten gezien. Duivels, demonen.
Iedere keer toen hij de naam van Jezus gebruikte, gingen ze weg.

jhon
9 jaar geleden

IK HEB OOK EEN AANTAL KEREN EEN SLAAPVERLAMMING MEEGEMAAKT, MAAR WAT ER GISTER GEBEURDE KAN IK NOG STEEDS NIET BEGRIJPEN,IK WERD WAKKER VAN EEN NACHTMERRIE EN IK DEED MIJN OGEN OPEN, OP EEN OF ANDERE MOMENT VOEL IK DAT DE ENERGIE IN ME KAMER VERANDERD, IK WIL ME BEWEGEN MAAR NIETS LUKT IK KAN NIX BEWEGEN EN LIG DAAR GEWOON MET ME OGEN OPEN , TERWIJL IK DAAR LIG ZIE IK ZWARTE SCHADUWEN IN ME KAMER, IK SCHROK HIER ZO VAN DAT IK ME OGEN MAAR WEER DICHT DEED, NOGSTEEDS KON IK NIETS BEWEGEN , TOTDAT IK WEER ME OGEN OPEN DEED EN IK WEER KON BEWEGEN.

DIT HEEFT NIETS MET EEN SLAAPVERLAMMING TE MAKEN, IK WAS INMMIDELS AL WAKKER WAT HET PRECIES IS GEWEEST KAN IK NIET ZEGGEN.

JRB
9 jaar geleden

Ik wil contact met jou hier over jhon

jonckers peter
9 jaar geleden

IK HEB JE VERHAAL GELEZEN. IK MAAK DE LAATST TIJD ZO IETS IN DE AARD MEE. IK ZIE WEL NIETS MAAR WORDT IN MIJN DROOM VASTGEGREPEN. IK KAN ME NIET BEWEGEN IK ZIE ENKEL EEN ZWART GAT. IK BEGING DAN TE ROEPEN TOT MIJN VROUW ME OP EEN KALME MANIER OVER MIJN ARM WRIJFT TOT IK WAKER WORDT.IK BEN DAN OOK HELEMAAL BEZWEET. DIT KAN WEL TOT TWEE MAAL PER NACHT GEBEUREN. IK DURF ER BUITEN MIJN VROUW MET NIEMANDT OVER PRAATEN . MIJN VROUW WERKT VIER PLOEGEN STELSEL. ALS ZE MET DE NACHT STAAT DAN GA IK GEWOON NIET SLAAPEN GEWOON OM ALS IK DAN JUIST DIE DROOM HEB GEHAD DAN WEET IK MET MEZELF GEEN RAAD. ZO DUS JE BENT NIET ALLEEN. IK HOOP VOOR U DAT JE ER AL UIT BENT WAT DE OORZAAK IS. GROETEN.......

jenniferpeters
8 jaar geleden

apart ik heb hhet juist dat er steets en engel naar me staat tekjiken ik zie hem staan bij me deur maar soms lijkt het wel en verbeelding maar ik weet niet zeker maarja ik vin het niet erg want hij is lief dusja maar als je nog last heb dan moet je alen in je kamer gaan zitten en hard op praten van wat wilen jullie wilen jullie wat zeggen en als ze niks zegen dan zeg je gaa naar het licht waar je hoort gaa naar god en dan gaan ze wel weg hoop ik ik had het ok steets met me opa is overleden is en ik heb dit ook gezegt en ik heb hem en jaar niet meer gezien dus je kan het proberen :)

jenniferpeters
8 jaar geleden

mij eerste bericht is voor Jerommeke bedoelt :P

Deze discussie is gesloten.