Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

lichaam verlamd

4 maart 2009
Beheerder

Ja idd, en meestal als je je zelf aanleerd om om de 4 sec. adem te halen ontspan je ook lekker en ben je zo in slaap!! Een slaapverlaming is ook dat je spieren nog niet wakker zijn, maar je hersenen wel snap je. dus je kan je alleen niet bewegen, en idd, soms door oververmoeidheid krijg je wel eens te maken met hallucinaties.

friendly
5 maart 2009

hallo allemaal,

Ik heb dus ook al een aantal jaren last van die verlamming. Het komt en gaat . Soms een paar keer in de maand en soms een paar maanden niks. Iets van 4 weken terug ervaarde ik iets op mn bed. ik heb nog plastic op mn bed en hoorde aan het einde van mn bed geristel van dat plastic. Ik kan mn ogen open doen, maar ik kan het eidne van mn bed niet zien, mn deken ligt dan in de weg. Ik heb er soort van ervaring mee om dan zo snel mogelijk wakker te worden, want ik heb best enge dingen meegemaakt. Ik word er soms niet eens meer bang van alleen moe.

Maar dat geritsel kwam een week erna weer en dat keer weer iets langer. Ik forceer me dan weer wakker. Gisteren was het iets enger. Ik ben dan in die fase van wakker worden en slapen gaan. Hoor de radio benden, mn moeder gaat de badkamer in en loopt dus echt op de gang. Maar ik kan mne nier bewegen en tijdens dat hoor ik weer het beweeg op mn bed door het gristel van het plastic. Ik werd toen echt band en begon te bidden in mezelf. Er gebeurde niks. Mn moeder ging de badkamer in en het moment dat ik die deur dicht hoorde gaan ging mn matras langzaam omhoog. Ik probeerde ertegen te vechten en forceerde mezelf wakker te worden. Ik heb mezelf beetje geleerd om te praten , maar dat kan ik heel moeilijk. dus ik kon alleen bidden, maar gaan hulp roepen. Het duurde heel kort, maar ik werd gelukkig wakker. Terwijl ik wakker was ECHT WAKKKER. Voelde ik mn bed nog 'kLOPPEN' , dus het ging heel klein beetje omhoog en omlaag bij mn voeten, toen schopte ik ertegen en werd ik dus ECHT wakker en volede het matras weer recht aan. I KNOW...THIS IS WEIRD!

ik heb wel vaker dit soort ervaring gehad, dat het bed mij probeerde op te slokken en heb ook die INCUBUS geval gehad. Een klein wezentje dat op mn rug klom en heel eng lacht..Mn moeder zegt me dat ik bepaalde tijden niet mag liggen, s'middag is er namelijk veel leven in die wereld. snachts heb ik er nooit last van maar ik weet het allemaal niet...its al too weird.

je nachtmerrie
7 maart 2009

check dit dan. Leuk dat een site zichzelf zo heerlijk tegenspreekt. Maar dit lijkt me toch de meest logisce verklaring voor je 'uittreding'. onlangs ook nog een ufo gezien, toevallig?

[www.droominfo.nl]

:(kwil er van af
31 maart 2009

Hoi,

Ik heb hier ook vaak last van de ene keer meer als de andere keer, ik heb het gevoel dat ik wakker ben en alles mee maak en ik kan ook gewoon normaal denken alleen kan ik me lichaam niet bewegen!!! En als ik tog een vinger teen of wat dan ook kan bewegen waar ik me dan echt 100%voor moet in zetten lukt dat echt heeeeel af entoe en zelfs daar word ik niet wakker van.. en het is onzettend engg!!!! Als ik wakker ben uiteindelijk wil ik niet verder slapen maar val van vermoeidheid tog in slaap! en als het 1x gebeurd gebeurd het een paar keer achter elkaar! Ik ben er mee naar de dokter geweest maar die vind het een raar verhaal! en waar ik dus ook achter gekomen was is dat ik over dag erg moe ben maar zag geen verband. tot ik op internet zag dat dat ook een sympthoon is. Ik hoop dat iemand weet wat ik er aan kan doen om dat wakker te worden of om het helemaal niet te krijgen!!!!! en als ik in zo moment zit durf ik me ook niet te ontspannen om te gaan slapen! het enige wat ik wil is wakker worden! Ik heb er alles voor over om het kwijt te raken! of gaat het van zelf overr?? mischien dat ik er met iemand over kan praten??

Groetjes :(kwil er van af

Jody
17 mei 2009

Ik heb vergelijkbare ervaringen. Maak geregeld mee, zeker enkele tientallen keren per jaar, dat ik voor ik wakker word me niet kan bewegen. Soms kan ik wel mijn ogen opendoen en zie ik mijn vrouw dan bijvoorbeeld naast de wieg van onze baby staan. Ze heeft dan net voeding gegeven en de baby weer in de wieg gedaan en dat is geen droom. Ik kan haar dan ook horen praten tegen de baby maar kan me niet bewegen en ook niet terug pratenm hoezeer ik dat ook probeer. Schijnt iets te maken te hebben met de ontkoppeling tussen geest en lichaam wanneer mensen slapen. Als tijdens de REM-slaap (zeg maar de periode van snelle bewegingen van de oogleden bij het in slaap vallen of het wakker worden) dez ontkoppeling niet goed gaat, dan ben je waarschijnlijk een persoon dat veel met armen en benen kan bewegen in de slaap.
Dus de slaapverlamming heeft eigenlijk een functie, schijnt het. Maar dat maakt het er natuurlijk allemaal niet minder prettig op. Het blijft eng, vooral als je verzwaard gaat ademen en je bijna met je hoofd onder de dekens ligt. Ik heb gelezen dat het vaker voorkomt bij mensen die op de rug slapen, maar bij mij is juist het op de buik slapen bijna een garantie voor slaapverlamming!
Wat het rare ook is is dat ik tijdens een slaapverlamming ook een soort 'activiteit ' voel in mijn hersenen. Vlak na mijn kruin, dus net op het achterhoofd voel ik dan een soort zeurend gevoel en als ik daarna een paar uur wakker ben, dan voel ik dat soms nog steeds.
Iemand hier ervaringen mee?

Tomas
27 mei 2009

Ik hoor hier dat je je eigen moet ontspannen als dit gebeurt, maar des te meer ik PROBEER te ontspannen, des te pijner het wordt. Het duurt voor mij gevoel bij mij enkele seconden. Als ik alles weer kan bewegen, merk ik dat ik bezweet ben, en heel angstig.

27 mei 2009

De meeste verhalen zijn heel herkenbaar over de verlamming tijdens de slaap/wakkerstatus en het zien van schimmen/geesten.

Wetenschappelijk gezien is het een slaapstoornis. Want we zouden de mens niet zijn als we niet alles wetenschappelijk willen bewijzen en doorgronden. Ik moet zeggen dat enkel de eerste paar keren (nu zes jaar geleden) ik het wel een aparte ervaring vond en ook een beetje angstig. Niets kunnen doen, soms ogen wel open, soms niet en alles wel waarnemen. Maar als het nu weer eens gebeurd dan vraag ik die persoon wat hij komt doen of wat hij van mij wil (in gedachten want praten lukt (meestal) niet). Een van de laatste keren zag ik ook de zwarte schim fluisterend praten met de hand tegen zijn mond in vlakbij mijn hoofd terwijl ik niets kon doen. Een athletisch, zeer slanke en kleine zwarte gestalte Ik heb er geen woord van verstaan, maar sindsdien was het een stuk rustiger!

Wat ik wel apart vind is dat ik praktisch iedereen hoor over geesten, zwarte/witte schimmen en schaduwen. Volgens de wetenschap zijn het hallucinaties in deze slaapfase, maar misschien is het wel de poort naar de andere dimensie of een andere bewustzijnsvorm? Het is dan toch wel apart dat vrijwel iedereen dezelfde hallucinaties heeft! Hoe kan dat dan wetenschappelijk verklaard worden?

27 mei 2009
Beheerder

De meeste hallucinaties komen van het hiernamaals. Types zoals mannen met ovale ogen en een donkere aura zijn personen van verschillende planeten met een rol in het hiernamaals. De een is een begeleider en de ander een boodschapper. Zulke dingen zijn niet wetenschappelijk te bewijzen. maar de meeste meningen en ervaringen wijzen ernaar. Overigens heb ik zelf geleerd, dat als je slaapverlamming heb, alleen je spieren verlamd zijn(dus in slaap stand) maar je hersenen niet of minder. Hierbij zijn de hallucinaties helemaal niet speciaal. Omdat vele mensen het hebben ervaren, en omdat ze namens het hiernamaals komen, toch gewoon zijn. Want het hiernamaals is niet speciaal, het is gewoon, iedereen komt er en is er geweest. Het is een normale plek, alleen anders dan op aarde, alleen mensen weten dat niet.

Mvg feneaux.

elizabeth van den burg
8 juni 2009

ik heb het bericht gelezen over je verlammingen, je stoffelijk lichaam lag voor dood in bed, je geestelijklichaam. je informatiebron werd verlamd,
je geestelijklichaam werkt altijd door naar je stoffelijk lichaam, die verlammingen zijn veroorzaakt door duistere krachten van het gebied,het is een
specialiteit van hun,om zo angsten te bewerkstelligen voor die persoon,als je verlamd word,moet je een ding onthouden in je geest,daar moet je
jezelf al op trainen op de dag,die gedachte neemt het geestelijk lichaam over, je vraagt hulp , je zegt het geheim is,JEZUS HELP MIJ,JEZUS HELP MIJ.
de duistere kracht die jou gedachten opvangt ,is hier bang van ,hij verliest dan zijn macht over jou,geloof mij ik heb het ook meegemaakt.

elizabeth van den burg
8 juni 2009

nee dit is geen slaapstoornis wat zogenaamde wetenschappers beweren, en ook geen hallucinaties,je keek op dat moment met geestelijke ogen,
dat zijn de ogen waarmee je het geestelijk gebied kan waarnemen, die zwarte geesten willen jou angsten aan jagen, ze vangen jou gedachten op
hoe angstiger jij bent destemeer plezier beleven zij, zij hopen dat je angst aanvallen krijgt ,dan is hun taak volbracht, het zijn werktuigen van de duivel
roep altijd JEZUS aan voor hulp, JEZUS heeft hun verslagen door aan het kruis de duistere machten te overwinnen,zeg altijd JEZUS HELP MIJ.
doe het vanuit je HART,en je krijgt hulp, heel veel mensen zijn door deze dingen in de inrichting belandt ,vol met pillen ,en er kwam geen hulp
meisje je kijkt alleen in het leven na de dood, ben trots op deze ervaring, ik maakte het al mee toen ik 7jaar was.

elizabeth van den burg
8 juni 2009

ja meisje de arts begrijpt dit niet,omdat het boven het normale denken uitgaat, je hebt op dat moment te maken met de lage geestelijke wereld

die verlammingen dat is hun specialiteit, om hun werk goed te doen, je bent dan zo moe,omdat het heel veel energie kost van je geestelijk lichaam
wat doorwerkt naar je stoffelijk lichaam, dat geestelijk lichaam bewerken ze, zodat je veel angsten krijgt,het heeft niets te maken ,van hoe je houding is
in bed, het gebeurt toch, je hoort ook alles,omdat je helderhorend bent, dat is je eigen geest, je bed wat omhoog gaat dat is ook hun spel om jou bang te
krijgen, geesten willen plezier hebben,voorallage geesten,de engelen doen zoiets niet, het zijn kleine gemene duiveltjes, draag een kruisje
en roep JEZUS aan ,dat vinden ze erg, JEZUS beschermd jou wel, die duiveljjes zouden jou het liefst in een inrichting hebben,dan is hun taak volbracht
ben trots dat je dit meemaakt, zo weet je dat er meer is tussen HEMEL EN AARDE. wetenschappers begrijpen dit niet, die zijn niet opgeleid in de geest
die zijn og echt aards.

9 juni 2009
Beheerder

nou der is ook wel iemand anders dan jezus die je beschermt hoor...

9 juni 2009
Beheerder

echt waar, dit is een gereformeerde geloof ik. De meeste geesten zijn niet op aarde om plezier te maken, neej, ze zitten vast op aarde omdat ze niet naar het hiernamaals kunnen. later komen ze heus wel weg. maar ze kunnen ook op aarde komen om nog het een en ander af te maken. De weten schap weet er idd nog weinig vanaf, maar laatste tijd merkt men wel dat spiritualiteit klopt. Overigens kan men dit niet bewijzen, maar trekt men conclusies van ervaringe, gevoelens en logische dingen. Vervolgens is slaapverlamming opzich niets spiritueels, het gaat erom wat je ziet. Met slaap verlamming, slapen je spieren bijwijze van spreke nog, maar je hersenen zijn wakker. Als men een duivels type ziet, wil het niet gelijk zeggend at het een duivel is, meestal is het een begeleider van uranus. Overigens ken je nu zelf na gaan dat de wetenschap niet de enige is die nog veel moet leren.

9 juni 2009

echt waar he, hoe een mens zich voor lul kan zette he feneaux!? Men hoeft niet eens bang te zijn voor geesten of een kruisje te dragen, want dat maakt toch allemaal niks uit. want ziij hebben geen lichaam en jij wel. je staat zoizo boven hun.

ik word hier relatief nijdig om

elizabeth van den burg
9 juni 2009

je hebt hier temaken met de geestelijke wereld, de meeste mensen zijn volledig afgesloten van het gebied, en begrijpen dit niet,die denken dat je
veel fantasie hebt, maar het is een wereld die echter is dan de stoffelijke, je bent op dat ogenblik in volledige rust,en uittredings gevoelig
wat er ook gebeurt, je kijkt en voelt met je geestelijk lichaam, je ziet de geest van je vrouw ,die de geestelijke baby voedt, ieder mens is dubbel.
dat geestelijk lichaam is je eeuwigsheids lichaam, daar heb jij op dit ogenblik mee te maken, duistere geesten aards gebonden, vinden dit prachtig om
jou teverlammen, dat is hun lage werk, je zegt het al goed, je bent op dat moment,ontkoppelt,je moet de geheime geestelijke sleutel vinden.
op de dag denk je stoffelijk, vannacht kan het weer zomaar gebeuren,daar heb je de hand niet in, dit gaat buiten jou om, op de dag moet je al zeggen
als het weer gebeurt roep ik JEZUS aan, van die naam zijn ze bang,die naam heeft hun verslagen voor eeuwig, sterk je hier in, repeteer het op de dag
en geloof mij via je HART, je roep werkt door naar je geestelijk lichaam, het zijn duiveltjes die de verlammingen bij je veroorzaken, ik heb het ook mee
gemaakt,dit is hun SPEL. ze genieten van jou angsten, en dit vergt heel veel energie van de mens,want je geestelijk lichaam werkt door naar je
vleeslichaam wat bij de aarde hoort, het is net of je een acteur bent in je eigen horror film.
ik kan je dit vertellen.omdat ik ben opgeleid door de geest zelf,het begon toen ik 7 was, nu ben ik 60,en met veel ervaringen,ik vond het altijd
spannend en had het niet willen missen in dit leven,je word zo`,n vol mens,die dubbel heeft geleefd.roep in gedachten JEZUS HELP MIJ, en het kost je niets,het is gratis, JEZUS zorgt voor zijn kinderen die er om vragen.

elizabeth van den burg
9 juni 2009

Nee feniks, er is niemand in de wereld die jou deze hulp kan bieden, alleen JEZUS heeft de SATAN verslagen,je kan roepen naar wie je wilt
er komt geen hulp, als je in de nacht dit meemaakt,die krachten hebben gewone mensen niet, gewone mensen brengen alleen wat genezing door
pillen voor teschrijven, en als het erg word ga je de inrichting in,waar ze je dan platspuiten,genees jezelf,je kent de geheime sleutel.

Geloof mij ik heb al zoveel gezien, het engste van het engste,maar ook het mooiste van het mooiste, je bent hier maar tijdelijk., dan neemt je
g
eestelijk lichaam het van je over ,wees slim feniks.

10 juni 2009

Waarom zouden gewone mensen niets kunnen doen en geen krachten hebben.
Ik zeg je eerlijk als je zo zeker ben bewijs je theorie dan, ik kan bewijzen dat het wel kan ongeacht welke duivel/demon dan ook in een paar minuten.
Het is logisch dat ze weggaan als je jezus roept want als je denkt dat ze er niet zijn heb je het niet door dat ze je beinvloeden en manipuleren.

10 juni 2009
Beheerder

aangenaam, ik ben feneaux,

en aangezien je opmerking: wees slim feniks, voel ik mij gedwongen te zeggen dat ik dat al ben. je kan me niet wijs maken dat je meer hebt mee gemaakt, want daar geloof ik geen ene snars van. Ik ben hier de gene die een lichtpoort heeft gemaalt, ik ben iemand die met geesten kan comuniceren, en ik doe dat met me wil, en als ik er last van heb stuur ik ze gewoon weg, zonder je jezus en al je engeltjes. Des noods pak je de bijbel er bij, maar in praktijk heeft die er niets mee te maken. Overigens heb ik nog nooit klachten gekregen van mensen waarvan ik mijn manier van geesten verdrijven overgedragen heb.

phaXal
19 juni 2009

Ik heb dit ook meegemaakt en kan me alleen 2 van herinneren.

Waarom 2? Omdat ik nadat het gebeurd is heel vaag krijg dat ik het meteen ga vergeten als ik er niet over nadenk over wat er net gebeurd is met me.
Eerste keer dat ik het meemaakte was net toen ik wakker werd, ik lag op bed hoorde me moeder beneden in de keuken afwasse etc.
Opeens was ik ook verlamd, mijn polsen en nek leken net alsof ze op bed waren vastgebonden. Ik kan me niet bewegen en
ademhalen word heel zwaar, zo zwaar dat ik het bijna niet kan. Ik heb geen geesten of wat dan ook gezien maar net voordat het gebeurde
voelde/hoorde ik in me hoofd een raar geluid. Alsof iemand met een lepel in me hoofd langzaam me hersenen begon te roeren alsof het
deeg was. Toen ik verlamd was, begon ik te bewegen om "wakker" te worden. Wanneer ik me hoofd omhoog probeerde te halen voelde ik
een raar gevoel van me spieren. Het kietelde ,maar hoe verder ik het probeerde hoe meer "wakker" ik werd.
Op een gegeven moment lukte het me niet en ik probeerde met al me kracht te praten en enigste wat ik kon doen is zacht " Nee " zeggen alsof ik
tegen iemand zei. Toen was het weg en het rare was, ik was niet meer bang. En begon het langzaam te vergeten.

Ik wil niet tever gaan met religie enzo maar, ik denk dat je als je " Jezus " oproept je erbij moet denken aan wie. In mijn ogen is "Jezus" er niet
maar je hebt altijd je eigen Christus. Er is iets dat heet het Christus bewustzijn. Je eigen krachten net als die van Christus.
Net zoals Dennis PD zei, waarom kunnen wij dat niet? Buddha had dat bijvoorbeeld wel behaald, maar hij focusde erop met hart en ziel en wij
min of meer minder. Wij kunnen dat ook in zekere lijnen totdat je de eindstreep haalt van wat er voor nodig is.
Ik ga nu niet zeggen dat geloof slecht is etc, ieder heeft zijn vrije wil om te kiezen en geloven wat ze willen natuurlijk en zij hebben gelijk. Net
zoals een schilderij, is het mooi of niet.

Wat ik wil zeggen is als het gebeurt, probeer te kijken wat je kan doen om het weg te laten doen of om het te begrijpen en verder gaan.
Jij bent de baas over jezelf. jij bent je eigen god. "God" creerde leven, wij kunnen ook van alles creeren. Opzich goddelijk genoeg in mijn ogen :> .

23 juni 2009
Beheerder

Ik ben ook van mening dta iedereen iets van god inzich heeft, maar dan niets magisch ofzo maar meer iets zelfsprekends. Overigens hebben wij niet de controle over het hiernamaals en gedeeltelijk de dood. want als je dood gaat is het je tijd. Er word verteld, en ik ben er een voorstander van, dat je niet zomaar kanker krijgt of de tiefus. Dat zijn allemaal verwerkingen van je leven. Ik ben er van overtuigt dat je ook zonder antibiotica kanker kunt over leven. Het hiernamaals is iets waar wij het zeggen niet over hebben. de mens denk dat hij alles wel kan, maar in werkelijkheid is dat maar een deel van alles.

Wim Van Laere
24 juni 2009

Ik herinner me die keren nog als was het gisteren; tijdens het in slaap vallen in de vroege nacht voel ik dat een gedaante in mijn lichaam kruipt. Dus met z'n tweeën in hetzelfde lichaam - ik word als het ware overmeesterd door een donkere kracht die mijn lichaam voor zich eist. Ik wil schreeuwen maar krijg geen geluid uit mijn keel; ik wil me omdraaien maar kan me niet bewegen.. Eén keer voel ik dat ik boven mijn bed zweef en in de lucht een achterwaartse koprol maak terwijl ik opnieuw in mijn bed terecht kom..

Deze ervaring heb ik een keer of zes, zeven gehad in een periode van pakweg twee jaar. De laatste keer dat ik deze ervaring gehad heb werd ik zo razend - ik herinner me dat ik me enorm verzette tegen de kracht die in mijn lichaam wou kruipen; ik verweet ze voor rotzakken, klootzakken - "maak dat je wegkomt, dit is mijn lijf, trap het af, rotzak". Het is nu meer dan tien jaar geleden; ik heb de ervaring nooit meer gehad

roosje
10 juli 2009

Hoi,


Ik heb ook een nare ervaring meegemaakt wat me tot de dag van vandaag nog bezig houd.
Was vorig jaar maart erg ziek met een longontsteking.
Ben alleenstaand moeder met twee kleine kinderen 9 en 10 jaar.
Ik kreeg van de dokter een antibiotica stootkuur.
Dat zou me beter maken maar ik werd zieker...
na 4 dagen voelde het ineens alsof het over was en ben ik gestopt met dat medicijn.
Een dag latyer had ik een feest waar ik heen ben gegaan...
Nog wel wat moe maar was blij dat ik eindelijk weer eens ergens was.
dronk 1 wijntje en voelde me ineens heel slecht.
Gelijk over op de cola..ging het later weer beter.
Door omstandigheden reed diegene weg met wie ik was gekomen en kon ik niet meer naar huis.
Kreeg samen met mijn vriendin een tent aangeboden om te overnachten.
Het vroor nog s`nachts.echt koud had ik het...
Tent bleek lek te zijn;slaapzak zeikenat....
Ik voelde me steeds slechter en heb niet geslapen toen.
S'morgens daar kleding aan...ontbijten..ging nog toen.
Later naar huis gekeerd;om 5 uur mijn kids bij mijn ex opgehaald.
Zei ik thuis tegen de kinderen toen ik me zo moe voelde en slecht dat manma even ging liggen slapen en zo weer beneden kwam.
Zij gingen tv kijken.
Op een gegeven moment werd ik wakker maar kon me niet meer bewegen,
Snelle hartkloppingen..ik kon nog net mijn zoon roepen...
Hij kwam boven met zijn zusje en ik vroeg hem iemand te bellen en het ziekenhuis.
Allebei helemaal overstuur ging hij met mobieltje iemansd opzoeken en 112 bellen.
Toen zij gearriveerd waren werd ik steeds zwakker en ben ik op een gegeven moment buiten westen geraakt.Zij hebben mij een spuit bij mijn hart gegeven.
Alle spieren waren verlamd incl. de hartspier.
Brandweer heeft mij via het raam van boven naar beneden gehaald.
En ben met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.kids gingen eerst mee.
zus kwam later voor de kinderen.
IK was drie min. weg geweest.
Daarna evve bij en later in slaap aan de hartmonitor op intensive care.
Ik heb toen iets van 13 uur geslapen achter elkaar.
Wel 10 fronsende doktoren stonden voor me toen ik wakker werd en aan allerlei slangetjes lag...
Later ben ik vervoerd naar een andere ziekenhuiskamer om verder te rusten en kon ik mijn kinderen en zus zien.Bleek een allergische reactie op mijn medicijnen te zijn. en angst....
Was zo zwaar..inmiddels was ik drie dagen verder.
Eind van de dag ben ik ontslagen maar moest ik 24 uur zorg thuis hebben.
Mijn zus is gebleven met haar kids erbij om mij te verzorgen.
Nu ben ik kern gezond weer maar dit laat mij maar niet los.
Ik heb er af en toe nog veel moeite mee.
Miuijn kinderen ook als ik eens ga liggen op de bank om gewoon effe te rusten na mijn werk.
Zij zijn echt alles voor mij...
Als mijn zoon toen niet gebeld had dan had ik het niet gered.
Vergeet dit nooit meer.
Zijn er meer mensen die dit ook hebben mee gemaakt?
Ik ben op zoek naar lot genoten..................................

Lieve groet,

Roos

18 juli 2009

Erg interessant om van ieder bevindingen te lezen en de reacties hierop.
Zelf heb ik vannacht ook weer meegemaakt, slaapverlamming.
Deze week heb ik weinig geslapen en merkte dat gisteren op m'n werk ook dat ik enorm verlangde om te gaan rusten.
Eenmaal thuis aangekomen; even liggen, ik word door mijn broertje geroepen om te eten, eten,
daarna op bed een dutje doen. Rond half 11 wakker. Zag dat het 's avonds was, dus eruit om nog bij m'n ouders te zitten en tv te kijken, even wat drinken en een kleine snabbel pakken..
Rond half 2 toch maar m'n bed in. Natuurlijk een tijd niet kunnen slapen (vanwege de de uurtjes slaap die ik had gemaakt, en omdat ik in mijn hoofd bezig was met hoe ik m'n huis ga indelen, heb nl. bijna een koopwoning). Uiteindelijk toch in slaap gevallen.

Hoe laat het was weet ik niet, maar ik voel het van te voren gebeuren. Zachtjes aan begin ik een gezuis te horen. (Net als dat je doet gapen hoor je dat gezuis door je oren) Dit blijft gedurende periode dat ik in 'slaapverlamming' ben zo.
Het lijkt net of m'n lichaam wordt vast gehouden op m'n bed. Ik kan m'n mond een heel klein beetje bewegen, heb eigenlijk nooit geprobeerd om er geluid uit te krijgen.
Ik kan m'n ogen open doen, maar ik kijk meestal even tussen mn wimpers door en dan hou ik ze weer dicht. M'n nek, om hoofd te draaien, gaat moeizaam. Rest van m'n lichaam moet ik ontzettend veel kracht zetten om daar een beweging in te krijgen (als ik op m'n andere zij zou willen liggen), dus die moeite doe ik meestal niet meer.)

Wat me opvalt is dat ik tijdens dat gezuis, dat mijn lichaam ontrokken wordt van 'iets' (energie) OF het voelt als het ware (weg)stromen door m'n lichaam. Vermoedelijk na 60sec/1.30min is het weer weg, gezuis ook. Heb ik controlle over m'n lichaam en m'n hart is dan enorm aan 't tikken. Ik draai me dan om, stel mezelf gerust door m'n harttikken onder controlle te krijgen maken en ga dan verder proberen te slapen. Ik denk er even overna het 'voorval' na, maar ik doe net alsof er niets gebeurd is. (Met de gedachte opzouten, er is iets ontrokken uit m'n lichaam/stromen door lichaam nu wil ik verder slapen) Is misschien rare gedachte, maar dan val ik toch lekker rustig in slaap.

Dit heb ik al een aantal jaren zo, heb 't ook een keer meegemaakt dat ik dat 2x vlak na elkaar kreeg, was de eerste keer dat gezuis geweest, volgde even later een 2e keer met het verder stromen ed. Vermoedelijk heb ik dit sinds we in dit huis wonen (8jaar) en heb het een keer op wintersport meegemaakt.

Ben benieuwd naar reacties



1 keer bewerkt. De laatste keer was 18 juli 2009 door AJS.

18 juli 2009
Beheerder

Zelf heb ik voorzover ik weet nog nooit slaapverlamming gehad, ik kan het me in iedergerval niet herinneren. Ik weet er in iedergeval wel veel van, vooral van de incubes enzo. Maar wat ik wel af en toe heb is dat ik spontaan wakker word en iemand in me kamer ziet staan:P Je wil niet weten hoe hard ik schrik. Het probleem is alleen dat ik er echt niet tegen kan als er iemand in me huis loopt die er niet hoort. Ik word dan echt super boos. Het geen wat er gebeurt als ik zo'n gedaante op of naast me bed ziet staan schreeuw ik eerst omdat ik super hard schrik, dan zeg ik meestal keihard: WOOW, en dan denk ik dat er iemand staat en dan schreeuw ik: WAT IS DIT VOOR EEN ONZIN. Dat gaat allemaal automatisch. Dan ben ik meestal instaat om een mest of bijl uit de kast te halen, maar tegen die tijd dat ik zover bij bewust zijn ben besef ik het al dat het niet zo is. Ik heb wel mijn vermoedens. Omdat ik erg helderziend ben, en dat is niet alleen mijn mening, denk ik dat het gedaantes zijn die kwaat willen of die me wat duidelijk willen maken. Ik ben niet helderziend op het gebied van toekomst kijken, kaarten leggen en echt bepalen wat er op een plek gebeurd is. Het bepalen van wat er op een plek gebeurd is heb ik niet echt veel gedaan, maar als ik er interesse in heb, krijg ik zo wel mijn beelden binnen. Als ik meestal iets aan een gedaante vraag, krijg ik antwoord op mijn gevoel. Mar het verstandelijkste is om op je eerste gevoel af te gaan, want als je het niet zeker weet en je vraagt het nog een keer ga je meestal zelf bedenken. Maar wat toch mijn beste vaardigheid is op dit gebied is het zien en horen van de gedaantes en dan heb ik er wel mijn bedoelingen mee om ze te helpen.

MvG Feneaux..

mikael
22 juli 2009

hi elizabeth van den burg

ik heb dezelfde ervaringen meegemaakt het is me 3 keer overkomen de eerste keer duurde het heel lang dat ik bevrijd was.
ik was ongelovig de eerste keer dat ik het meemaakte de 2de keer toen het me gebeurde was ik gelovig ik riep de naam van de heere aan .
ik zei in me gedachte de heere jesus christus is mijn heer heere help me in een oogwenk was het klaar ik kon me bewegen alles klaar wakker .
geen angst niks gelijk dank gebeden zeggen de derde keer dat het gebeurde precies hetzelfde roep de naam aan van de heere en bam alles weer normaal
dat versterkte me geloof nog meer zoals in de bijbel staat geschreven de naam van de heere is verheven boven alle namen en het is echt zo

Filippensen 2/9 Daarom heeft Hem ook God uitermate verhoogd, en heeft Hem een Naam gegeven, welke boven allen naam is;

10 Opdat in den Naam van Jezus zich zou buigen alle knie dergenen, die in den hemel, en die op de aarde, en die onder de aarde zijn.

(zelf de demonen zijn bang voor de naam van de heere zoals in) Marcus 5 / 6 Als hij nu Jezus van verre zag, liep hij toe, en aanbad Hem.

7 En met een grote stem roepende, zeide hij: Wat heb ik met U te doen, Jezus, Gij Zone Gods, des Allerhoogsten? Ik bezweer U bij God, dat Gij mij niet pijnigt!

ik zelf had een keer gelezen dat een demon in je ichaam wilt gaan als je die (tussen haakjes) slaapverlamming krijgt om je zonden te laten doen die anders nooit zou doen .

is wel iets om over na te denken dat zelf de demonen bang zijn voor zijn naam en hem niks kunnen maken wie zijn wij mensen dan om niet te geloven in de naam van de heere jesus christus en de persoon

ik was een keer op aruba en rasti rostelli gaf een hypnose show hij zocht vrijwillgers ik stak me hand op en nog 10 mensen
ik ging wat testen wat ik ooit had gehoord ik had vernomen dat helderzienden hun krachten krijgen via demonen
ik werd geroepen om op stage te komen in me eigen bleef ik de heer zijn naam aanroepen ik zat met nog 10 mensen zo op stage toen liep ie langs me heen ik keek hem aan en bleef in me eigen zeggen de heere jesus christus is mijn heer toen wees ie me aan en zij ga jij maar terug naar de plubliek
ik kan niks met jouw doen ik zei tegen hem ik weet het hij was er niet van gediend al die andere mensen kon ie wel hypnotiseren
een gelovige christen kan hij niks mee doen the kracht van de heere is groot amen





Deze discussie is gesloten.