Tovenarij

Anoniem9483
9 maanden geleden

Gisteren droomde ik over een station met een plein die helemaal vol stond met mensen, ik en mijn zus stonden er ook tussen, er was ook nog een plein met glijbanen en een normaal spoor. Ook droomde ik dat ik op een plein tussen studenten stond (ik ben er zelf ook een) en dat we naar een les gingen, we zaten in een lokaal met een leraar die heel erg op een tovenaar leek, het lokaal zag er ook zo uit. Ik bedacht me dat al die mensen nep waren en dat die man iets van me wou

Afgelopen nacht droomde ik over hetzelfde station en stapte ik van een trein af met mijn vader en zus, mijn vader kon er maar net vanaf komen. Het plein vol met mensen was nu leeg. Daarna had ik thuis een vervloekt boek en ging ik muren verven, ik pakte meerdere kleurenstrookjes en ik wist dat het boek mij zou laten weten welke kleur ik moest nemen, op een strookje verscheen een oude vrouw in een stoel en ik wist dat dat de kleur was. Later had ik een vang gevoel over het boek en ging ik het terugbrengen met mijn zus. De bibliotheek leek meer op een museum vol met mensen. We liepen snel door het museum heen want we wouden van het boek af, op dat moment was mijn zicht wazig in kon ik niet stevig lopen. Toen we weer terug naar huis liepen zei mijn zus op een moment dat we moesten rennen, ze rende harder dan ik en ik had moeite met rennen doordat ik niet goed kon zien en lopen. Toen werd ik wakker

Ik heb nog nooit zulke dromen gehad en ik ben bang dat ik meer van deze dromen krijg

9 maanden geleden

Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Deze droom lijkt geïnspireerd naar Harry Potter. Een station (plein) staat voor een pauze nemen. Hier moet je overstappen; nieuwe keuze maken. Of is dit het eindstation van een periode. De studenten kennis opdoen en de les staat voor levenslessen. De mensen is de maatschappij. Passanten van jou leven; onbekend (nep) of bekend. De leraar inspireert je en lijkt daarom op een tovenaar. Hij leert je de magische weetjes van het leven.

De trein staat voor de levenstrein. Je familie is je steun en toeverlaat. Jij bent ook een inspiratie voor de familie, omdat je jezelf begint te ontwikkelen met ervaring en kennis. Het plein is de maatschappij waar je een plekje moet zien te vinden. Dat is niet altijd makkelijk. Het boek staat voor kennis, maar het is vervloekt en staat symbool van het onbewuste. Het zijn je angsten die nog niet bewust of geaccepteerd zijn. Muren verven brengen kleur in je leven. Je vormt je naar je eigen persoonlijkheid. De oude vrouw staat voor wijsheid. Het museum staat voor oude herinneringen. De kennis (bibliotheek) in het boek is nog niet relevant. Dat mag als het ware nog de koelkast in. Je rent weg voor je angsten en nare herinneringen.

Je emailadres wordt niet getoond
Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan.
 ********  **  **  *******  **   ** **   ** 
 **   ** ***  ** **   ** ** ** **  **  ** 
 **   ** **** **     ** ** ** **  ** **  
 **   ** ** ** **  *******  ** ** **   ***  
 **   ** ** ****     ** ** ** **  ** **  
 **   ** **  *** **   ** ** ** **  **  ** 
 ********  **  **  *******  *** ***  **   ** 

Of bekijk eerst voorbeeld van je bericht