langwerpig zwart figuur

mara
9 maanden geleden

ik werd wakker,
draaide mij om en keek naar de deuropening
zag ik daar een lang wezen die langer was dan de deurpost. het was donker in de kamer en het wezen leek net iets donerder te zijn dan het donker het klink heel vreemd maar het was zo... ik was echt heel bang en kreeg een halve hartaanval. ik pakte mijn telefoon zetten hem aan sheen op het ding en rende zonder er naar te kijken er door heen naar mijn ouder hun kamer en ik verbeelde mij dat hij daar og steeds was en dat hij naar mij keek ik weet niet of het laatste echt gebeurde of dat het een verbeelding was maar het was zo eng en ik zou graag meer te weten willen komen over dit iguur:
lang
slank
donker
keek mij aan (terwijl ik sliep denk ik)

alvast bedankt

Odile
9 maanden geleden

Hallo Mara, een donkere gedaante, dat zijn entiteiten. Die zijn zowat overal. Een overleden dierbare misschien? Als je niet bang bent kun je vragen wie het is en waarom deze persoon er is. Als je wat licht aan laat en niet helemaal in donker slaapt dan heb je er geen of minder last van dat je wat van de geestenwereld ziet langs komen. Ook zeg ik regelmatig voor het slapen gaan dat niemand in mijn slaapkamer mag, dat alle energie├źn zich maar ergens anders moeten ophouden. Dat werkt prima. Net als in de gewone wereld, luisteren zij ook naar wat jij in stilte zegt en uitdraagt.

mara
9 maanden geleden

dankje wel!!!

mara
9 maanden geleden

ik pakte ook mijn telefoon en scheen er naar ik ben alleen bang dat ik hem/haar/het boos heb gemaakt... want ik had gehoord dat deze gedaantes niet van elektriciteit energie houden ofzo maar heb ik hett nu boos gemaakt?

Timmenman
9 maanden geleden

Eigenlijk kunnen energie├źn jou niks doen. Ze kunnen jou alleen laten denken dat ze je aanraken. Iets wat heel goed werkt is op een rustige manier dat de energie weg moet gaan. Het kan ook een goede energie zijn die over je wilt waken.

mara
9 maanden geleden

dankjulliewel

Anonimo
7 maanden geleden

Beste mara om deze geest te verwijderen hebt u verschillende opties u kan een medium raadplegen ook zijn er opties om uzelf te beschermen vb: een potje met zout onder bed leggen en dit wekelijks vervangen ,gooi het oude zout weg in wc of tuin ,zout zorgt ervoor dat negatieve energie opgenomen word en kwade geesten houden hier niet van omda ze juist sterker willen worden en zout maakt ze zwakker en weerhoud ze om in je buurt te komen ook witte theelichten ,kaarsen of noveenkaarsen kunnen helpen

Je emailadres wordt niet getoond
Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan.
 **   ** ******** ******** ********  **   ** 
 **   ** **      **   **   **  **  ** 
 **   ** **      **   **   **  ** **  
 **   ** ******    **   **   **   ***  
 **   ** **      **   **   **  ** **  
 **   ** **      **   **   **  **  ** 
 *******  **      **   ********  **   ** 

Of bekijk eerst voorbeeld van je bericht