Geesten

Miek
8 maanden geleden

Ik droomde dat ik in een ruimte was,(weet niet meer precies waar). Ik was daar met 2 andere mensen. Er waren geesten in die ruimte. Eentje was agressief en viel ons aan,de andere waren speels en wilde contact met ons en wilde tikkertje spelen. Ik zag ze als lichtbollen en eentje als geest verschijning.
Toen ik wakker werd voelde ik me een beetje angstig,terwijl het niet echt een enge droom was. Weet iemand wat deze droom wil zeggen?

8 maanden geleden

Was de agressieve geest een lichtbol of de geestverschijning?

Miek
8 maanden geleden

Bedankt voor je reactie. De agressieve was een geestverschijning.zag eruit als iemand in het donkergrijs met een soort capuchon op. Er was geen gezicht te zien ,dat was zwart.

8 maanden geleden

Het kan zijn dat je je huis moet reinigen van negatieve energie. Zoek eens op internet naar sites die hierover advies geven. Ik heb dat ook gehad en heb zelf baat bij bepaalde edelstenen zoals rode jaspis en unakiet. Ook zout in de hoeken van je kamers leggen en dan na 48 uur stofzuigen en de stofzuigerzak weggooien. Ook een bak met heet water en een flinke hoeveelheid zout erin oplossen als het water nog heet is. en dat een paar dagen laten staan. Je huis elke dag goed luchten helpt ook.Positief is dat de goede entiteiten er ook zijn. De licht bolletjes.

8 maanden geleden

P.S. Ik vermoed dat de lichtbolletjes kinderen zijn.

8 maanden geleden

Ik bedenk me net dat op YouTube muziek staat op 417 HZ. Dat zuivert ook.

Je emailadres wordt niet getoond
Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan.
 ******  ********  ******  **  ** ******** 
 **  **  **   ** **  **  **  **  **    
 **     **   ** **     ** **  **    
 **  **** ********  **  **** *****   ******  
 **  **  **   ** **  **  ** **  **    
 **  **  **   ** **  **  **  **  **    
 ******  ********  ******  **  ** **    

Of bekijk eerst voorbeeld van je bericht