Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Dood familielid

mieke
14 jaar geleden

HOI
HET GAAT OVER EEN DROOM VAN MIJN MAN HY WAS ERG
VAN STREEK HIERVAN
WANT HIJ DROOM MAAR WEINIG EN AL HELEMAAL GEEN ENGE DROMEN

IK HEB EEN DOCHTER VAN BIJNA 3 JAAR EN EEN ZOON VAN 14 MAANDEN
MAAR IK HEB EEN MISKRAAM GEKREGEN VOOR ME DOCHTERTJE
IK HEB HET WEL MIN OF MEER BIJ NEER GELEGD DACHT OOK ME MAN DUS DENK IK NU VAN NIET

HY DROOMDE OVER DAT HY MET ME DOCHTERTJE NAAR HET GRAF GING VAN DE BABY
WIE IK HEB VERLREN .....( KREEG EEN MISKRAAM MET EEN WEEK OF 7)
HY ZEI DAT IK HET BABY HAD BEGRAVEN MAAR NIET GOED HET ARMPJE STAK BOVEN DE GROND UIT EN HY ZAG EEN MEISJES ARM
HY ZEI DAT HET NIET ZIJN ZOONTJE WAS DAT KON HY NIET AAN HET MEISJES HAND???
HY WERD ER VAN WAKKER EN WAS HEEL ERG VERDRIETIG
HET ZIT HEM HIERMEE IN ZIJN MAAG WAT HET ZOU BETEKEN?

KUNT U ONS HIERMEE HELPEN


GR.MIEKE

MarinaH
14 jaar geleden

Hallo,

Kan iemand mij enige verklaring geven over mijn 2 dromen die ik heb gehad. De eerste droom heb ik enkele dagen geleden gehad. De 2e droom vannacht dus 2 dagen later. En dat terwijl ik eigenlijk nooit droom, al heel lang niet meer.

De eerste droom: Ik stap tegen de avond op de fiets naar mijn moeder en 2 broertjes (zijn enkele jaren jongeren en wonen beide nog bij m'n moeder).
Ik fiets naar mijn ouderlijk huis, om met hun te avondeten, (zoals ik wel vaker doe in het echt). Na 15 min fietsen kom ik aan bij het huis van m'n moeder
en tref mijn moeder en oudste broertje bleek en huilend aan. Mijn moeder vertelt dat er iets ergs met Hugo is gebeurd (Hugo mijn jongste broertje van 18 jaar). Ik kom bij hun zitten en ze verteld dat Hugo zich kort voordat ik kwam niet zo goed voelde (iets met hart) en net voordat ik binnenkwam is overleden aan een hartstilstand. Mijn oudste broertje, me moeder en ik zitten enige tijd bij elkaar en bij elkaar in de armen. Daarna wordt ik door mijn moeder naar buiten gestuurd om iets te gaan halen bij de winkel. (Wat ik moet gaan kopen voor mijn moeder en in wat voor soort winkel is in de droom niet duidelijk) . Ik stap wederom op mijn fiets en koop datgene wat mijn moeder nodig heeft. Op de terug weg van de winkel naar mijn moeder kom ik een meisje tegen, het is de net nieuwe vriendin van Hugo. (In het echt heeft hij helemaal geen vriendin, ook nooit echt gehad) . Het meisje krijg ik vrij duidelijk in beeld. Namelijk dat het een niet heel groot meisje is, met mooi blond haar tot net op de schouders en blauwe ogen en een lief gezichtje. Ik herken haar, ik stap van me fiets en bedader haar. Ik vraag of ze al weet wat er met Hugo is gebeurd. Jah zegt ze snikkend, waarop ik ook weer moet huilen. We gaan samen zitten (op een bankje of stoeprand dat is niet helemaal duidelijk) We huilen allebei hard en ik sla een arm om haar heen. Daarna werd ik wakker.

Het vreemde van de eerste droom is namelijk: Dat hugo helemaal niet bezig is met relaties , misschien wel met meisjes maar niet met relaties en vriendinnetjes enzo en hij is een kerngezonde jongen, er is totaal niks mis met zijn gezondheid...

tweede droom: Ik loop buiten met iemand (is niet duideiljk met wie, maar wel een heel bekend iemand voor mij). We lopen langs een waterkant van een sloot/plas. Ik zie daar een dier een (hond of wolf of iets dergelijks, kan ook een andere sterk dier zijn). We lopen nog dichter langs de waterkant en het dier rent heen en weer langs de sloot blij om buiten te zijn. Dan zie ik nog 2 andere dieren vlak bij de waterkant het zijn een soort bevers of waarschijnlijk waren het 2 bevers . Omdat moment ziet het andere dier (hond/wolf) deze bevers ook en rent er als een gek achter aan. Wij ( ik en mijn mede wandelaar) kunnen het niet tegen houden en daarna heeft de hond/wolf een van de bevers te pakken, zet er zijn tanden in en dood de bever met veel kracht en geweld uit zijn kaken en tanden. Ook de 2e bever ontkomt niet aan de dood en ook deze bever wordt door de hond/wolf gedood. Ik vind het heel erg en eng om dit aan te zien en en begin te schreeuwen dat het moet ophouden. Mijn mede wandelaar zegt: dat is de natuur daar kun je niks aan doen. Mijn medewandelaar pakt even later de 2 dode bevers op en neemt ze allebei mee. Vederop is er een soort van herberg/grote houten hut met een afdak waar nog meer bekende van mij zitten waaronder mijn moeder. Er is daar een soort vuur/kampvuur aangstoken om gezellig met een groepje wat eten te bereiden op het vuur. Mijn medewandelaar plaatst een van de bevers boven het vuur en we roosteren/braden het dier. en we eten er daarna allemaal van.
Na het op eten van de 1e bever, wordt ook de 2e bever boven het vuur gehangen en geroosterd. Daarna zetten we het dier, dat er heel eerg lelijk en kaal uit ziet zonder haar enzo, (zijn vel/huid zit er uit zoals je een kip braad in de oven) heel raar zag het eruit terweijl ik kort daarvoor nog met haren heb gezien langs de waterkant. We zetten het dier op een soort tafel en staan er allemaal om heen. Alleen beweegt het dier ineens een paar poten en het blijkt nog te leven. (waarschijnlijk was de aanval van de hond/wolf om de 1e bever goed genoeg om het dier te doden, maar bij de 2e bever was de aanval niet zo krachtig, waardoor de 2e bever zelfs na het roosteren/braden nog leeft) Ik kijk naar het dier en vind het heel erg zielig en onbegrijpelijk dat we het dier hebben geroosterd en al helemaal omdat hij nog leefde en dus levende boven het vuur heeft gehangen. Ik heb er geen trek meer in en loop weg. Daarna word ik wakker.!



Deze 2e droom is de meest bizarre droom die ik ooit heb gehad kan iemand mij een idee geven , over in welke richting ik moeten denken. Ik snap echt niet wat ik hier mee aan moet.

Alvast bedankt!

Groetjes Marina

Paul Hillegers
14 jaar geleden

Hallo,

Twee jaar geleden is mijn vrouw plotseling overleden,zij was mijn grote liefde.

Een paar dagen later is zij in mijn droom geweest en deze was zo echt dat ik haar in mijn armen kon nemen en wij hebben elkaar geknuffeld.
Dit is twee keer gebeurt en als ik dan wakker werd was ik blij en ook weer in paniek want zij was er niet meer.

Nu heb ik een nieuwe vriendin ontmoet en dit begind wel erg serieus te worden.
Nu mijn vraag.

Op een avond voor ik naar bed ging heb ik gevraagd aan mijn vrouw kom bij mij en vertel mij wat ik moet doen.
die nacht is zij bij mij geweest en heb haar weer even kunnen knuffelen.
zij praten tegen mij en vertelde mij dat ik een keuze moest maken of ik blijf bij haar of verdergaan met mijn nieuwe vriendin.
deze keuze vond ik in mijn droom moeilijk omdat ik veel van mijn vrouw hou,maar mijn nieuwe vriendin geen verdriet wil doen omdat ik van haar ben gaan houden.

Wat heeft mijn vrouw nu willen zeggen in mijn droom ?

Iris...
14 jaar geleden

Hallo,
laatst is een dierbare van mij overleden.Ze is van een flat af gevallen tijdens het ramen lappen.
Nadat haar dochter (mijn beste vriendin) bij mij gelogeerd had, had ik een beetje een rare droom...
Ik droomde dat ik ergens was (weet niet waar) maar mijn lerares Latijn was er ook. Ze had een soort pop/mummieachtig iets vast wat heel erg op die dierbare leek.Ze wilde die "pop"op een soort tafel legde maar de pop viel uit haar handen. Dat vond ik heel erg. (het leek nameijk een soort crematie) Nadat ze de "pop" weer opgepakt had en opde tafel gelegd had, weet ik niet meer precies wat er gebeurde. Maar na een tijdje leek het net asof de "pop"steeds echter werd. Na een tijdje ging ik naar haar toe (want ondertussen was het heel echt) en hadden we een heel gesprek. Het enige wat ik me nog van dat gesprek kan herinneren is "Het was ook dom".

Kan iemand mij uitleggen wat dit betekent? Soms denk ik dat het een soort van afscheid ofso is....
Alvast bedankt..

La Spirituale
14 jaar geleden

Hallo Paul,
Ik denk dat het knuffelen in je droom een soort van toestemming betekent. Omdat je vrouw overleden is, en zij wil dat je verder gaat met je leven.
Natuurlijk moet je je "oude vrouw" niet vergeten, maar ze vindt het goed als je verder gaat met je leven en een nieuwe vriendin hebt.
Als je maar gelukkig wordt toch?
Succes, sterkte en nog veel geluk in je even!

Groeten,
La Spirituale...

Lolaa
14 jaar geleden

Hai,

Ik had vannacht echt een hele rare droom. Ik was namelijk in een kamer gekomen waar mijn opa dood lag. Mijn opa
leeft nog in het echt (gelukkig). Maar in mijn droom was hij dood. Ik moest heeeel hard huilen.

Ik weet niet wat dit betekent, maar het is allemaal heel eng.

Groetjes.....

Femke
14 jaar geleden

ik heb nu al een paar keer gehad dat ik droom dat mijn moeder in mijn armen sterft...
ze woont ver weg maar heb een goede band met haar..
dit altijd gehad alleen het afgelopen jaar wat minder..
het is nu weer opbouwend zeg maar.
ik vind dit echt vervelende dromen en zou graag willen weten wat het betekend!

dankuwel

14 jaar geleden

Echt heel veel mensen dromen over doodgaan ect ect.
Zoals Hans al zegt is het meestal een transformatie proces waar je in zit.

Maar het is wel goed om je dromen op te schrijven!
vaak laat het iets zien in je droom op een vreemde manier en snap je later waarom je de droom had.

Zo heb ik eens gedroom dat mijn oma overleed, ik had haar 15 jaar niet gezien..
Ik nam afscheid daar van haar, en ze zei dat ik niet mocht huilen, dat zou moeilijk voor haar zijn.
Ze gaf me spulletjes als nalating, en ik zag mensen in marokaanse kleding lopen.. en toen werd ik wakker.
Ik heb de droom opgeschreven.
Vorig jaar zomer kreeg ik een bericht dat mijn oma ernstig ziek was..
ze was altijd al ziek (suikerziekte) maar nu was het erg...Na haar 15 jaar niet gezien te hebben wilde we naar het buitenland (daar woond ze)
Om afsheid te nemen...
We waren net 2 dagen te laat.
We zijn toch naar frankrijk gegaan voor de rest van de famillie, we kregen wat spullen die ze ons nagelaten had.
Het waren de zelfde spullen als in de droom!
En ze is in marokko begraven..(ik wist niet eens dat onze famillie iets met marokko te maken had)
Dus schrijf altijd je dromen op, ook al hoeft het niet Letterlijk te gebeuren, vaak zijn er toch een paar kleine dingentjes die dan toch kloppen..

robert
13 jaar geleden

Hallo serena ik robert ben zelf 41 jaar mijn moeder is 19-01-09 overleden in haar slaap nu droom ik zeker 3 keer in de week dat ze gewoon thuis op de bank zit te praten met je zo realistisch niet normaal hoe rot je jezelf voelt als je wakker word dus dat zijn verwerking s processen zegt de dokter nou weet je war mij ervaring zegt je moeder of oma de spil van het gezin is ontnomen en de evenwicht is weg in je leven tot nu toe sta ik er nog steeds alleen voor 2 jaar verder voel me nog steeds rot om het maar zo te noemen serena dit is mijn antwoord ik wens je heel veel sterkte toe afz robert t

eefje
13 jaar geleden

als ik klein was had ik een droom dat mijn buur vrouw zou sterven door water op de longen de nacht na die ben ik ziek geworden en had hoge koorts ik zij tegen men moeder onze buur is dood mijn moeder zij je bent aant eilen door de koorts .toch niet een uur na die stond de buurman op het gras riep mijn vrouw mijn vrouw ja zijn vrouw onze buurvrouw dus was gestorven aan het geen wat ik had gedroomt en ze lag ook net hoe ik haar had gezien in men droom . nu paar jaar later ik zeg tegen men moeder voor jij ooit zult sterven zal jij meter worden aan men kind nu iets meer dan drie jaar geleden had ik mijn eerste dochter op de wereld gezet en was mijn moeder meter zoals ik al had gezeg maar plots ben ik beginnen dromen dat mijn moeder zou gaan sterven hoe het gebeurde welk uur en en aan wat ze ging sterven zag haar ook liggen ik zij het tegen aantal mensen maar ze lagde me gewoon uit nu sins 03/01/2008 is mijn moeder gestorven aan een hart aanval alles wat ik gedroomhad was waar alles klopt nu elke keer ik zeg van dit gaat er gebeuren of zo gaat da gaan of daar is er iets of ik droom iets komt het allemaal ui wie kan mij hier mee helpen want het is nu al meer dan twee jaar dat ik bijna niet meer kan slapen als alleen maar denken van zou ik nog wel denken of iets zeggen


met vriendelijke groeten hayen evi

Alida
13 jaar geleden

Hallo,

Ik droom de laatste tijd steeds dat een dierbare van mij niet meer leeft.

Vorige week doomde ik dat mijn vriend over een paar dagen zou gaan overlijden (is gelukkig niet gebeurd) Maar ik kon zo duidelijk voelen hoe het zou zijn als hij er niet meer zou zijn over die paar dagen.

En vannacht droomde ik dat mijn zoontje van 5 en mijn broer overleden waren. Ik was zo bang en in de war.. Maar ik moest niet huilen.Het voelde allemaal zo echt!

Ik vraag me af wat het nou betekend.
Ik vind het raar dat het om mijn vriend, zoontje en broer gaat. Zo eng!

Wie kan mij vertellen wat dit betekend, zodat ik rust krijg. Het houd mij nogal bezig.

Dank u wel.

Liefs, Alida

yolande
13 jaar geleden

hallo ik had vanmorgen terug geslapen voor een uurtje... ik had gedroomd dat ik men grootmoeder wilde opzoeken ze is reeds overleden in 2002... en men grootmoeder deed de voordeur van haar huis open ze pmarmde me en ik begon te wenen ik was dan thuis gekomen men ma dee ook reeds is overleden met valentijn 2j zat daar ik vroeg om te gaan wandelen maar dacht dan dat ze niet buiten kon daar haar ziekte ze was hart en longpatient geweest...kan je me helpen ermee...

Ilse
13 jaar geleden

Hallo,
Ik heb vannacht voor de 2e keer gedroomd dat mijn opa, die een jaar geleden is overleden (en waar ik nooit meer over gedroomd heb), weer met gezonde rode wangen in de kamer zat te eten tussen alle familie, hij zag er echt gezond uit en was pas een jaar of 70. Hij was in de droom 2 maanden geleden overleden, ze hadden hem begraven (terwijl hij in het echt gecremeerd is) en na 2 maanden echt dood geweest te zijn is hij tot leven gekomen en uit die kist gekomen (de kist was stuk want er viel aarde op hem). Ik vroeg hem in die droom hoe het dan voelde om dood geweest te zijn en besefte dat ik nu alle vragen moet stellen waar ik het afgelopen jaar tegen aangelopen ben omdat hij ze niet meer kon beantwoorden. Ik heb uiteindelijk geen vragen gesteld maar weet wel dat ik dat wilde, ik was veel te blij dat hij er weer was en vertelde hem dat ik hem gemist had.

Ik had een leuke band met mijn opa. Hij was bakker en ik heb daar altijd veel interesse in gehad en leerde dus veel van hem. Nu heb ik wat van zijn bakspullen gehad dus vandaar dat ik vragen wilde stellen over het bakken.

Ik wil heel graag weten wat deze droom zou kunnen betekenen.
ik hoop dat u mij kunt helpen,

Groetjes

Hope
13 jaar geleden

Hallo allemaal,

Ik heb heel raar gedroomd over mijn opa. Ik heb een goede band met hem hij is een goede vriend van me, we kunnen goed praten en lachen over van alles.

Wat er in mijn droom voorkwam was, heel raar en ik voel me hierdoor ook niet goed. Voordat ik naar bed ging, lag ik al bijna in mijn slaap toen ineens mijn moeder naar boven kwam. Ik had geen zin om te praten dus zei niets tegen haar. Ze stond bij de deur naar me te kijken, normaal komt ze me knuffelen of echt kijken of ik al niet slaap. Ik voelde iets ergs zo een koud gevoel van verdriet van mijn moeder. Ik vervoerde me niet dus mijn moeder ging weer weg. Ik vond dit heel erg raar. Ik had meteen een rare gedachte over dat er iets gebeurd was.
Die nacht heb ik gedroomd dat mijn opa (de vader van mijn moeder) overleed of ja hij deed de moeite om dood te gaan, samen met mij. Heel raar allemaal. De droom ging dus zo....
We waren samen aan het reizen en er kwam een trein voorbij. Wat we deden, we keken naar de trein en toen ging mijn opa onder de langzaam rijdende trein onder re reels liggen met zijn benen. Toen ik dichterbij kwam en ging voorzichtig naar mijn opa kijken, zag ik geen bloed maar geld uit zijn rechterbeen komen??? dus een been was weg?
Daarna deed ik het ook, omdat ik pijn had, maar ik had geen onderlichaam meer dus mijn opa kwam naar me toe en ineens kwam er geld uit mijn mond, ik zag geen bloed in mijn droom vorbij komen. Hij hielp me en toen was me droom voorbij.... Ik was heel erg bang en heel erg verdrietig. Ik belde heel erg huilend mijn vriend op! Ik ben nu nog steeds erg bang. Ik durf nu ook niet naar huis te bellen en mijn moeder te vragen! Ik ben bang dat er iets is gebeurd?? En dat ze me het toch niet zal vertellen omdat ik (denk ik) de pijn nu niet kan hebben over mijn opa.?? Nu ben ik al heel de dag niet lekker. Kan iemand me hiermee helpen. Weet iemand wat dit te betekenen heeft?

Groetjes,

Hope

uitlegger
13 jaar geleden

Hey,

Je vrouw zegt tegen je dat je niet hoeft los te laten, maar dat je door moet leven.

Je hebt nog de lichaam om voort te leven en om te liefhebben.

De droom over je vrouw die je komt knuffelen is een geruststelling die ze je wilt geven.

Het is ook een gewetens droom, misschien denk je dat je jou overleden vrouw tekort doet, maar dat is niet zo. Zij zal op je wachten in het hiernamaals en dat is eigenlijk wat er word gezegd met je droom

Succes met je nieuwe vriendin en let op dat je hart niet gebroken word!

uitlegger
13 jaar geleden

hoi Eefje,

dit betekent dat je opa misschien ziek was, of dat je een tante word

uitlegger
13 jaar geleden

Hey Hope,

je opa heeft een probleem gehad en toen hij is overleden heeft hij wat achtergelaten voor je moeder dat naar de kinderen moest.

Hij was bewust van zijn dood en probeerde allles goed te regelen, maar dat is misschien niet zo gelukt als hij had gedacht.

de trein is een reis die in je toekomst staat te wachten waar jij zal achterkomen wat je opa voor jou had achtergelaten

uitlegger
13 jaar geleden

Hey Alida,

Je droom gaat over loslaten en je angst om verlaten te worden.

Misschien heb je een hevige ruzie met vriend gehad. Probeer die op te lossen en je droom zal vervagen

uitlegger
13 jaar geleden

Hey Yolande?

Kan je jou droom nog eens uitleggen?

en meestal als je terug gaat slapen, dan droom je over dingen die je gedachten bezig houden.

ik wil het je best uitleggen, maar kom niet zo uit de woordkeuze :(

Debbiejj
13 jaar geleden

hallo,

ik heb een paar jaar terug een droom gehad dat mijn vader overleed ik dacht dat het echt zo was maar gelukkig niet maar een maar maanden later overleed mijn tante en mijn oma.
ik vind dit tot nu toe heel raar.

toen ik 4 was heb ik mijn moeder zien overlijden ook een paar maanden geleden heb ik haar gezien in mijn droom ze zat bij een fontein op de wolken en ik zag ook een hek. wat betekent dat??

Groetjes Debbiejj

Saskia23
13 jaar geleden

Hallo,

Ik heb vanacht geen oog toegedaan door een "nachtmerrie" en zoek me nu gek achter een verklaring op het internet...

Vrijdag- op zaterdagnacht heb ik gedroomd dat mijn zus en moeder overleden op een zeer korte tijdspanne. Waaraan ze gestorven zijn weet ik niet... Ik weet alleen nog dat ze alletwee dood waren... Ik ben al (histerisch) huilend wakker gemaakt door mijn verloofde, mijn kussen was kletsnat en mijn gezicht ook... Zelfs toen mijn verloofde me wakker had gemaakt ben ik nog een poosje blijven huilen totdat hij me gekalmeerd had... Zaterdagmorgen heb ik meteen naar mijn zus en moeder gebeld en alles was oké met hun...

Ik dacht "dit is een nachtmerrie, dat ik die maar niet nog eens krijg".

Maar nu verleden nacht (dus zondag- op maandagnacht) kreeg ik een dergelijke droom... Maar deze keer stierf mijn verloofde. Waaraan hij stierf in mijn droom weet ik deze keer wel: een auto-ongeval... Deze keer ben ik zelf wakker geworden en voelde ik weer het verdriet en de pijn van het verlies. Ik maak me nu doodongerust om mijn verloofde omdat hij altijd zeer gehaast met de auto rijdt en ik écht niet meer gerust ben.

Kan iemand mij misschien zeggen wat deze dromen betekenen en waarom ik er twee heb gehad op zo een korte periode?

Groetjes,
Saskia

roos83
13 jaar geleden

Hi mir , heb precies hetzelfde als jouw mee gemaakt ! 1e keer overlee mijn boekhouder , 2e keer overleed de vriendin vvan de zoon van een aangetrouwde oom , had dr pa 1 keer ontmoet ! 3e keer overleed een goede vroendin van mijn buurmeisje !! Ik vind het nog steeds onwijs eng en probeer sindsdien zoveel mogelijk van mijn dromen te achterhalen , leer er je les uit , en probeer zoveel mogelijk te onthouden en te relaveren aan je situatie , succes !

Sharona
12 jaar geleden

Hallo!

Vannacht had ik een vrij angstaanjagende droom. Ik droomde dat ik mijn vader (waar ik een slechte band mee heb) een cadeau gaf. Een paar seconden later liep hij naar de boven buurman, die overigens in het echt aan de overkant woont. Ik hoorde een schreeuw, maar dacht dat het niets was. Ik ging weg en mijn moeder was thuis. Toen ik thuis kwam liep mijn moeder ook naar boven om te kijken waar mijn vader was (mijn ouders zijn gescheiden). Toen hoorde ik een gil van mijn moeder en ik ging met mijn vriend naar boven, we hadden beide een mes bij ons. Eenmaal daar trof ik een donker gat aan waar ik mijn moeder en vader doodgestoken op de grond zag liggen en de buurman probeerde mij ook te pakken. Toen ik hem ook doodgestoken had liep ik naar een collega die er ook wat mee te maken had en schreeude huilend "Waarom mijn moeder!? Waarom!?" Die vraag werd echter niet beantwoord, wel zou het iets te maken hebben met dat mijn vader "homo" was??? Voor zover ik weet is mijn vader dat dus niet.
Ik hoop dat u misschien een idee heeft van wat dit rare verhaal zou kunnen betekenen, en vooral wat dit voor mijn moeder betekent, want mijn vader zie en spreek ik haast nooit meer.

Groetjes, Sharona.

Rebecca
12 jaar geleden

Hallo.
Mijn kat is al een maand vermist.
Ik heb nu net een droom gehad dat iemand hem heeft ontvoerd.
Het leek een beetje op een videogame, en er werd mij in mijn droom verteld(door mijn vader)dat ik 8 seconden had om hem(mijn kat)te redden. telkens wanneer het niet lukte, begon het weer opnieuw Gr rebecca,D.

Rashnie
12 jaar geleden

Hallo,

Mijn moeder die heeft last van nare dromen
En elke keer huilt ze in haar dromen.
Ze heeft veel meegemaakt.
Maar ze droomt over bepaalde mensen die dood zijn,
Ze droomt over vroeger in haar geboorteland
Elke keer als ze huilt in haar droom moet ik haar wakker maken..
Ze heeft er al heel lang last van,
Weet iemand misschien hoe dit ontstaat
En hoe het kan ophouden?

Groetjes,
Rashnie





Deze discussie is gesloten.