Helderziend

L.R
Vorig jaar

Ik zat zomaar ergens in een klaslokaal tussen allemaal mensen en voorin een leraar die ik nog nooit gezien heb, hij had bruin haar, een bril en een dikke baard en gaf waarschijnlijk iets van scheikunde. Hij begon zomaar naar mij te kijken, op een aparte manier. Hij zei dat ik aan het struggelen was tussen water en vuur, ik weer niet wat dat inhoud maar even later zag ik mezelf zitten aan een bureau met mijn handen in mijn haar. Het was een soort van magisch bureau omdat je aan de ene kant een wilde rivier zag stromen en aan de andere kant een vuurbal die die in het water terechtkwam en het water in lava veranderde. Ik had blijkbaar uit vuur gekozen en toen kwam hij bij mij. Hij zei: is dit het echt waar je gekozen voor hebt? Ik zei ja. Daarna zag ik iets waarin de hele wereld aan het uitdrogen was omdat er geen water was.

Ik heb geen idee wat dit betekend en waarom ik hier voor gekozen heb.

Vorig jaar

Ik zal je droom analyseren, als je reageert op dit bericht. Daarna graag een reactie op de uitleg. Er zijn maar weinig mensen die zonder deze info reageren, terwijl ik veel tijd en energie erin steek.

L.R
Vorig jaar

????????

L.R
Vorig jaar

Die vraagtekens waren niet de bedoeling :)

Vorig jaar

Dan niet. Hier heb ik geen boodschap aan.

Je emailadres wordt niet getoond
Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan.
 **  ** **   ** **  ** ******** **  ** 
 **  **  **  **  ***  ** **     ** ** 
 ** **   ** **  **** ** **     ****  
 *****    ***   ** ** ** ******    **  
 ** **   ** **  ** **** **      **  
 **  **  **  **  **  *** **      **  
 **  ** **   ** **  ** ********   **  

Of bekijk eerst voorbeeld van je bericht