Eigen dood

Awil
Vorig jaar

Hallo,
Vannacht droomde ik dat mijn vriend een nieuwe baan had als kok. Hij had het erg druk en ik besloot naar hem toe te gaan als verassing. Ik kwam daar aan en kreeg meteen een tafel met van alles te eten. Ik vond het allemaal niet lekker en besloot een rondje te rijden. Het was pik donker en het regende heel hard terwijl ik in de auto zat. Ik kon niet goed zien waar ik reed en er liepen allemaal kinderen voor de auto ineens. Ik kon slecht reageren want ik zag niks en de auto stuurde heel stroef. Er is niks gebeurd met die kinderen uiteindelijk maar ik ben daardoor wel de weg kwijt geraakt en krijg een ongeluk. Als geest ga ik naar mijn vriend zijn werk en hij heeft nog steeds geen tijd voor mij. Ik schreeuw dat hij nu op mij op moet gaan zoeken want ik heb een ongeluk gehad en ik ga dood. Hij schrikt en toen werd ik wakker. Kan iemand mij helpen met wat dit betekent? Ik vond het zo raar..

thegoastpresident
11 maanden geleden

hey Awil,

Ik kan me hierin wel vinden heb dit zelf ook meegemaakt toen ik wat jonger was. ik heb mijn eigen zelfmoord actie gezien ik was depressief en wilde mezelf van kant maken. door deze fouten in mijn leven heb ik iedereen verloren ik heb mijn huis in de fik gestoken. mijn kinderen hebben het niet overleefd.

Dauwdruppeltjes
11 maanden geleden

Als ik je droom lees interpreteer ik hem als volgt:
Jij wilt heel graag gezien en gehoord worden door je vriend(Je gaat bij hem langs op werk), maar hij heeft het te druk met zijn eigen zaken. Op zijn eigen manier probeert hij er voor je te zijn, maar dat sluit niet aan bij jou(Je krijgt van hem een tafel met eten maar vind het niet lekker). Waardoor je afstand neemt, dit gaat gepaard met veel bewuste en onbewuste emotie (Je rijdt weg en het is heel donker en regent hard). Het is moeilijk om deze heftige emoties te controleren, zelfs als je daar mensen mee pijn kunt doen (auto die stroef stuurt en kinderen die in gevaar zijn op de weg). Uiteindelijk ben jij de gene die pijn krijgt als je niks met je gevoelens doet, een andere manier vind om je vriend te benaderen of zijn namier van jou benaderen gaan begrijpen(de weg kwijtraken, een ongeluk krijgen en als geest hem opzoeken).

Ik hoop dat dit kan helpen

Awil
10 maanden geleden

Bedankt voor de uitleg. Ik had zelf ook in deze richting gedacht maar kon het echt niet plaatsen.

Je emailadres wordt niet getoond
Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan.
 ********  ******** ********  *******  **   ** 
 **   ** **    **   ** **   ** ***  *** 
 **   ** **    **   ** **     **** **** 
 ********  ******  **   ** ********  ** *** ** 
 **     **    **   ** **   ** **   ** 
 **     **    **   ** **   ** **   ** 
 **     **    ********  *******  **   ** 

Of bekijk eerst voorbeeld van je bericht