Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Tattoo

27 november 2018

Droomde dat ik een Tattoo op mijn onderarm had, het was een zwarte tattoo met het erg bekende symbool van 'praying hands'
Er stond ook een spiegel naast mij in m'n oude slaapkamer en als ik daar in naar mijn tattoo keek veranderde hij.De tattoo veranderde naar mate ik mijn arm bewoog( denk bijvoorbeeld aan die pokemon flippo's) hij veranderde van spiegelbeeld in dit geval dat de hand 180 graden is omgedraaid.

En er kwam ook een soort van entiteit ofzo ik weet het niet zeker.Het was een zwarte bol die van vorm veranderde en die een beetje onvoorspelbaar door de kamer bewoog als ik met mijn tattoo in de spiegel ging kijken.

27 november 2018

Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Je linkerarm staat voor de ondersteunende en verzorgende eigenschappen en wordt gezien als typisch vrouwelijk. Het is wel duidelijk wat de tattoo voorstelt. Bidden is praten met God. Maar neem je dit wel serieus? De reflectie van de spiegel is een zelfbeeld. In de oude slaapkamer komen oude herinneringen naar boven. Het symbool van praying hands is bij jou niet stabiel en daarom verandert het. De entiteit is als een schaduw; je angsten. Het is een beeld van de onbewuste kanten. In de bol zitten ze verscholen.

27 november 2018

Ik had niet vertelt dat het mijn linker arm was.Het was de rechter maar ik wist ook niet dat dat uitmaakte.
Kun je me ook vertellen waar de rechter arm voor staat?


Mijn gebeden manifesteren enorm snel soms wel een paar seconden later,ze zijn soms wel wisselvallig dat komt omdat ik niet weet wat ik nou eigenlijk wil.

27 november 2018

Je hebt gelijk. Ik weet ook niet hoe ik aan die linkerkant kom. Je rechterarm staat voor de extraverte kant van je persoonlijkheid en word veelal geassocieerd met mannelijke energie. Het lijkt erop, dat je twijfelt over de functie van het bidden, omdat het soms wisselvallig is. Daarom verandert je tattoo ook.

27 november 2018

Bedankt.