Hondje wassen

WitteHond
Vorig jaar

Ik droomde afgelopen nacht dat ik op een wit hondje moesten passen. De hond moest worden gewassen, waardoor de droom zich in de badkamer afspeelde. De hond plaste twee keer in de badkamer en na het wassen bleef de kraan lekken. De hond werd overigens wel schoon. Van vuil grijzig naar wit. Het was een heel lief hondje wat ik in een gele handdoek had afgedroogd. Wat betekent dit?

Vorig jaar

Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Een hond is een trouwe vriend. Het hondje kan ook je onderbewuste instinct zijn. De badkamer is een ruimte waar je je kunt reinigen. Wassen staat symbool voor het ontdoen van negatieve gedachten en energie├źn. Plassen is de territorium of grens afbakenen. Lekken staat voor verlies van energie. Wit staat voor reinheid. De kleur geel staat voor de zon, geluk en energie. De handdoek droogt en verwarmd. Het kan hier gaan om zelfzorg.

Je emailadres wordt niet getoond
Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan.
 **  ** **   ** ******** ******** **   ** 
 ***  ** **   ** **    **    **   ** 
 **** ** **   ** **    **    **   ** 
 ** ** ** ********* ******  ******  ********* 
 ** **** **   ** **    **    **   ** 
 **  *** **   ** **    **    **   ** 
 **  ** **   ** **    **    **   ** 

Of bekijk eerst voorbeeld van je bericht