“Ander lichaam.”

richaavirgo
Vorig jaar

Hallo dames en heren,

Vanacht had ik heel raar gedroomd. Ik had namelijk gedroomd dat ik in een ander lichaam zat, ik vond het heel vaag want ik droom nooit zulke dingen.. Ik ga jullie een beetje beschrijven hoe het was. Ik was een meisje van ongeveer 11/12 jaar oud met blonde haren de droom speelde zich ongeveer in het verleden af, want ik zag er ouderwets uit met een rode jurk met stippen. ik liep over een gebergte in een weiland ik weet niet waar ik heen liep, het leek alsof ik een beetje verdwaald was. Toen verschenen er opeens huizen achter mij en in die huizen woonde mensen, ik kon ze niet zien maar ik hoorde hun stemmen wel. alsof ze achter een raam verstopt waren ze riepen: “Blijf hier blijf bij ons waar ga je heen niet naar dat andere kant gaan blijf bij ons!” Ik voelde angst en ik liep veder. daarna was het moeilijk om wakker te worden ik was wakker maar ook weer niet. Mijn ogen voelde zwaar aan en het leek alsof iemand zijn handen stevig rondom mijn ogen had zodat, ik niet wakker kon worden ofzoiets uitendelijk werd ik plotseling wakker alsof het de eerste keer niet echt was maar gewoon in de droom behoorde. Toen ik echt wakker werd was ik heel moe wakker geworden alsof ik kilometers heb gerend. In ieder geval ik vind het een hele enge en raare droom ik heb overal gezocht over dromen dat je in een ander lichaam zit maar ik kan maar weinig iets vinden daarom vraag ik graag of jullie misschien weten wat dit kan betekenen want ik ben er wel heel benieuwd over ...

Vorig jaar

Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. 12 Jaar is nog een kind en staat voor speelsheid. Je gaat terug naar je zachte gedeelte in jezelf. Het zijn de vrouwelijke elementen die naar boven komen in je droom. Het blonde haar staat voor lieflijkheid. De rode jurk staat voor speelsheid. Dat je verdwaald was, komt doordat je onbewust je draai van de vrouwelijke elementen (zachtheid, intuïtie, zorgzaamheid enz.) nog niet goed kent. Het maakte je onzeker, maar dat is niet nodig. Iedereen heeft deze in zich.

Dat je niet wakker kon worden, omdat je diep in je remslaap zat en te snel wakker werd. Door de zware roes, wordt je moe wakker. Je hersenen zijn druk bezig geweest.

Vorig jaar
Beheerder

Je bent in de droomwereld verdwaald en ze willen je daar houden.
Doet wel denken aan het verleidelijke feeënrijk.
Het blonde kind of meisje is vaak een ziele-symbool.
In het onbewuste is veel weggestopt of verborgen gebleven.
Daarom heb je niet echt contact met die stemmen achter het venster in jezelf.

De rode jurk met stippen doet denken aan de paddenstoel en Roodkapje. (De vliegenzwam Amanita muscaria, die een drug bevat die je uit je lichaam laat ontsnappen.)


Niet meer dan een droom per post.
Geen dromen van derden plaatsen.
Geen droom starten in het onderwerp van anderen.
Berichten zullen anders worden verwijderd, of het onderwerp wordt op slot gezet.

Je emailadres wordt niet getoond
Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan.
 ********  **  ** **   ** ********  ******* 
 **   **  ** **  ***  *** **  ** **   ** 
 **   **  ****  **** ****   **  **    
 ********   **   ** *** **   **   ******** 
 **   **   **   **   **  **   **   ** 
 **   **   **   **   **  **   **   ** 
 ********   **   **   **  **    ******* 

Of bekijk eerst voorbeeld van je bericht