Vage nachtmerrie

Nikita613479
2 jaar geleden

Goede nacht allemaal,

Ik ben nu net 45 min wakker geschrokken om 03.40 precies van een nachtmerrie.

Ik droomde al vaag over dat ik in de metro zat met mijn vriendin en er waren allemaal sexistische vieze wezens om me heen moa een sexistische pudding man die zig bij alles aangesproken voelde en een sextcherrytomaatenplantje, die seks met me wou waarop ik heel snel mijn benen sloot schijnbaar was het beledicht en sproeide een soort parfum op me waardoor ik door een soort van wakker werd (ik ontwaakte half uit mijn droom) de parfum was zeer duidelijk te ruiken en ik had het gevoel dag ik dieper in slaap viel en ik kon me voor een kleine 2 a 3 min niet bewegen (soort van slaapverlamming) ik ben er zelf wel uit gekomen met veel doorzettings kracht. Toen ik echt wakker schrok uit deze soort van slaapverlamming dacht ik nog heel snugger ajoh zal wel niks zijn en ik ben vervolgens gaan proberen verder te slapen maar toen ik op dat moment mijn ogen sloot zag ik een geitman voor me (hoe de duivel omschreven word) ik kon daardoor niet echt slapen waardoor ik maar wakker bleef vanaf 03.50 tot 04.02 hoorde ik zo duidelijk een schaap die aan het mekkeren was, ik heb het geprobeerd op te nemen om naar mijn vriendin door te sturen.... ik kon de audio sturen maar geen schaap te horen....

Weet iemand wat dit is en zou iemand me hiermee kunnen helpen.

2 jaar geleden
Beheerder

Een sterk seksistische droom. Niet vreemd op jonge leeftijd.
Maar het is wel erg erotiek geworden. De Cherryplant is de zoete verleiding, zoals ook de geur een zweem achterlaat die je onwillekeurig moet volgen, een geurvlag, een feromoon. De Cherry of rode kers is een zinnebeeld van erotiek.
Later verschijnt Pan, de geitman. Blijkbaar heeft hij later een schaap te pakken.
Pan is een schelm en een vruchtbaarheidsgod. Maar dat is voor een natuurgod ook normaal, hij moet wel viriel en wellustig zijn, zonder scrupules. Net als Cupido.
Maar de vieze wezens uit het begin zijn wel wat verontrustend. Een puddingman heeft geen echte substantie, misschien was het een walgelijk vet mannetje? De wekelijkheid geeft toch iets vrouwelijks aan in de zin van tegengesteld aan wat je van een man zou verwachten.
Het is logisch om het mannelijke element te associƫren met starheid, stijfheid, trots en verzet of hoekige, vierkante juist niet afgeronde vormen. Vrouwen hebben juist wel afgeronde vormen en zijn meestal meer meegaand en ook zachter. Hoewel het weke ook te week kan zijn.
Ieder draagt zulke eigenschappen en het is dan ook een mix die bepaald hoe iemand is.
Maar van slijmerige wezens verwacht je valsheid, arglistigheid, vleierij om hun doelen te bereiken, intriganten, of lieden die alle kanten op draaien als het hen voordelig uitkomt. Het weke kan ook samenhangen met waterzucht (oedeem) dus teveel invloed vanuit het onbewuste. Of het is vraatzucht (boulimia), een soort holle bolle Gijs.

Nu kan de droom iets betekenen als een invloed toelaten in je psyche die bepaalde ontwikkelingen veroorzaakt, dus een letterlijke bevruchting. Het "kwaad" is altijd een katalysator.
Ook de rode vrucht is een vruchtbaarheidssymbool. Maar de vorm is rond en dus vrouwelijk.
Het samengaan van die typische vruchtbaarheidssymbolen is opvallend. Bijna of de verboden vrucht van het paradijs voor je lippen hangt.
Daar is Pan nooit ver.
De wilde aard van Pan.


Niet meer dan een droom per post.
Geen dromen van derden plaatsen.
Geen droom starten in het onderwerp van anderen.
Berichten zullen anders worden verwijderd, of het onderwerp wordt op slot gezet.

1 keer bewerkt. De laatste keer was 2 jaar geleden door Sheherazade.

Je emailadres wordt niet getoond
Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan.
 ********  *******  **  **  *******  **    
 **   ** **   ** **  **  **   ** **  ** 
 **   ** **   ** ** **  **     **  ** 
 **   **  ******** *****   ********  **  ** 
 **   **     ** ** **  **   ** ********* 
 **   ** **   ** **  **  **   **    ** 
 ********  *******  **  **  *******     ** 

Of bekijk eerst voorbeeld van je bericht