Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Geest of Demoon?

_Lady_
6 jaar geleden

Hallo Allemaal,

Allereerst alvast bedankt voor het lezen van mijn bericht,
ik hoop dat iemand mij meer kan vertelllen.

Ik ga al langer om met entiteiten maar heb nog nooit zoiets meegemaakt.
Deze entiteit van een donker getinte grote man waarvan ik de kleur van de ogen niet kan zien, heb ik voor het eerst leren kennen zo'n 8 maanden geleden. In het begin was deze entiteit alleen bij mij als ik thuis was en normaliter kan ik een entiteit vragen te vertrekken en later terug te komen, of vragen waarmee ik kan helpen, maar deze entiteit geeft hier totaal geen gehoor aan, het enige wat hij doet is mij aan kijken, constant, op een hele rare manier, hij zecht niets, hij lijkt wel met me te spelen.
Als ik op bed lig dan is zijn gezicht op nog geen 10cm afstand van mijn gezzicht. dit is zeer intimiderend vooral omdat hij niet luisterd naar vriendelijke en iets dringendere verzoeken om weg te gaan, mezelf afsluiten werkt ook niet voor deze entiteit.
Naarmate de tijd verstreek in de maanden leek hij nog meer aandacht van mij te willen door een tv die officieel niet kan ruisen op ruis te laten gaan, meerdere malen, het open lateg gaan van deuren, en mij aanraken, maar vreemd genoeg op een zachte manier.
Mijn vriend kan hem ook zien alleen de entiteit schenkt totaal geen aandacht aan hem, of iemand anders om mij heen, de entiteit is totaal gefocust op mij.
Ik heb een slecht gevoel bij deze entiteit, en ik weet niet meer wat ik kan doen.
Na het reinigen van mijn huis met sali, wat ook niet heeft gewerkt vraag ik mijzelf echt af of dit wel een geest is?
Ik hoop dat er iemand is die mij tips kan geven, of dat iemand enig idee heeft wat dit is?
Alvast bedankt!

Groetjes Lady

6 jaar geleden

Als hij je een vervelend gevoel geeft is het waarschijnlijk een demoon