Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Geesten en andere zaken

14 december 2015

Beste lezers,

Wat wij merken is dat het steeds meer toeneemt dat mensen last hebben van achtervolging van spoken en hun beinvloeding tot bezetenheid toe met alle consequenties. De psychiatrie doet haar best maar kan de symptomen alleen onderdrukken door medicatie.

Misschien is het nuttig dat jullie ons blog zorgvuldig lezen. Wij zijn welliswaar ver van Nederland, namelijk Bretagne - Frankrijk maar reizen in principe door Europa of de mensen komen op bureau bij ons.

Veel leesplezier, als er vragen zijn mail ons dan even.

Antoine & Natasha Gordeau

[exorcisme-doorgeestengeterroriseerd.blogspot.fr]

16 december 2015

Ik weet niet goed of bovenstaande wel zo goed is om hier te plaatsen. ik ben niet zo'n fan van vertakte reklame boodschappen die leiden naar een cursus van 700 euro.

Fred.koolhof
13 december 2018

Goeden avond Hr gordeau .Ik ben bij de psychiater geweest vandaag willen pillen voor schrijven.Voor 3 jaar terug IS er bij mij long en kaak kanker geconstateerd gelukkig kan ik het tot nu toe naververtellen.Dit jaar drie februari werd ik toen ik en bed lag overvallen door een fenomeen mijn ziel werd uit mijn lichaam getrokken, ik zei dus jij komt mij vermoorden ,ik zei ik ben niet bang voor de dood ben heel begonnen te lachen het heeft mij daarna weer terug gelegd ,de dag erop kon ik sigaret of een biertje meer aanraken anders had hij mij weer te grazen genomen.Een paar dagen later ben ik naar paragnost gegaan die heeft het buiten mijn aura gezet en heeft gezorgd dat het niet meer naar binnen kan met hulp van mijn engelen verder kon hij niets doen,hij mij verwezen naar een pastoor waar ik nu nog steeds kontact mee heb ,door hem ben ik katholiek geworden maar ondanks heeft het nog geen baat gehad ,de laatste keer een maand geleden ben ik nog bij een kluizenaar geweest die heeft excorcistme uitgevoerd tot nu toe geen verbetering? misschien heeft u een idee BVD fred koolhof.in afwachting.

MetalHead4Life
14 december 2018

Op Investigation Discovery (TV kanaal) heb je op iedere zaterdag Ghost Files (met soort gelijke zaken), en op een andere zender was er ook Paranormal State. En Physhic kids (kinderen met paranormale gaven).

In deze programma's word het paranormale op een toegankelijke manier belicht en word er niet alleen onderzoek gedaan, maar word ook geprobeerd het probleem zelf aan te pakken. In Paranormal State gebeurd dit o.a. met mediums, priesters, demonoloog (medium die demonen kan waarnemen), en een teamlid van heidense afkomst (Pegan).

Bij Ghost files doen een medium en oud politie agent apart van elkaar onderzoek om zo waarheidsgetrouw mogelijk dossier op te bouwen.
Hier komen soms echt verrassende conclusies uit, zoals misleiding door een entiteit. Zij doen echter het probleem niet oplossen maar geven adviezen om hoe dit op te lossen (hier later meer over).

En geloof me, dit is niet zweverig of alleen met alleen stem opnames. Zowel beide programma's komen verschillende onderwerpen aanbod, waaronder poltergeist activiteit (dit is overigens geen kwade entiteit maar telekinese), (zichtbare) bezetenheid, en demonische activiteit.


Een aantal dingen die me zijn opgevallen bij deze verschillende zaken is dat er bij een "hounting" altijd meerdere factoren spelen:

* Mensen die entiteiten zien, zijn vaak zelf ook begaafd (of op ze minst gevoelig).

* Mensen hebben bepaalde familiare zaken die deze verbinding tot stand kunnen brengen (hoeft niets ernstigs te zijn, hoewel er een kind was dat door haar moeder uit een vorig leven werd geteisterd).

* Hebben zelf geprobeerd contact te leggen met de geesten wereld met bijvoorbeeld een Wyia Board (of hoe dat je dit speld), NIET DOEN!!

In één geval heeft een ander onderzoeksteam de entiteiten geprovoceerd (ik beveel je te spreken), wat echt onverantwoord was!
Je beveelt entiteiten niet, tenzij je ze beveelt te vertrekken. Uiteindelijk is dit wel opgelost, en bleek deze hounting plaats gebonden te zijn, en versterkt te worden een familielid die gevoelig was en daarnaast ook telekinetisch is.


OK, nu een paar tips om hier mee om te gaan.

Allereerst, erkenning voor jezelf dat je niet gek bent, dit verzint, of dit zelfs bewust veroorzaakt.
Medicatie helpt hier meestal niet tegen, en zal hoogstens de prikkels verminderen maar het probleem blijft.


* Als de activiteit plaats gebonden is (zoals oude gebouwen) kan je met in de omgeving "reinigen" van negatieve energie, dit kan op verschillende manieren maar een zegening van een priester (of ander religieus gebonden persoon) is veelal nodig om het geheel te voltooien.

* Een medium (vroege indiaan als haarzelf) waar ik vroeger als kind zijnde bij was branden altijd wierook om de negatieve energie te weren.

* Is het persoonlijk door gevoeligheid (heb ik zelf ook deels last, vandaar mijn interesse in dit onderwerp):

1. Wees duidelijk: Wil je dat deze (kwade) entiteit vertrekt? Schreeuw het! "Ik beveel je te vertrekken!, je bent niet welkom hier! Laat mij met rust", en zeg dit drie keer (vooral als je gelovig bent, als in de drie eenheid): Ga weg!

Gebruik ook de kracht van de drie eenheid (In de naam van de vader, de zoon en heilige geest).

2. Sprenkel zwart zout random je bed en zeg "alleen liefde en positiviteit, negativiteit is niet welkom hier" (dit kwam laatst voor in Ghost files bij iemand die (op een seksuele manier) door sociopaat demon (overleden sociopaat) werd lastig gevallen. Het advies was hier om een demonoloog in te schakelen omdat een sociopaat (aldus het medium) een demon is in menselijke vorm.

3. Verbeeld voor jezelf dat je een blauw schild opwerpt met jouw energie, alleen jouw energie mag hierin bestaan, niks anders, geen negativiteit . De eerst keer zal dit moeilijk gaan, en veelal zal het niet lukken om dit te sluiten, maar uiteindelijk zal het lukken.


En vooral: Wees niet bang, en word niet boos, kwade entiteiten voeden zich met negatieve energie en putten je op deze manier uit.
Geef ze deze kracht niet, door hard te lachen en te laten zien dat je niet bang bent laat je zien dat je sterk bent! Maar het is niet genoeg om dit op te lossen, je zal hoogstens de verbinding verbreken maar op een punt dat je zwakker bent slaan ze opnieuw toe.

Een ander interessant punt is dat entiteiten die je proberen te bespringen (vergelijkbaar maar niet het zelfde als bezetenheid) ook onverklaarbare gezondheidsklachten kunnen veroorzaken (zoals hartvallen, long problemen en ontstekingen).

En als laatst om het zoveel volledig mogelijk te maken. Sommige levende mensen kunnen door sterk aan je te denken (zoals een ex) bepaalde druk op je oor geven of je borst (als verstikking), deze kan je eigenlijk de zelfde manier weg krijgen als iedere andere entiteit, wees sterk en spreek hardop uit "laat me rust! ik verbied je, ik beveel je mij met rust te laten". Veelal is de eerste ingeving van wie deze gene is de juiste.

Hopelijk heeft iemand hier iets aan. Ik ben zelf alleen gevoelig voor de energie van andere (vooral negatieve energie) maar kan geen entiteiten (meer) zien, vroeger als kind wel maar heb dit nooit verder ontwikkeld. Daarnaast heb ik voorspellende dromen.

En voor zij die dit al hadden kunnen raden (op basis van mijn manier van uitleggen), ja ik heb autisme :)

MetalHead4Life
14 december 2018

Correctie het was Dead Files niet Ghost files, arrgggg...

De bruyn Glenn
14 december 2018

Ikzelf heb sinds baby al ervaringen die ik me nog herinner. Ik heb het niet onder controle het komt en gaat vanzelf. Sinds ik nog heel klein was zag ik op men rechterpols een heel fijn duidelijk litteken in de vorm van een kruis. En ik weet dat het daar al staat van men geboorte. Als kind stelde ik mij daar geen vragen bij. Ondertussen ben ik 30. En nu lijkt men leven volledig toeval. Maar daar geloof ik niet meer ik. Kan iemand mij helpen of begeleiden??? Want als het geen toeval is dan ben ik bang voor wat komen zal. Aub iemand die raad weet... mvg StaticBrainSounds

Fred koolhof
16 december 2018

Ik begrijp wat je bedoeld ,die Jacob elken geeft zich ook uit voor medium geeft dure workshops, maar ik nog nooit zo,n charlatan meegemaakt.

Fred.koolhof
16 december 2018

Waarom heb ik mijn bevindingen op deze site geplaatst om de eenvoudige reden om mensen bewust te maken ,als je veel meemaakt en je leven,plus dat je ook nog kanker krijgt wat je ontzettend zwak maakt ,kun je en een psychose geraken wat mij is overkomen .Heel veel mensen zullen mij veroordelen maar dat stoort mij niet 70 jaar is al een behoorlijke leeftijd .Enige voordeel wat ik er wel van overgehouden heb is ,ik ben gestopt met roken en drinken,Wat ik nu ga doen is ik zal een tijd lang die medicijnen gebruiken en dan weer afbouwen en dat zal mij lukken ook ik hou jullie op de hoogte. Vgl gr fred