kan je gebeten worden door een demoon

danger wolfs
4 jaar geleden

Hey iedereen...

Ik heb een vraagje .
3 weken geleden had ik een ouija aangeschaft om contact te maken met mijn overleden opa . Ik heb het een keer gebruikt en kreeg dus geen contact met mijn opa maar wel met iemand of iets anders dat dreigde dat er iets met mij ging gebeuren . Sindsdien gebeuren er ook rare dingen in mijn huis. Soms gaan er deuren open zomaar en ik ben zelf een keer serieus gebeten in mijn slaap en ik vraag me af wat het is . Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen

Boodschap
4 jaar geleden

Hoi

Jij hebt je met gevaarlijke dingen ingelaten, een ouja bord opende een kanaal poort met de gene zijde... Als jij bang bent dat een demoon jou nu lastig valt zou ik je als tip mee geven, je niet verder met de geestenwereld contact te zoeken en het bord te vernietigen. Zoek hulp bij god. Jezus. Ga niet met een demoon discussiëren, in dromem of wamneer je stemmen hoort. erken niet dat jij gelooft dat hij sterk is geloof altijd dat je sterker bent en beschermd door de heer.
Wanneer je lichamelijk wordt mishandeld doe je er verstandig aan een exorcist op te zoeken, of in iedergeval geen erkenning te geven aan het geen jou overkomt Hoe meer angst verdriet je toont hoe meer het geniet....

4 jaar geleden

Als je niet veel van het hele gebeuren weet en zelf ook niet sterk staat, of niet puur in je vragen bent en bang van wat je krijgt te horen, dan trek je dingen aan die je niet wilt aantrekken. Kun je je er beter buiten houden. Wat bovenstaande schreef klopt inderdaad. Geen aandacht aan geven wat er is nu, het niet voeden met angst of irritatie en frustratie. niet mee in gesprek gaan. als je denkt te dromen 'met hem', dan proberen wakker te worden. Leer het onze vader uit je hoofd en gebruik dat te pas en te onpas. En vertrouwen op dat je hulp krijgt van Jezus, God of Gabriel, George of Micheal. En je ook in dat vertrouwen leggen. De hulp komt niet voor niets natuurlijk met geloven er in wanneer het jou zo uitkomt.

Zelf heb ik ook een soort van eigen gemaakte ouja board wat ik met mijn pendel heel soms gebruik wanneer ik voel dat ik alleen maar omringt ben met licht. Zelf heb ik er geen problemen mee. Ik voel ook goed wat 'fake' is en wat niet. ook met de andere dingen die ik doe zoals tarot en orakel kaarten en wiggelroede.

4 jaar geleden

Jazeker kun je gebeten of gekrabt worden, en nog veel erger. De poort waarover gesproken is als antwoord op je bericht kun je meestal zelf niet sluiten als je deze geestelijke techniek niet beheerst. Een goede r.k. exorcist moet dat wel kunnen. Anders kun je ook contact met ons opnemen.

Als je verder nog vragen hebt mail ons dan even.

Het gaat niet vanzelf over!!

Beste groet,
Antoine & Natasha Gordeau

[exorcisme-doorgeestengeterroriseerd.blogspot.fr]

Verbond
8 maanden geleden

Beste,

Ik wordt al enige tijd lastig gevallen door een negatief iets dat mij dus lastig valt in mijn slaap. Van een andere helderziende begreep ik dus dat ik ongewild sex heb tijdens het slapen. Mijn buurmeisje en buurvrouw zegt dat ze dit op mij hebben afgestuurd omdat ik niet eet, ben inderdaad afgevallen omdat ik al een aantal maanden voel dat ik wordt geteisterd. Wat moet ik doen..

Spiritual Healer Iris
8 maanden geleden

Wat je zou kunnen proberen is om je kamer te reinigen met salie. Daarnaast kun je visualiseren dat er witte palen langs je bed staan om je te beschermen. Verder kun je ook tegen de slechte energie zeggen dat je bed een heilige ruimte is en dat je niet wilt dat je daar wordt lastig gevallen. Dit heeft mij geholpen de negatieve energieën die mij ‘s nachts wakker hielden kwijt te raken. Succes!

Je emailadres wordt niet getoond
Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan.
 **   ** ******** ******** ********  ******** 
 ** ** ** **      **   **   **   **  
 ** ** ** **      **   **   **   **  
 ** ** ** ******    **   ********   **  
 ** ** ** **      **   **   **   **  
 ** ** ** **      **   **   **   **  
 *** ***  ********   **   ********   **  

Of bekijk eerst voorbeeld van je bericht