Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

kan je gebeten worden door een demoon

danger wolfs
5 jaar geleden

Hey iedereen...

Ik heb een vraagje .
3 weken geleden had ik een ouija aangeschaft om contact te maken met mijn overleden opa . Ik heb het een keer gebruikt en kreeg dus geen contact met mijn opa maar wel met iemand of iets anders dat dreigde dat er iets met mij ging gebeuren . Sindsdien gebeuren er ook rare dingen in mijn huis. Soms gaan er deuren open zomaar en ik ben zelf een keer serieus gebeten in mijn slaap en ik vraag me af wat het is . Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen

Boodschap
5 jaar geleden

Hoi

Jij hebt je met gevaarlijke dingen ingelaten, een ouja bord opende een kanaal poort met de gene zijde... Als jij bang bent dat een demoon jou nu lastig valt zou ik je als tip mee geven, je niet verder met de geestenwereld contact te zoeken en het bord te vernietigen. Zoek hulp bij god. Jezus. Ga niet met een demoon discussiƫren, in dromem of wamneer je stemmen hoort. erken niet dat jij gelooft dat hij sterk is geloof altijd dat je sterker bent en beschermd door de heer.
Wanneer je lichamelijk wordt mishandeld doe je er verstandig aan een exorcist op te zoeken, of in iedergeval geen erkenning te geven aan het geen jou overkomt Hoe meer angst verdriet je toont hoe meer het geniet....

5 jaar geleden

Als je niet veel van het hele gebeuren weet en zelf ook niet sterk staat, of niet puur in je vragen bent en bang van wat je krijgt te horen, dan trek je dingen aan die je niet wilt aantrekken. Kun je je er beter buiten houden. Wat bovenstaande schreef klopt inderdaad. Geen aandacht aan geven wat er is nu, het niet voeden met angst of irritatie en frustratie. niet mee in gesprek gaan. als je denkt te dromen 'met hem', dan proberen wakker te worden. Leer het onze vader uit je hoofd en gebruik dat te pas en te onpas. En vertrouwen op dat je hulp krijgt van Jezus, God of Gabriel, George of Micheal. En je ook in dat vertrouwen leggen. De hulp komt niet voor niets natuurlijk met geloven er in wanneer het jou zo uitkomt.

Zelf heb ik ook een soort van eigen gemaakte ouja board wat ik met mijn pendel heel soms gebruik wanneer ik voel dat ik alleen maar omringt ben met licht. Zelf heb ik er geen problemen mee. Ik voel ook goed wat 'fake' is en wat niet. ook met de andere dingen die ik doe zoals tarot en orakel kaarten en wiggelroede.

5 jaar geleden

Jazeker kun je gebeten of gekrabt worden, en nog veel erger. De poort waarover gesproken is als antwoord op je bericht kun je meestal zelf niet sluiten als je deze geestelijke techniek niet beheerst. Een goede r.k. exorcist moet dat wel kunnen. Anders kun je ook contact met ons opnemen.

Als je verder nog vragen hebt mail ons dan even.

Het gaat niet vanzelf over!!

Beste groet,
Antoine & Natasha Gordeau

[exorcisme-doorgeestengeterroriseerd.blogspot.fr]