Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

poltergeist in huis....

22 november 2015

hallo mijn naam is naomi,
en ik ben 17 jaar oud.

vroeger heeft mijn vader een vriendin gehad mijn ouders zijn al 13 jaar gescheiden en de ex vriendin van mn vader die heeft volgens mij een abortus gepleegd. Die entiteit hangt nu bij mijn vader in huis rond eigenlijk ook in het oude huis vooral in de badkamer waar ik naast sliep hoorde ik altijd getik of iemand lopen begon de kraan in eens te druppen.
Toen kreeg ik te horen dat we gingen verhuizen niet ver van het oude huis af maar toch een ander en groter huis toen het in de verbouwing was sliep ik er zelf niet dus had ik zeg maar nergens last van wel soms als ik overdag alleen was dat ik aanwezigheden voelde ik dacht dat ik er vanaf was omdat ik was verhuist en omdat ik dacht dat het bij dat huis hoorde maar toen kwam ik er dus achter dat het bij mijn vader of mij hoorde, toen ben ik naar een medium gegaan en het hoort bij mijn vader. Ik dacht nou okee misschien dat ik het weg kan krijgen als ik daar ben maar nee nu als ik alleen thuis ben in de avond en zelfs overdag hoor ik voetstappen op de boven verdieping of als ik op de wc zit word er op de wc deur geklopt je voelt een duwtje in je rug als je de trap afloop zelf ben ik er nou redelijk aangewend maar als nog vind ik het toch wel angstaanjagend.
ik zal het engste voorbeeld geven ik zat met 3 vrienden van mij in de keuken aan de bar voor een beeld het is een half rondje van +- 7/8 meter lang wij zaten met zn 4re op mijn laptop een film te kijken helemaal aan de andere kant van de bar stond een volle deo bus en bij een spannend moment voor dat er een schrik moment kwam viel hij uit het niets om er stond geen raam open of een deur en zelfs dan zou het onmogelijk zijn om hem om te laten vallen wat hij was groot en hij zat nog helemaal vol ik hoop echt op tips.

alvast bedankt

groetjes.



1 keer bewerkt. De laatste keer was 22 november 2015 door omie2111.

22 november 2015

Hallo Noami

Als het bij je vader hoort, is het je vader die er mee in het reine moet komen. Om wat voor reden het ook bij hem zit.... hij zal het wel kunnen gokken waarom er bij hem iets zit. En da moet hij iets met de reden doen waarom het bij hem zit. Misschien zichzelf of zijn ex vergeven...? Om maar iets te noemen. Of hij heeft een ander geheim waarom er bij hem iets zit.
In mijn vrijwilligerswerk met clienten met meervoudige diverse beperkingen merkte ik dat ze wel eens dingen mee konden brengen van school naar het zorghuis als ze erg boos waren. Dan kwam er een entiteit met ze mee terug. Misschien zit je vader ergens mee.

Ik geloof niet zo in gedwongen uithuisplaatsingen van entiteiten. Geen positieve ervaringen mee. Ook niet met een professioneel huis-zuiveraar. Maar ook niet iedere entiteit is het zelfde. Misschien kan het soms ook wel werken.
Maar misschien zou je eens kunnen proberen een steentje te kopen die je om je hals kunt hangen. Een Zwarte toermalijn of Tibetaanse kwarts... Die hebben een werking tegen negatieve energieen van o.a. entiteiten en vervloekingen/zwarte magie. Tenminste dat is de toegeschreven werking. Bij mij hielp het met mij sterker maken zodat een entiteit niet meer in mij kon komen.
Of misschien dat je vader eens aan zijn energie en aura moet werken.... met meditatie of een steen die bij hem past en voor hem werkt... Aan zich zelf werken met iets dat positiviteit geeft bij hem.

Misschien heb je er wat aan.
Mij vragen kun je altijd.

Groetjes

23 november 2015

heei,

heel erg bedankt als eerste maar ja ik heb daar in 1 grooot probleem mijn vader geloofd er niet in en houd zich er absoluut ook niet mee bezig als ik er over begin zegt hij je moet niet zo veel naar je moeder luisteren want mn ma die geloofd er dus wel in alleen ziet voelt hoort enzo het zelf allemaal niet maar ja ik ben al een zilver kruisje gaan dragen maar dat werkt ook niet helaas heb je nog een tip voor me wat ik zelf kan doen als ik me weer bang ga voelen??

groetjes

23 november 2015

Je pa is gewoon bang ;)
Nee, dat is jammer dat hij niet meer begrijpend is en supportive.
Zo min mogelijk horror, thrillers en dat soort dingen kijken. Het maakt je bang en schrikachtig en het trekt entiteiten aan. Of nou ja... de energie die jij gaat 'uitstralen' van die series of films, worden opgevangen door entiteiten. En dan ben jij interessant voor hun.
Werkt dus dubbel. Jij bang er van en een bange jij trekt die dingen aan.

Als je in de entiteiten gelooft dat die er zijn, dan zou je je ook kunnen afvragen of je er ook echt in gelooft dat er iets is zoals engelen, heiligen, iets goddelijks....
Als het ene bestaat, moet het andere ook bestaan.
Vertrouwen hebben in die beschermengelen en heiligen en iets goddelijks kan helpen.

Mijn ervaring met dit was dat ik in een spookhuis woonde waar het echt erg spookte en ik ook fysiek aangevallen ben.
Als inwonende begeleiders in dat huis, trokken we engelenkaarten met een boodschap er op. Orakel kaarten.
De kaart die ik trok was de kaart 'heb vertrouwen'.
Daar heb ik het toen maar op gewaagd. Snachts gebeurde er van alles in mijn slaapkamer en heel irritant was er eentje die een paar uur van de nacht in mijn ogen blies. geen tocht of iets, het was duidelijk adem. Toen ik mij omdraaide werd het nog erger... werd de kamer een vrieskiest en gebeurde er nog meer. ik zal je niet onnodig bang maken.
Maar ik hield mijn ogen dicht en gaf mij over aan 'vertrouwen hebben'. Toen ik voelde dat er iemands andere negatieve gedachten in mijn hoofd kwamen, ging de kou weg, werd het warm in de kamer en ging ook de zware lucht weg, voelde ik 2 handen boven mijn hoofd en voelde ik hoe ik gevuld werd met warmte, liefde, licht. En toen verscheen er iets heel erg positiefs in de kamer. maar dat zal ik op een forum niet zomaar vertellen, anders wordt ik voor gek verklaard.
Dat soort dingen kunnen beter persoonlijk.

Maar goed. Echt vertrouwen hebben dat een gebedje, wanneer je je bang voelt, gehoord wordt... en je zelf er dus aan overgeven, dat kan wel eens helpen. Je zult vast wel beschermengelen om je heen hebben.
Het is niet verkeerd om gewoon af en toe oprecht een klein gebedje te doen. Je hoeft daar niet iemand voor te zijn die elke zondag in een kerk zit.

En verder... geen chaos in huis of je slaapkamer.... Maar ordelijk zijn en houden.
Schoon en hygienisch....
voor jezelf eens witte salie branden en erbij denken dat je je kamer of huis reinigt. En er regelmatig over praten helpt ook om minder bang te zijn.

ik ben benieuwd :) laat maar weten hoe het verder gaat

23 november 2015

dankjewel eenmaal ben ik gewoon een horror typje en word ik er niet bang van ik kijk daar na altijd iets kinderachtig dora of teletubies als dat op tv is om mijn gedachte en energie aftelijden en dan heb ik er daarna geen last van ik heb vanacht ook een rare droom gehad ik was met mijn beste vriendin op een grasveld en we moesten allerbij een kant kiezen ik koos ja zeg maar lings en zij recht toen werd er gevraagd wil je vluchten voor een demoon?? zij zij nee ik zij WACHT!! toen zij ik ja en toen moesten we vluchten voor ons leven uit eindelijk werd ik ook vermoord en schrok ik huilend wakker en ben daarna gewoon weer gaan slapen en de droom begon gelijkelijk een beetje over nieuw steeds iets anders 4 keer over ofso maar ik denk dan van ja focktop nachtmerrie maarja t is maar een droom maar ikben toch best wel benieuwd wat voor creepie dingen jij verder hebt mee gemaakt als ik vragen mag ?

groetjes :D

23 november 2015

Ja ik denk ook niet dat je er verder echt veel tegen kunt doen. Het is er gewoon. En je kunt ze niet dwingen weg te gaan. ze moeten zelf geen interesse meer in je hebben omdat jij ze niet meer voedt. Of het moet je lukken om ze naar het licht te sturen.

Dromen zijn altijd een beetje eng. Soms voelt het levensecht dat je niet meer om hulp kunt roepen. Of dat je als verlamd in je droom ligt.
Meestal wordt ik dan wakken en zit er iemand op mijn bed of staat naast het bed.
Ik heb wel eens een droom gehad in dat spookhuis en daarin stond ik als buitenstaander te kijken hoe buren van een amerikaans gezin, dat gezin stond uit te zwaaien omdat ze op vakantie gingen met de auto. Toen kwam een van de buren recht op mij aflopen en toen ze voor mij stond zei ze 'he!, er staat iemand achter je'.
Toen werd ik wakker, voelde kou achter mij en was er een duivels gezicht voor de deur. Die lachde mij uit op een manier van 'ik maak je helemaal kapot'. Had een rood gezicht. en knobbelhoorntjes op het hoofd.... Toen kon ik niet bewegen in bed. dat duurde ff 15 seconden of zo en toen was het weg.
Nou dan ben je wel bang als je het gezicht van de duivel in je kamer ziet. Want toen was ik klaarwakker en dat was geen droom dat gezicht.

Zo stom als ik was heb ik in dat huis geprobeerd een kamer te zuiveren met een ritueeltje. Maar ik vergat de tijd. En toen ik weer in de hal kwam van waar die kamer is, was de lucht zo dik al stroop. En toen kamer in ging, en het raam open zette, waaide het van binnen naar buiten. heel apart.

Een professionele huiszuiveraar heeft een zuiveringsritueel overal in en rond het hius gedaan. ook in mijn slaapkamer. Daar waren 3 poorten waar ze in en uit liepen van de ene wereld naar de onze.
En in dat ritueel in mijn kamer wist ik dat die entiteit de man uitlachte en niet weg ging.
Later op de dag toen ik weer terug ging naar mijn kamer, pakte ik de deurkruk beet, deed die omlaag en ging de deur met een ruk open. Zo hard dat ik als superman de kamer in vloog met 1 hand vooruit.

En zo heb ik nog veel en veel meer meegemaakt. ook nog heftiger. gelukkig nu niet meer zoals daar. Alleen nu nog bijna elke nacht mensen in de slaapkamer waarvan ik smorgens om een uur of 5 wakker wordt.
Voor echt meer dingen is het beter om misschien prive te doen inplaats dat ik alles op internet gooi

23 november 2015

jaa dat lijkt me ook beter dan alles hier te gooien haha maar zoek me anders op op Facebook stuur me ff een vv
naomi huisman

23 november 2015

welke naomi huisman hahaha er zijn er 100

doe mij anders maar, kaj bordeaux
2 puppies in de foto



1 keer bewerkt. De laatste keer was 23 november 2015 door Timberwolf.

25 november 2015

Ik heb je wel gevonden denk ik, maar ik kan je niet een bericht sturen en ook niet toevoegen....



2 keer bewerkt. De laatste keer was 6 december 2015 door Timberwolf.