Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

waarom krijg ik nachtelijk bezoek

14 oktober 2015

Hallo,

Ik ben net nieuw aangemeld hier omdat ik wat vragen heb die ik maar neit zelf kan geven met zekerheid.

Mijn vraag is: waarom krijg ik bij tijd en wijle nachtelijk bezoek vroeg in de ochtend (meestal) tussen 4 en 6 uur.
Het is niet zodat ze elke nacht komen. Maar vooral in periodes. Dat je een week of 2 week (bijna) elke nacht mensen aan je bed krijgt. Ik voel er geen negatieve energie bij maar ook geen positieve. Dit onderscheid kan ik wel maken. Mijn andere ervaringen zal ik hier onder wel kort toelichten...
Maar ik heb periodes gehad dat er enkele nachten verschijningen waren van heel fijne zielen. Een blonde vrouw in operatie-kledij, een man in middeleeuws ridder uitrusting en een rancher in trenchcoat en Statson. Deze waren met z'n 3 tegelijk aan mijn bed. En dit voelde fijn en beschermend. Daarna in een nacht kwam er een nog veel fijnere verschijning. Een jonge vrouw in een piloten pak als van een gevechtspiloot. Ik kreeg het gevoel bij haar dat ze een Franse overleden straaljager pilote of helicopter pilote was van de Franse luchtmacht. En dat ze ter ondersteuning of bescherming kwam. Helaas zag ik deze maar 1x. Het gevoel dat ze gaf was buitengewoon fijn. Als een moeder en haar kleine zoon. Deze verschijningen waren voorafgaan aan dat ik mijn vrouw ontmoete en trouwde. allemaal dit jaar.

De laatste dagen zijn de verschijningen anders. Mijn vrouw is terug in Oekraine en we hebben uiteraard enkele obstakels te overwinnen wat betreft IND en alles wat daaromtrent bij hoort.
Nu zijn het 'neutrale' verschijningen, niet nega en niet positief. Sommigen voelen aan als dolende zieltjes die uit verveling rondhangen. En anderen als mensen die hulp nodig hebben. Maar sommigen voelen ook aan alsof ze je willen testen.
gewoon kijken hoever ze kunnen komen bij je om je te beinvloeden. Vannacht zelfs eentje die op mijn bed ging zitten en naar mij kijkend over de schouder, achterover leunde richting mij. en toen ik zei dat hij bij het licht hulp kon krijgen ging die er vandoor.
2 nachten voor deze laatste, was er een jonge man die een meter boven de grond zweefde, zijn hoofd schudde en toen door het dak naar boven zweefde.

Waarom krijg ik deze en zit er misschien een reden achter die te maken heeft met mij dat ik 'ze' kan zien en dus iets moet doen er mee. Of is het gewoon 'toerisme' en rondhangen van die zielen?

Wat ik verder gezien heb... zo'n 12 jaar geleden had ik een lat-vriendinnetje en toen ze vreemd ging kon ik letterlijk alles voelen wat zij als vrouw voelde toen ze sex had met hem. Van de geestelijke opwinding bij haar (door mij heen) en ook wat ze voelde van hem fysiek. De dag er na gaf ze ook toe dat ze vreemd was gegaan...
Daarna heel lang niks meer gehad/gevoeld/gezien. Pas jaren later toen ik een jaar in Canada woonde verscheen er 2x een wolf op de rand van het bed in de slaapkamer van mij en mijn vriendin. Ik werd wakker en zag het. Mijn bordeaux dog zat naast het bed en keek mij aan met in zijn ogen 'alles is goed, je bent veilig'. De wolf keek mij aan en ik kon de kast achter de wolf niet zien. Niet een transparante verschijning dus. Daarna sprong de wolf door het raam naar buiten. Een raam te klein voor een wolf....
2 week later schrok ik wakker en mijn toenmalige vriendin kwam overeind en riep 'what is that for f.... noise'.Zij viel gelijk weer in slaap maar ik was klaarwakker. De wolf was er weer en huilde luidkeels naar de maan. ook nu weer niet transparant. En toen de huil verstomde, vervaagde de wolf. De volgende ochtend kreeg ik sterk de intentie om een ticket terug naar Nederland te boeken want mijn toenmalige vriendin begon alcoholistisch te worden en dat maakte mij kapot.

Daarna werd ik in Nederland vrijwilliger bij een zorgboerderij en ging ik ook tijdelijk als inwonend begeleider wonen in een vrij oude woonlocatie met een zware geschiedenis. Ik zal verder uit privacy redenen voor de bewoners niets zeggen waar het is of welke geschiedenis het gebouw heeft.
Daar is bekent dat er 'dingen zijn'.
Eerste ervaring van mij daar was dat ik een 3e voetafdruk pal naast de mijn zag in de badkamer. een klein voetje. Volgens wichelroede lopers was dat het voetje van een meisje uit mijn klas die overleed tijdens schoolzwemmen. Waar we als klas bij waren en het zagen gebeuren.
Dat was niet negatief maar heel bizar. want er was verder niemand behalve ik. Het voetje stond zo alsof ze het verschil in grootte wilde opmeten.
Daarna werden de dingen negatiever. Een demonen hoofd in de deuropening in mijn slaapkamer daar. Die lachte op een manier van ik ga jou kapot maken jongetje. Slangen die uit de muur kwamen. De slaapkamer die oplichte en agressieve strepen op de muur en plafond verschenen en ik als verlamd in bed lag. Het voelde alsof ik gewond was in de straten van bagdad en mijn eenheid probeerde de vijand bij mij weg te houden. schoten over en weer laag over mij heen. bewegen kon ik dus niet. En ik de uitkomst niet zelf in de hand had. Zo voelde deze verschijning van tekeningen op de muur en plafond.
Ik zag de oorspronkelijke bewoner in zijn volle tenue. Van de marechausse van de periode 1800-1860, paardrijd tenue. Deze was kwaad op mij. Ik zag satanistische manuscripten verschijnen op de muur. Deze draaiden af alsof je ze kon lezen.
grote zwarte vlekken in de deur opening. Geprobeerd om in mij te komen, 3x geprobeerd. 1x bijna gelukt. tot dat ik een gebed zij en toen kwam er hulp aangesneld wat aanvoelde als een man te paard. en daarna warme handen boven mijn hoofd en die drukten de negatieve gedwongen gedachtes uit mij. Toen dat gedaan was verscheen Maria. En voor enkele dagen voelde mijn vertrek aan als een tempel.
enkele dagen erna verscheen er weer wat kwaads, ademen in mijn ogen in de nacht, mijn slaapkamer ijskoud maken, een huilende vrouw in de kamer naast mijn slaapkamer.... mijn opgeladen tondeuze die een paar uur later helemaal dood was.
Ik ben fysiek terug in bed gegooid en in het matras gedrukt. verlichting wat tijdelijk niet werkte....
En zelfs een automobilist die er uitzag alsof die helemaal van de wereld was, die mij gelijk bij vertrek van dat huis, van de weg probeerde te drukken. toen hij naast mij reed en mij heel vreemd aankeek, kwam er een stem die zei 'ik ga je lekker van de weg drukken'. Toen ik in de lucht zei dat deze man waarschijnlijk liefde nodig had, verdween de auto in snel vaart uit het zicht.
Toen Maria verscheen contacteerde een jonge vrouw mij over internet en die heb ik ontmoet en die zei dat ze niet bij mij wilde komen wat er iets iets kwaads. Dus ergens anders ontmoet en kreeg ik te horen dat ik daar weg moest. Nadat ik daar weg was heb ik geen kwade dingen meer gehad eigenlijk zoals in dat huis. voornamelijk alleen neutraal en positief.
En de aantrekkingskracht tussen die date en mij was gelijk verdwenen toen ik daar niet meer woonde.
Heel verhaal en er is nog wel meer gebeurt daar maar dan zou het verhaal dubbel zo lang worden :)

Alleen iets bizars nog bij mij in mijn eigen huis gehad wat ik niet vat.
Een bezoek van de man met de zeis. En deze had een zeis in 1 hand, een klein meisje van 2 of 3 op de andere hand en een radeloze moeder voor mijn bed knielend. Hij verdween achteruit lopend de donkerte in en moeder en dochter bleven nog even 10 tellen langer.
Wat betekent dit?



1 keer bewerkt. De laatste keer was 14 oktober 2015 door Timberwolf.

18 oktober 2015

in oude huizen zijn veel geesten ja. ze blijven van 11 uur nacht tot 4 a 6 uur ochtend. om dat dan de nacht is af gelopen. als het kwaad blijft ben je mechien wel vroeger vervloekt. maar het kan ook zijn als je in een nieuwe huis woont bevoorbeeld in 2003 gemaakt zou je het niet meer kunnen krijgen. ik kan er niet veel over zeggen maar in ieder geval hou de geesten die positief zijn en gooi de anderen weg. want als je een slechterik een goeie rik maak lukt dat niet die blijft slecht. geesten dwalen om dat ze nog iets moeten af maken. maar daarkomen ze jaaren later mechien achter. en als het een oude geest is het vaak dat ze niet weeten meer wat ze doen of wie ze zijn. ik zou graag het verleden mee willen hooren mechien dat jij of zo of iemand vroeger jaaren iets heb gedaan. het kan ook zijn dat het in de jaaren 1756 is gebeurt dan kom je er nooit achter. maar hou de goede geesten wel als je het kwaad wilt bestrijden. en daar bij als het geen geesten zijn kan het ook u verbeelding zijn. u hersenen houden dan u voor de gek. en als je egt overlijden mensen de naam hoort en op zoekt mechien wel egt of nep. ik twijfel maar als je meer heb wil ik het graag hooren. als er egt geesten zijn moeten ze meer doen dan alen rond hangen. metvriendelijke groeten van vanity330. ps. ik heb dislectie.

19 oktober 2015

Bedankt voor je reactie.
Helaas werkt de prive reageren mogelijkheid niet.

Gelukkig ben ik niet de enige die daar dingen meegemaakt heeft. Bewoners zelfs hebben dingen meegemaakt, andere begeleiders ook en ook sommige stagiaires.
En ook een bewoner van een andere woonlocatie vertelde een ochtend na dat ik snachts iets meegemaakt heb, aan een medewerker wat ik precies gezien heb. En die medewerker heeft het 15 minuten eerder van mij gehoord.
Wat daar was, was allemaal echt. Op een gegeven moment heb ik ook wel gedacht of het geen hersenspinsels waren. Maar daar was de hoofdgeest in dat gebouw ook op uit. Mensen proberen 'kapot' te krijgen.

Het gebouw is in de 19e eeuw residentie geweest van een kampcommandant (details geef ik liever niet) en in de 2e wereld oorlog is het ook door de nazi's gebruikt.

Mijn moeders beiden opa's hebben in dat kamp (lang voor de 2e wereld oorlog) gewerkt als officier en stonden aan de goede kant. Maakten geen misbruik van hun positie. Wel wilden ze optreden tegen de collega's en andere officieren die misbruik maakten van hun positie.

In het begin wist ik niet wat ik mee maakte en wist ik ook niet hoe ik er mee om moest gaan. Maar halverwege kon ik dat wel en lukte het mij om tijdelijk van ze af te komen.
Bewoners werden belaagt en ik kon hun angst lijfelijk voelen. Ik heb het licht gevraagd om te zorgen dat de bewoners geen last meer zouden hebben. En toen concentreerde het kwade zich op mij, nog meer dan eerst.
Met psalmen de hele nacht afspelend op mijn laptop, bleef het rustig in mijn vertrek. En met meer vertrouwen in het licht kreeg ik meer grip op wat er gebeurde.

Collectief hebben we als begeleiders team (sommigen waren al spiritueel) op poorten christus symbolen geplakt. maar dat zorgde dat de geesten die er waren, niet meer weg konden.
In mijn slaapkamer bleek later 3 poorten te zijn.
Toen we de symbolen op de poorten weghaalde, voelde we bij het weghalen van de laatste iets geks. Alsof er een wind tussen mij en de andere begeleider door ging, en alsof er bubbels in ons bloed van tenen naar de kruin opsteeg. bubbels als van een glas cola wat je inschenkt. Zo voelde het. En we zeiden ook beiden tegelijk iets van Wow, wat is dat!

Maar goed...
Ik heb ook veel goeds meegemaakt daar. Een levensgroot hugenoten kruis wat verscheen op het gordijn...
Mijn overleden hondje sprong uit een muur, door de gang, naar een andere kamer....
een Maria verschijning aan mijn bed.
En ik ben zelfs van mijn koffie verslaving afgekomen daar haha. Dankzij een stem die mij zei dat als ik nu stop met koffie, ik geen afkickverschijnselen zou krijgen. En ik was alleen in het gebouw op dat moment....

Maar we hebben ook allen in winterjassen in de herfst binnen gezeten terwijl de kachel op 27 stond en alle radiatoren vol open. En de CV ketel gewoon vol loeide en brandde. Zo koud bleef het binnen. Pas na een zuiverings-ritueel werd het warmer.

Een hondje wat daar was, sliep bij mij in mijn slaapkamer. En de hond gromde iedere keer naar 1 vast punt in de kamer. helemaal gefixeerd op die plek.
In een opgelegde droom van buitenaf door iets kwaads, merkte ik dat deze droom gestuurd werd en op de een of andere manier kon ik er tegen in gaan. En kon ik in de droom.... wat eigenlijk geen droom was meer maar meer telepatie, kon ik uithalen naar de plek waar volgens mij die persoon stond. En daarna werd ik wakker en kwamen er wat dingen uit de muur. maar dat was allemaal wat mislukt, alsof hij schrok dat ik hem kon zien zonder dat hij zich zelf liet zien als geest. Daarna was ik ook sterker dan hij.

Die clienten brengen ook veel negatieve energie mee. En dat was ook merkbaar. Ze trokken ook geesten aan.

Ik heb snachts ook veel overleden mensen aan mijn slaapkamer raam gehad. Alsof mijn raam een loket was waar ze een kaartje (vergeving en zegen) konden kopen om daarna naar het licht te gaan. Dat is enkele dagen zo gegaan. Hele nachten lang.
En na mijn zegen en vergeving zweefden ze omhoog naar een verlichte geel/roze gekleurde wolk. Ik zag wel hun kleding in detail. maar geen gezicht. Dat was huidkleurig maar geen neus of ogen of mond.

Een bepaalde plek in de tuin wou de hond niet heen. De hond weigerde pertinent om die kant op te gaan.
Pas toen alles door een meneer gezuiverd werd, wou de hond daar weer heen. Hoewel ik betwijfel of die meneer alles weg kon krijgen.
Bij een ritueel in mijn slaapkamer kon ik de kwade persoon aanwijzen. Want deze was aanwezig bij het ritueel. Maar het voelde alsof hij lachte om het ritueel en dat het hem niet deerde.
Dat werd mij door overige medewerkers van de leiding niet echt in dank afgenomen dat ik niet geloofde dat alles weg was.

Maar afijn... toen ik daar weg ging en er niet meer woonde en werkte, heb ik geen kwaad meer meegemaakt. Af en toe zie ik wel eens iets aan bed staan. Maar ik krijg er geen bedreigend gevoel bij. Kan best zijn dat niet alle bezoekers nu positief zijn. Maar bedreigend.... nee. Maar 2x in de afgelopen anderhalf jaar meegemaakt. De rest is neutraal of positief.

19 oktober 2015

P.S. als die geesten iets af moeten maken.... mogen ze wel het goede doen door mij positief mee te helpen in het leven of mij de eurojackpot te laten winen lol.

20 oktober 2015

Ik heb het verhaal gelezen. Gelukkig heb je geen kwaad meer dat is goed. Het klopt als daar mensen overleden zijn. In oude huizen zon betje tussen de 1590. Kunnen er mensen/geesten zitten die zijn niet naar het licht gegaan. Soms is dat onduidelijk maar dan moeten ze iets af maken voor ze daar heen gaan. Je kan ze Mechien naar het licht toe lijden. Maar dat is meer voor geesten jagers. Maar pas wel op je moet wel iemand vinden die goed over weg kan met geesten. Ze mogen niet door iemand op stan jaagden door te schelden en anderen dingen. ik ben helaas niet een geesten jager zou eens kant wel willen maar ik weet er alen een hoop over en meer niet. Als er nog iets op komt hoor ik het graag. Hoop dat ik je hier bij veel kan helpen. Met vriendelijke groeten van vanity330.

20 oktober 2015

Iedereen kan gelukkig zelf veel doen.
Als je maar in jezelf gelooft en vanuit je hart spreekt kun je ze gemakkelijk naar het licht sturen of gewoon weg jagen. De negatieve geesten zijn als de dood voor alles wat liefde is. Als je ze veel liefde toewenst zijn ze snel weg. Persoonlijk denk ik niet dat je geesten gedwongen weg kunt jagen. Ze moeten het inzien en willen. Het is per slot van rekening ook hun huis als zij de vroegere bewoners zijn. Ze moeten dan inzien dat ze dood zijn en er niet meer wonen zoals in de levende wereld. En dat er nu andere mensen wonen. Die in vrede en harmonie willen wonen.

14 november 2015

Kan iemand mij ook vertellen hoe ik af kom van geestenverschijningen s'nachts en van andere energien zoals projecties op de muur?
Ik lees er zelf ook al wel veel over en praat er over met enkele andere mensen die iets weten op dat vlak, maar wat ik probeer helpt niet echt.

Echte salie gebruiken (branden) door het hele huis werkt niet, zout onder het bed werkt niet, Ik heb al tijden een grote seleniet in de slaapkamer en onlangs ter experiment van een stenenwinkeleigenaresse een handje met bergkristal erbij gekregen om die seleniet te versterken, Vanwege mijn orthodox-christelijke vrouw staan er wel 5 iconen op een kastje....
Maar ze blijven komen.

Ik kan ze wel naar het licht sturen. Als ik ze probeer te overtuigen naar het licht te gaan dan gaan ze weg. En of dat dan naar het licht is of gewoon ergens anders heen.... dat weet ik niet. Maar ik heb dat eerder wel veel gedaan waarvan ik weet dat ze naar het licht gingen.
Maar het zijn ook niet dezelfde mensen die langskomen. Het zijn eigenlijk iedere keer andere mensen. Alleen afgelopen nacht en gisteren misschien dezelfde. Want ik zag eergister allemaal krantenknipsel (tekst) geprojecteerd op de muur. En vannacht ook weer maar ook werd ik lastig gevallen in een droom waarbij ze mij probeerde te beinvloeden. Ademhalen ging ook slecht en praten ging niet, dat waren alleen briesend uitademen omdat het praten niet ging. toen ik wakker werd zag ik 2 in blauw trainingsjas geklede figuren, alleen de romp was te zien, verder geen hoofd of benen. Toen werd ik kwaad terwijl ik anders altijd geduldig met ze ben. En heb ik gezegd op te sodemieteren en mij met rust te laten.

Het kost gewoon veel energie en mijn nachtrust als ik steeds tussen 4 en 5 wakker wordt.
bang ben ik niet, ik heb wel erger meegemaakt hahaha.
Maar ik ben er zat van.
Zelf ben ik wel geinteresseerd overigens in er mee werken en weten waarom ze komen en specifiek bij mij.

alvast bedankt!