Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Ik ben bang in het donker vanwege geesten.

Robin
9 jaar geleden

Hoi, ik ben Robin en heb vroeger, 3-4 jaar geleden mijn oma gezien.
In het donker ben ik nu echt bang, ik slaap met mijn hoofd onder de dekens en durf niet rond te kijken in mijn kamer.

het verhaal:
Ik was mijn kamer aan het verbouwen en had nog geen bed.
Dus sliep ik met mijn matras op de grond en het uitzicht was de deur van mijn kamer.
Ik kon niet slapen en draaide me om en zag mijn oma.
Ik weet niet zeker of ze het was en kende mijn oma ook niet. Maar volgens fotos van haar lijkt ze er erg op.

En nu durf ik gewoon niet meer in het donker in mijn kamer te kijken of met mijn hoofd boven de dekens te slapen.
HELP!

8 jaar geleden

ik ben ook al jaren lang bang in het donker al 19 jaar lang van wegen in het donker enge dingen te zien. geesten in nederland komen zelden voor. ze komen niet voor een lange tijd alen als een mens van de egte wereld iemand mist trekt er een krachtige magneet aan de overleden persoon. en zo niet dan kan het zijn 3 of 1 maand en dan hebben ze zelf het licht gevonden naar boven. ik was ook 7 jaar en zag een zwarte shadow toen was ik bang ik weet nu alles over niet alles maar meer dan anderen mensen. ik ben geen profesonele geesten dingens ik ben gewoon een normaal mens maar met wel gelijkenis. hoop dat je dit rustig houd en zo niet koop een nacht lampje doe ik ook en slaap met je lievelings knuffel der bij. shaam je niet meer mensne zijn bang in het donker voor iets. met vriendelijke groeten van vanity330. voor meer vragen kan je mij gewoon terug mailen.

8 jaar geleden

hei,

je hebt je oma gezien he? daar hoef je toch niet bang voor te zijn als ik mijn oma zou zien zou ik echt blij zijn maar ik zie ook dingen slechte entiteiten poltergeisters (klopgeesten) enzo maarja
je kan beter gewoon een nachtlampje kopen of je moet een medium in schakelen die kan je precies vertellen wat je moet doen ik weet niet of je op je zelf woont of bij je ouder en hoe oud je bent maar alsj e bij je ouders woont even overleggen en vertellen dat je bang bent en dat je je oma hebt gezien.