Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

dromen overleden moeder

7 jaar geleden

Hallo,

mijn naam is Samantha en ben 23 jaar oud.
Mijn vader is 4 jaar geleden gestorven in 5 weken tijd, na een lange strijd en ziek zijn is mijn moeder onlangs op 16 januari overleden.

Nu droom ik steeds over mijn moeder

eerste droom was op de dag van haar crematie:
Ik kwam beneden en ineens zat mijn moeder daar met bloeddoorlopen ogen en probeerde te roken wat niet lukte.
ik zei hoe kan je nou leven je was dood maar het gaat niet goed he? waarop mijn moeder zei nee het gaat niet goed.
ik moest de dokter bellen want ze was ineens levend, mijn telefoon werkte niet en kon het nummer niet opzoeken. ook moest ik de crematie afzeggen wat niet lukte.
Ik probeerde mijn vriend te vertellen dat mijn moeder weer levend is hij geloofde mij niet, toen hij uiteindelijk toch mee naar beneden ging was mijn moeder overleden en het begon te sneeuwen.

2e droom:

We zaten met zn allen aan tafel mijn oma opa vriend en mijn moeder ze had weer bloeddoorlopen ogen ik zei weer gaat niet goed he? waarop ze zei nee het gaat niet goed toen werd ik wakker.

Het rare is op haar sterfbed zei ik ook gaat niet goed he? waarop mijn moeder zei jawel.. ze gaf nooit toe dat het niet goed ging en bleef tot het laatste doorvechten..

ik hoop dat jullie mij kunnen helpen wat dit betekend

alvast bedankt!

Kattenliefhebbert
7 jaar geleden

Ten eerste, gecondoleerd met het overlijden van je ouders.

Wat je droom betreft; ik ben ervan overtuigd dat overledenen ons zo nu en dan komen opzoeken in onze dromen om ons te laten merken dat ze er nog zijn.

Ik denk dat jou moeder nu durft toe te geven dat het inderdaad niet goed met haar ging. Ze wilde je bij leven niet ongeruster maken dan je al was.

7 jaar geleden

Hallo Samantha,

Ten eerste gecondoleerd met je verlies.
Wat mij aantrok in dit bericht, is dat je je moeder bent verloren. Mijn moeder is er namelijk ook niet meer, althans niet meer op deze wereld.

Wat jij zegt over je moeder, kan echt zijn.Ze wil dan laten weten hoe kapot zij ervan was, dat je vader zo snel overleed, want bloed in je droom staat onder andere voor 'verlies van kracht'. Je voelt uitgeput of emotioneel gesloopt bent en ik kan me voorstellen dat jouw moeder het niet echt makkelijk heeft gehad, na het verlies van je vader..

Begrijp me niet verkeerd, maar je moeder kan contact met je maken door een droom. Maar mijn vraag is: Zie jij jezelf ook? Ben je eigenlijk een toeschouwer van je droom? Of zie je alles uit je eigen ogen?
Als je als toeschouwer toekijkt, dan ben je waarschijnlijk uitgetreden, waardoor contact met andere 'werelden' mogelijk is.

Als je nog meer vragen heb, dan moet je ze stellen.


Liefs