Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Geesten in onze woning

24 oktober 2014

Wij wonen in een oude arbeiderswoning in Aalsmeer, onze buren horen elke avond om 23.30 voetstappen op de trap. Hun trap grenst aan de muur waar geen woning meer naast staat. Ook hebben ze iets gezien in de woonkamer en het dwaalt in de kinderkamer van hun dochtertje.
Ik woon naast hun en sinds 2 dagen wordt mijn dochtertje om 00.00 uur wakker. gillend en ze wilt niet meer haar kamer in, ze is 14 maanden dus kan ook niet uitleggen wat er precies aan de hand is. ze huilt heel erg en ze wijst, ook kwam mijn zoontje al met de informatie dat Kim (dochtertje) haar dromenvanger niet meer werkt want ze krijgt steeds nachtmerries. vannacht stond mijn zoontje ook in paniek naast me.

Er is vorig jaar wel een buurman overleden aan een hartinfarct in een aangrenzende woning, wij hebben heel erg veel ouderen buren en die komen allemaal te overlijden, zo zijn er al dus meerdere gegaan bij ons in de buurt

Mijn ex heeft ook al eerder aangegeven dat er iets was bij ons in de woning en daardoor werd hij zacht gezegd gek, er keken mensen door het raam naar binnen maar als ik dan naar buiten keek zag ik niets.

Hopelijk kunt u iets voor ons betekenen.

Heeft u tips voor ons? of kunt in ons helpen om er vanaf te komen?

Met vriendelijke groet,

Mandy

13 september 2015

ik zou zeggen laat eerst een geesten vedrijver komen kijken. maar aan gezien 1 verhaal is het denk ik niet zo zou ook wel raten of muizen kunnen zijn. of kraaien of meewen die aan het dakepel aan tikken. ze kunnen maar max 3 manden rond zweven en het licht van boven vinden. ik denk mechien wel vogels muizen of ander dieren maar voor het onzekeren heeft u meer verhalen wil ik het graag hooren. met vriendelijke groeten van vanity330