Tekens krijgen door geesten

6 jaar geleden

Hallo allemaal,

Ik weet dit klinkt misschien erg bizar maar toch moet ik het even kwijt.
In de tijd dat ik een relatie had met mijn vorige vriend is er een familie lid van hem overleden. Ik kende haar niet heel goed maar had meteen het gevoel dat er een band was.
Het begon al toen ze net overleden was en ik tegen haar in mijn gedachten zei: "maakt u zich geen zorgen, ik zal voor mijn vriend zorgen en op hem letten". Ik kreeg overal kippenvel en had het gevoel dat iemand een arm om me heen sloeg.
Later kwam ze ook nog in mijn droom om te laten weten dat het nu goed met haar gaat en dat ze geen pijn meer heeft.

Nu is de relatie al een tijdje over en ik krijg het maar niet uit mijn hoofd dat ze me tekens geeft. Ik had al tijden niets van mijn ex gehoord en op het moment dat ik iemand nieuws had ontmoet,maar dit nog aan niemand had verteld en hij die dag langs zou komen, kreeg ik een berichtje van mijn ex. Hij bleef me dagen lang sms'en en toen vroeg ik aan haar "Als hij nog wat voor me voelt laat hem me dan morgen weer sms'en en als ie dat niet doet, weet ik waar ik aan toe ben.Kunt u mij hierbij helpen?" en ja hoor, de volgende dag heb ik helemaal geen smsje gekregen.
Of dat ik me afvraag of ik toch maar een smsje zou sturen naar hem,zie ik opeens een familielid van hem die ik anders nooit zie.

Kan me iemand misschien helpen en mij vertellen of dit kan of dat ik nu helemaal gek aan het worden ben?

Groetjes!

Lotus
4 jaar geleden

Dit is helemaal niet raar, je had dus een sterke band met die familielid dus dan kan dit ook zeker gebeuren. Je hoeft niet bang tezijn maar als je je niet meer zo fijn voelt doordat het steeds in je hoofd zit moet je echt aan iets anders denken. Doordat je er steeds aan denkt maak je meestal ook zelf de tekens waar. Maar ik geloof je echt wel en ik weet ook niet echt hoe jij het ziet maar je bent echt niet gek! Hoe ik het zie je hebt gewoon een nieuwe vriend die je helpt ;)

Treasure en shannah
10 maanden geleden

Dit kan idd kloppen.. wij hebben voor de grap een geesten app gedownload in de klas.. sinds dit is er al een lamp random uitgevallen dit was geen storing, er was ook niemand boven. Ook wist ik 100 procent zeker dat ik mijn etui in Mn tas had gedaan en hij is nu ook weg... Mn oortjes zijn ook kapot. Is dit toeval?

Brent
10 maanden geleden

Deze dingen doe je beter niet voor de grap, deze dingen moet je echt serieus nemen. Als je contact hebt MOET je rustig blijven en het contact uiteindelijk verbreken anders kan er wel eens iets fout gaan...

Je emailadres wordt niet getoond
Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan.
 **   ** **   ** **   ** **   ** ******** 
 **  **  ** ** ** **   ** ** ** ** **    
  ** **  ** ** ** **   ** ** ** ** **    
  ***   ** ** ** **   ** ** ** ** ******  
  ** **  ** ** ** **   ** ** ** ** **    
 **  **  ** ** ** **   ** ** ** ** **    
 **   **  *** ***  *******  *** ***  ******** 

Of bekijk eerst voorbeeld van je bericht